Wishlist de octombrie



  A trecut rapid prima lună de toamnă, așa-i?
  Din păcate temperaturile n-au prea ținut cu noi și sunt absolut convinsă că mulți  au trecut deja la hainele groase, poate chiar de iarnă. Așa se face că n-am putut să mă abțin să nu deschid lista de dorințe cu o căciuliță groasă și amuzantă, cu urechi mici de leopard. (H&M/ Choies).



   Fotografia cizmelor de mai sus o am salvată de pe site-ul oficial Catarina Martins și ele aproape ating imaginea cizmelor perfecte din punctul meu de vedere.

 
    Mi-am luat recent de pe SheInside o haină bej, simplă și-am ajuns la concluzia că-mi lipsește și una neagră. Am observat o deficiență de haine basic în șifonierul meu și-am început să simt că multe ținute nu se leagă fără elementele astea neutre, de bază. Vara e ceva mai simplu: tragi pe tine o rochie și ieși pe ușă, fără să mai conteze dacă trebuie să se potrivească cu o jachetă sau cu o eșarfă.


  Acum, fără să fac reclamă, vă spun că am descoperit un magazin online cu adevărat interesant în România: PastaiDeVanilie. L-am descoperit pur și simplu pe google, căutând coloranți alimentari pentru pasta de zahăr. Ce-o să fac eu cu pasta de zahăr? O să decorez brioșe!

                                                        sursă: Pinterest

  La așa ceva mă refer. Rețetă de bază, în limba română, pentru pasta de zahăr, am găsit pe Youtube, cu tot cu explicațiile pas cu pas.
   Pe site-ul păstăilor de vanilie am zărit și foarte multe tipuri de condimente, hârtii pentru brioșe, tot soiul de ingrediente (multe dintre ele necunoscute mie), toate la prețuri ok, deloc șocante.

Comentarii

coco a spus…
si eu comand de pe pastaidevanilie :), am luat multe chestii interesante!
Anonim a spus…
Caciulita e super draguta si haina la fel. De pastaidevanilie stiam de mult, dar inca nu am cumparat de la ei ceva, de obicei imi aleg condimentele din magazin si daca nu gasesc ceva acolo atunci apelez la magazinele online, dar si mie imi place ca au preturi ok si poti gati retete indiene mai usor si sunt atat de aromate, le recomand.
Mihaela Pojogu a spus…
Stiam siteul de la blogurile culinare. Haina neagra e foarte tare si eu imi doresc una fara guler.
xo
Unknown a spus…
Foarte frumaosa caciulita! Si imi place mult idea ta cu decorat cu pasta de zahar! Sunt curioasa ce briose vei face - sigur vor fi frumaose!
ilda76 a spus…
Ca un magnet m-a atras imaginea acelor cizme! In ciuda faptului ca, in mod sigur, nu ma reprezinta...
Nici eu nu am un palton negru!
Nu stiam despre Pastaidevanilie! Multzam de info!

Pupici, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Spunsieu a spus…
Grozave ghetele ciocate! Parca simt miros de vanilie in aer!