Ultimele achiziții



   În lista ultimelor achizții s-au înscris și două creme colorante de tip BB alese de pe Romwe.com. Nu am multe de spus despre ele, pentru moment. Cea în ambalaj roz deschis este matifiantă, dar are o nuanță foarte deschisă deși am ales-o pe cea cu numărul 3.
   Cea în ambalaj leopard este uleioasă, are o acoperire slabă și miroase foarte puternic a parfum. Nu cred că-mi voi schimba părerea proastă despre ea, dar nu se știe niciodată. Oricum, după primele încercări nu o recomand nimănui.


     Deși nu mai e cazul de purtat bustiere, mi-am luat una pentru vara viitoare!
  De la Choies vine înflorata și presimt că o să fie purtată foarte des anul viitor.


   Tot de pe Choies mi-am ales și căciulița leopard. E foarte drăguță și călduroasă și are și niște urechi mici, tare simpatice (se văd cu greu în fotografie).
Ar fi prea de tot să o port cu hăinuța mea leopărduță?!?


   Cardiganul maro l-am cumpărat dintr-un magazin de pe Mureșenilor, din Brașov. Mi-au plăcut multe hăinuțe de acolo, dar m-am limitat la un singur lucru pentru mine și la o hăinuță din piele pentru un bebe mic ce se anunță a fi un viitor rockăr . El încă nu știe de hăinuță, o să afle abia după ce-i găsesc și ghete :).

   Tot de pe Choies mi-au venit acești colanți din piele ecologică. I-am luat special pentru o rochie bej, nu foarte lungă, pe care trebuie să o port cu pantaloni foarte subțiri, fiind undeva la limita dintre o rochie și o bluză. Îmi plac colanții, nu sunt deloc lucioși, iar porțiunile semi-transparente sunt mai închise la culoare decât ce vedem în fotografia de pe site. Mai exact, cam așa arată în realitate:



   Mania pantalonilor din piele a cam ajuns la final în cazul meu. După o experiență nefericită cu unii de la Topshop care nu au intrat pe mine și pe care i-am dat surorii mele m-am lecuit și-am început să caut modele puțin elastice.

   
    Pe aceștia îi trec chiar acum pe wishlist. Au talia înaltă și fermoar lateral așa că va fi ușor de sărit în ei. Cei de la TopShop sunt cu adevărat spectaculoși, dar materialul lor e rigid și talia prea joasă. Trebuie să fii subponderal nu ca să intri ci ca să te simți bine în ei. Îi puteți vedea, pe maro, pe blogul surorii mele.



   Urmează două surprize făcute de echipa Okazii Fashion: o ojă roz aprins, care din păcate rezistă câteva ore pe unghiile mele și-am amintește de un alt lac de unghii roz produs tot în Marea Britanie, cu aceeași rezistență, comandat de pe Asos.
   În schimb, cele două produse de la Erboristica îmi plac mult. Exfoliantul seamănă tare cu crema de gomaj de la Gerocossen, iar crema cu ulei de argan, deși e mai grasă poate fi folosită ca bază de machiaj pe o vreme ca cea de afară. Nu lasă o peliculă uleioasă la suprafața pielii și nici nu face scame.



Comentarii

claudia_mami a spus…
sa le folosesti cu mult spor sunt superbe achizitile tale si cu siguranta iti vor fi de mare ajutor ..
Ramy's Blog a spus…
Eu sunt mare fana a produselor Erboristica. Acea crema o folosesc de câteva luni și chiar am spus pe blog ca este in acest moment crema mea preferată. Nu se compara cu produsele Vichy etc...care costa dublu. Eu chiar am avut beneficii de la aceasta crema și pot spune ca este prima dată când chiar vad o schimbare după folosirea îndelungată a produsului. Acum depinde, fiecare cu pielea lui...eu am tenul uscat și mă înțeleg de minune cu această cremă.
Unknown a spus…
Frumoase toate!!!
Ador bustierele <3 mi-ai dat o idee sa imi iau si eu una noua:))
pupici:*
Unknown a spus…
sa le folosesti cu drag
Dana M a spus…
Ah bustiera si cardgianul mi-au ajuns direct la suflet! Sa le folosesti cu spor!
MayDay a spus…
Haioasa caculita. Nu am incercat nimic dintre cosmetice. :X

http://the-may-day.blogspot.ro/
ilda76 a spus…
Cat de frumoaaaasaa e bustiera!!!:D
Referitor la asocierea caciulii cu hainuta...maybe yes, maybe not! Mergi pe feeling!

Sa le porti/folosesti cu mare placere, Aurora!
Pupici!

Ilda
Lavender Thoughts
Unknown a spus…
Nici nu stiam ca se mai fabrica produse Pond's. Cand eram mica mama folosea o crema de fata de la ei si era innebunita dupa ea. :) Sa porti cu placere hainutele si sa folosesti cu spor toate cosmeticele. :*
MoGio a spus…
maamaaaa ce frumoasa e bustieraaa !! imi curg balele :))
Mihaela Pojogu a spus…
Colantii si cu rochia aia, deja mi-am facut o imagine cu tine foarte cool, bustiera e tare frumoasa si chiar bine ai facut!
Sa le folosesti cu placere!
Toma Aurora a spus…
Claudia, mulțumesc. Căciulița presimt că o să fie de un real folos în curând :D! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ramona, crema e una dintre puținele cu consistență mai grasă pe care tenul meu uleios o suportă. Și o suportă chiar foarte bine. Am înțeles că are un preț de cca. 50 de lei în România (11 euro în afară sau cam așa), deci e accesibilă și-n plus are și o formă de prezentare luxuriantă. E pentru prima oară când folosesc produse de la această firmă și mă declar mulțumită. Și produsul pentru exfoliere e de calitate!
Toma Aurora a spus…
Bustierele sunt motivul principal pentru care regret trecerea verii :D. Ce simplu era atunci: luai bustiera, fusta și plecai pe ușă!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Irina! :)
Toma Aurora a spus…
Dana, să vezi ce umblu cu bustiera prin casă și-mi imaginez ce bine ne vom înțelege anul viitor :D! Te pup!
Toma Aurora a spus…
TheMay Day, cosmeticele de la Romwe nu le recomand. Și sora mea a primit recent unele de la ei, printre care și un lac de unghii care nu se întărește nici după 2 ore,aplicat într-un singur strat. Și sunt și scumpicele, ar trebui să le retragă din magazin ori să le bage la 1-2 $/ bucata.
Toma Aurora a spus…
Ilda, le-aș pune în aceeași oală dacă m-aș îmbrăca în rest foarte simplu, doar în negru. Nu cred că ar mai părea așa un struț dacă aș purta niște blugi negri și un top negru, simplu :D. Mă mai gândesc până la iarnă!

Pupicei mii!
Toma Aurora a spus…
Livia, mă bucur să aud de bine despre acest brand. Mie îmi era necunoscut, pentru prima oară am auzit de el luna trecută, când am ales crema bb de pe site.
Îți mulțumesc! :*
Toma Aurora a spus…
:))) Ești haioasă tare, MoGio!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc pentru urare, Mihaela!
Și eu mă bucur că am ales bustiera, deși mă tenta să îmi iau un pulover sau ceva de sezon. Te pup!
Miu Miu a spus…
Ce dragute sunt...sa le folosesti cu drag.

Vreau sa te invit la un giveaway nou pe blogul meu in colaborare cu Romwe: http://shoeper-women.blogspot.ro/2013/10/win-30-to-spend-on-romwe.html Mi-ar face placere sa participi.

Te pup