Silent Stars go by (O.P.I.)


  Noua colecție de lacuri de unghii pentru sărbători by Mariah Carey, lansată de OPI, ascunde, printre altele, și șase nuanțe de oje cu efect liquid sand ( aspect final nisipos). Astăzi am primit, prin curier, nuanța Silent Stars go by, expediată de cei de la TopLine. Îi mulțumesc pe această cale Adelei Sirghie, cea fără de care surpriza nu ar fi avut loc. Eram curioasă ce nuanță voi primi, auzisem că se vor expedia random și m-am bucurat când am descoperit în pachet fix culoarea pe care o declarasem ca fiind cea mai atractivă din întreaga colecție.


    Ce ne invită producătorul să facem cu oja liquid sand?
    Să aplicăm o bază pentru unghii, urmată de două straturi de ojă nisipoasă. Și, obligatoriu, să evităm folosirea unui top coat tocmai pentru a păstra aspectul mat al lacului de unghii.
    Lacul e opac dintr-o primă aplicare. Conține nu doar glitter foarte fin, responsabil de crearea iluziei de nisip pe unghii, ci și sclipici mai mare, tot roz prăfuit, care strălucește uimitor atâla lumina zilei, cât și la cea artificială.

   Cum mi s-a părut aspectul de nisip?
   Deloc deranjant, în primul rând. Cine are sechele cu velvet nails (unghiile de catifea), n-are de ce să se teamă. Unghiile nu se simt încărcate, nisipul nu zgârie pielea și nu se scutură. E pur și simplu un sclipici foarte fin, cu aspect granulat pe unghie.



   Sincer, Silent Stars go by este cel mai frumos lac de unghii pe care l-am avut vreodată. Sora mea a primit, tot azi, 4 lacuri de unghii OPI de la TopLine (or să urmeze prezentări pe blogul ei), dar a mea e de departe cea mai spectaculoasă. Niciodată n-am fost convinsă că un lac OPI merită 40 de lei, încă nu sunt pe deplin convinsă că orice lac OPI face banii ăștia, dar pentru nuanța de mai sus, sau pentru una care pur și simplu te dă pe spate și ai impresia că o să-ți schimbe ziua numai când o să te uiți la ea cum strălucește pe unghii, se merită să închizi ochii.

   Aș vrea să spun că o s-o port zilnic pe unghii până la ultima picătură, dar nepărat trebuie să încerc și nuanțele primite de Cătălina. Cert este că sigur va fi vorba de utilizare până la ultima picătură, așa cum rar mi s-a întâmplat în cazul unei oje. Numai top coat-ul cu sclipici auriu de la Avon Color Trend și o ojă nude de la Essence au mai avut o soartă asemănătoare.




    Sunt fană Modern Family. O iubesc pe Gloria, e fabuloasă! Ieri am aflat, de pe Pinterest, că cei de la OPI au o colecție inspirată de acest serial. Preferata mea este She's Lily Something, Lily fiind micuța asiatică adoptată de cuplul de gay din serial. Vedeți ce văd și eu? Reveria accea de steluțe roz bete, amestecate cu sclipici ultra-strălucitor? That's really something!


Comentarii

Alice wonders a spus…
Nu mi-a tresarit inima la nici o oja cu aspect nisipos, pana la asta! Unghiile se potrivesc cu botinele din postarea anterioara, zic eu :D
Unknown a spus…
Ce frumooooasă e ! Și parcă mă face să mă gândesc la sărbători ^_^
Dana M a spus…
O wow! E hipnotizanta! Chiar azi in timp ce imi facea gherutele ma gandeam ca nu cred ca as da vreodata 40 lei pe o oja (indiferent de brand), acum imi mananc cuvintele :D
Am facut ochii mari la vederea ei, e deosebita. MI-a pus capac.
coco a spus…
arata nemaipomenit, intr-adevar!
Unknown a spus…
Si eu tot pe asta am declarat-o nr 1 pe blogul Adelei. Stiu ca eram pe lista fix dupa Catalina la inscrieri :P si cred ca de la share-ul ei am aflat de gw.(asa imi amintesc..sper sa nu ma fi lovit neamtul ala care suceste mintile)
Eu am o singura nisipoasa de la mai ieftinele GR. Interesanta textura.. dar agata dresurile.
Am 3 OPI si pana nu le-am avut in colectie ma gandeam ca totusi sunt mult prea scumpe. Acum sunt de parere ca fac toti banii daca sunt nuante ce se armonizeaza cu garderoba mea: rosu(superba OPI Wocka Wocka achizitionata dupa ce am vazut-o pe site-ul Adelei Sarghie), bordeaux mai spre pruna( OPI No Spain No Game) si bej cafeniu(o nuanta irizanta absolut superba in soare- OPI -Cozu melted in the sun) . Folosite des.. merita. Ma multumesc cu oje de 10-15 lei cand e vorba de culori gen absinth sau albastru. Le folosesc rar..asa ca pt un moft nu merita 40 lei.
Toma Aurora a spus…
Alice, acum trebuie să iau și botinele :D!
Foarte mult îmi place oja, nu vreau să se consume ori să se întărească vreodată...
Toma Aurora a spus…
Larisa, ai dreptate. Este prețioasă, străluciotoare, perfectă pentru sezonul sărbătorilor. Și numele i se potrivește de minune.
Toma Aurora a spus…
Hi hi! Merci, Lorena!
Toma Aurora a spus…
Dana, mi se pare mult 40 lei în continuare. Numai oja asta ce m-a înnebunit așa, dintr-o dată. O să-ncerc să le fac poze și celor ale surorii mele, poate și ele vor părea spectaculoase pentru anumite persoane. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ruxandra, aceeași reacție am avut-o când am scos-o din punguța în care a fost expediată :)
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Coco! Puuup!
Toma Aurora a spus…
Iulia, mi s-au părut frumoase și nuanțele de la Golden Rose, le-am văzut pe blogurile fetelor. Asta de la OPI nu se simte pe unghii grunjoasă, sper să nu agațe ciorapii, iar dacă o s-o facă iau pantaloni și abandonez ciorapii.
Am căutat acum, pe Google, nunațele pe care le ai și No Spain No Game m-a cucerit. Este superbă! Am înțeles și eu care e treaba asta cu ojele OPI. Chiar au ceva al lor, nu știu, o fi de vină și faima brandului, dar mai e și altceva la mijloc...
Descude a spus…
Sunt topita dupa Modern Family...si dupa Lily,mi se pare un personaj foarte bine gandit.Gloria e,fara indoiala,fabuloasa!