Noua colecție de produse apicosmetice (Complex Apicol Veceslav Harnaj)


   Complexul Apicol Veceslav Harnaj a lansat 4 game noi de produse destinate îngrijirii și întreținerii sănătății podoabei capilare: Apidermin, Floramin, Apidermaliv și Floral. Fiecare gamă conține câte un balsam și o mască, formulate special pentru tratarea anumitor probleme ale părului. Astfel, Apidermin se adresează părului fragil sau agresat chimic, Floramin promite întărirea părului fragil, Apidermaliv ne asigură că părul uscat va fi hrănit pe toată lungimea sa, iar Floral că ne va întări rădăcinile și că problemele scalpului vor deveni istorie.

   Pentru moment părul meu trece printr-o moment nefast. De obicei, toamna, cade, se deteriorează și, mai ales, se îngrașă foarte rapid. V-am spus și de bretonul tuns prea scurt de care mă rog, fără prea mult succes, să crească. Nu cred că acestă pasă este direct influențată de produsele cosmetice pe care le folosesc căci nu am făcut mari schimbări la acest capitol și probabil lipsa de vitamine/minerale ce ne lovește la schimbarea sezonului e principalul vinovat.

   Chiar și așa, recunosc că sunt destul de tentată să exagerez cu uleiurile și produsele hrănitoare, rugându-mă ca părul să-și revină cât mai rapid și să capete din nou volumul și strălucirea de altădată. Dintre cele patru noi game propuse de Complexul Apicol cel mai tare mă tentează Floramin (restructurarea firului de păr din interior).


  Masca de păr mi se pare foarte atractivă și deși știu că pentru testare se vor expedia variantele mini ale produselor, pot măcar să-mi fac o părere despre proprietățile sale. Și promit să vă țin la curent, indiferent de rezultatele obținute!


Comentarii

Florina Pandrea a spus…
m-am inscris si eu,abia astept sa le incerc!♥
http;//thatswhywesmile.blogspot.ro