sâmbătă, 16 noiembrie 2013

OPI, din nou!


   În postarea de azi o să vă arăt două lacuri de la OPI, mai exact unul mat, colorat, și un top coat cu fel și fel de brizbizuri care imită pietrele prețioase. Ambele lacuri sunt „împrumutate” de la sora mea, fără știrea ei, ea fiind plecată de ceva timp departe de casă. De fiecare dată când pleacă scotocesc prin tot ce are, îi mănânc toate dulciurile pe care i le găsesc. Ea, în schimb, nu se apropie de nimic ce-ai al meu când nu sunt acasă.


   Oja roz pe care am folosit-o se numește La paz-itevely hot!, face parte din colecția clasică a lacurilor OPI. Este, să zicem, un roz puternic, pițiponcesc, cu ușoare reflexii violet. Devine opac abia după două straturi. Eu am aplicat trei pentru o acoperire perfectă. Se usucă foarte rapid, am observat acest lucru și-n cazul celorlalte oje de la OPI, chiar și-n cazul top coat-urilor.
   Top Coat-ul, numit Lights of Emerald City, face parte din colecția The Great and Powerfull. E un lac transparent cu glitter în diferite forme, dimensiuni și culori.


    Preferatele mele sunt particulele albe, opace. Recunosc că am alergat ceva cu pensula prin sticlă după ele. Lacul se aplică în strat gros, astfel încât să ajungă pe unghie cât mai multe elemente strălucitoare. Se usucă rapid și rămâne foarte lucios și după uscare.
    M-a curpins, recunosc, febra ojelor OPI și din ce-am auzit eu de la sora mea în curând vom face cunoștință și cu lacurile de unghii de la Alessandro, un alt brand profesionist despre care ați citit recent păreri pe mai multe bloguri ori ați participat chiar și la acele giveaway-uri fantastice ce s-au desfășurat în blogosferă zilele acestea. Sunt curioasă și în privința lor, mai ales că au prețuri peste OPI.

   Dintre cele două lacuri de unghii prezentate azi, m-aș putea lipsi de cel roz, dar de cel cu sclipici nu îndrăznesc să fac aceeași afirmație. E prea lucios și jucăuș ca să-l desființez!

   Prețul fiecărei sticluțe de 15 ml este de 49 lei, pe Topline. Am înțeles că în unele locuri ojele OPI au un preț mai mic, de 40 lei, dar cum nu am fost interesată de acest subiect nu pot confirma zvonurile. Ce vă pot spune cert e că ebay le-am văzut pornind de la 7$, dar există probleme cu livrarea în România (lacurile de unghii au un statut special în codul vamal).

18 comentarii:

 1. Utile informații :)
  Deși au un aspect plăcut, lacurile acestea de unghii nu mă tentează atât de tare încât să dau peste 40 lei pe ele. Am găsit altele pe care le consider bune și sunt mult mai ieftine. :)
  Să te bucuri de manichiură și să nu îi mănânci chiar toate dulciurile surorii tale ! :)) Sau te gândești să faci loc pentru altele până când se întoarce ?! :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Larisa, am uitat să spun de rezistența lor. O să scriu o altă postare despre asta..
   Din ce-am observat eu, cam 2 zile rezistă un lac OPI pe unghii, nu mai mult :( Deci clar nu merită banii decât dacă te îndrăgostești foarte tare de una dintre nuanțe,
   I le-am mâncat pe toate, din păcate, dar nu s-a supărat :))

   Ștergere
 2. vezi, inca un avantaj de a avea o sora! Eu ce sa-i fur fratelui? Surubelnitele ? :)
  E draguta mani, cam roz pentru gusturile mele, dar draguta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Claudia, eu mereu mi-am dorit un frate mai mare!
   Nu știu dacă i-aș fi furat șurubelnițele, dar sigur i-aș fi umblat prin toate lucrurile lui de... băiat! :D

   Ștergere
 3. I just wanted to say that I really enjoy your blog! Keep up the great work ♡

  PS: May I invite you to my giveaway?

  Win a SUITSUIT luggage set (value €407) on my blog:

  www.freshminhtea.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Thank you, Minh, for your feedback and for the invitation. Take care! :*

   Ștergere
 4. Foarte reusita combinatie! :)
  OPI se gasesc si in saloanele Abbate la vreo 32-33 lei, insa nu au foarte multe nuante, poate 30-40 maxim.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Georgiana, mulțumesc pentru informație! Pup!

   Ștergere
 5. In Bucuresti se gasesc si la 32-33 lei, la anumite saloane sau la targuri. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Maya, mulțumesc. A spus și Georgiana mai sus despre aceste prețuri și e foarte utilă informația. E destul de mare diferența între 32 și 49 lei. Îți mai iei o cafea din ce rămâne, ori o revistă :D

   Ștergere
 6. Foarte dragute. Mie imi place mult sa port roz pe unghii, parca ma inveseleste :P

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Criss, prietena mea cea mai bună poartă numai roz din ăsta puternic pe unghii. Cred că și pe ea o înveselește :D Pupici!

   Ștergere
 7. Mie imi place foarte mult acest roz...eu port cu drag oja roz, imi place la nebunie ;) Te pup!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ramy, e pițiponcesc dar nu vine deloc rău pe unghii. Rozul puternic e cam greu de purtate în vestimentație (dși chiar și acolo există excepții), dar pe unghii n-ai treabă cu el. Pupici!

   Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...