Review: Cremă termică și crio-gel anticelulitic Supless


 În urmă cu mai bine de o lună am primit din partea magazinului Dacic Cool două produse noi din gama Supless, de la Gerocossen: crema termică și crio-gelul, ambele create pentru a ne ajuta în lupta împotriva celulitei. Le-am folosit constant, alternându-le: dimineața crio-gelul pentru a mă înviora, iar seara crema termică pentru a mă încălzi și a ateriza mai rapid în pat, pentru culcare.

   După cum observați, pe ambalaj, fiecare dintre cele două produse promite o scădere mare în centimetri: 2,5 respectiv 3, în numai 28 de zile. Poate că la o primă citire, 3 cm nu pare chiar foarte mult, dar numai cine știe cât de greu se scapă de acești centimetri primește cu neîncredere această promisiune. Și eu sunt total de acord: este imposibil ca o cremă, indiferent de ingredientele active pe care le conține, să poată tăia din circumferința unui braț ori a coapselor. Numai prin combinație cu un masaj intensiv, un regim alimentar mai sărac în calorii decât cel pe care obișnuiam să-l ținem, plus ceva mișcare fizică, putem obține un astfel de rezultat.

   Din punctul de vedere al centimetrilor pierduți, ambele creme au picat testul. Încă n-am terminat crema termică dar nu cred că puținul rămas în flacon o să schimbe situația. Cu toate acestea, ambele creme mi-au plăcut foarte mult! Mai mult decât Supliform (favoritul meu până nu demult), mai mult decât alte creme anticelulitice scumpe despre care v-am vorbit pe blog în trecut.

   Dar să vedem de ce...

   În primul rând pentru efectul intens pe care ambele îl au: crio-gelul te înfioară, te răcorește timp de câteva minute; crema termică înroșește pielea și o umflă pentru aproape un sfert de oră, ca atunci când ne mușcă o albină și pielea devine denivelată, pufoasă ca o perniță. Pentru crema termică e obligatoriu să vă spălați mâinile după utilizare, căci o să vă usture foarte tare palmele. Pentru crio-gel nu-i capăt de țară dacă uitați să o faceți, că-i răcoritor, inofensiv pentru pielea subțire a mâinilor. Mai rău eu dacă duceți apoi mâinile la ochi, dar în caz contrar nu cred că pot exista probleme.

   Urmează senzația de piele întinsă, sănătoasă, tonifiată. Acesta este efectul care m-a convins de faptul că o cremă generoasă, de 400 ml, și ieftină (24-25 lei) bate Lipometricul, cu toată faima pe care și-a făcut-o din publicitate și pe care nu și-o merită. O piele întinsă e dovada vizibilă a reducerii celulitei, motiv pentru care mă declar mulțumită de ambele produse.

   Deși nu pot spune care dintre ele are un efect mai intens, eu mă declar cucerită de crio-gel. Asta pentru că uneori, după ce-mi dau jos blugii skinny și-mi simt picioarele obosite (probabil multe vă confruntați cu această problemă; este de actualitate prin revistele de sănătate, căci denimul blochează circulația dacă pantalonii se mulează prea tare pe picior) primul gest pe care îl fac e să-mi aplic puțin gel răcoritor. Senzația nu poate fi descrisă în cuvinte, e o eliberare. Astfel am explicat și de ce crio-gelul a fost consumat mai rapid decât crema termică!


  
   Vă las și listele de ingrediente pentru cele două produse: sus o aveți pe cea pentru crio-gel, iar jos pe cea pentru crema termică. Ambele pot fi comandate din magazinul online Dacic Cool ori pot fi direct achiziționate din anumite supermarketuri ori alte magazine fizice și farmacii. Prețurile, repet, sunt de cca. 25 lei pentru un flacon de 400 ml. Foarte mici!


Comentarii

coco a spus…
nu le-am incercat, dar am inteles ca sunt foarte bune!
eu nu am mai folosit produse anticelulitice, ca nu ma tin de ele si normal ca nu au nici efect sa le aplici din cand in cand
http://frombeautywithlove.blogspot.ro/
Claudia's Choice a spus…
nu ma atrag cremele cu efect de incalzire, dar crio-gelul l-as incerca vara, pentru un plus de racoare.

http://claudiaschoice88.blogspot.ro/
Mihaela Pojogu a spus…
Crio-gelul e tentant rau, consecventa e buba si in cazul meu :D
Carla a spus…
Suna super, chiar as fi tentata sa le incerc, mai mult pentru prevenire deoarece n-am probleme foarte mari :)
Anonim a spus…
de unde putem cumpara cremele?
Toma Aurora a spus…
Bună! Fie online de pe site-ul celor de la GerocosseN, fie din magazinul online Dacic Cool (le poți căuta pe Google), ori din unele supermarketuri.
Unknown a spus…
Le am folosit si eu pe ambele. Dimineata ies la alergat si ma dau cu crema termica care se activeaza cand transpiri si faci sport. Apoi dupa antrenament si dus ma dau cu crio gel si pielea a devenit mai neteda si mai ferma. Bineinteles ca tin si dieta si beau apa multa. Chiar sunt f f f multumita de aceste produse.