DIY: Boho boots


   Nu-mi amintesc să fi avut vreo obsesie mai mare pentru niște cizme decât pentru acestea. Cizmele boho, atât de scumpe în magazinele online și aproape inexistente în cele fizice din România (sau disponibile la prețuri ce concurează cu salariul minim) au cunoscut un succes uluitor în ultima perioadă, iar pe platformele dedicate împătimiților modei au apărul zeci de variante handmade (DIY).
   Pentru cele din fotografia de mai sus aveți un tutorial ca la carte AICI.


 Dacă aveți niște cizme a căror lungime vă scoate din sărite (așa cum pățesc eu cu cele de lungime medie), atunci vă puteți inspira din tutorialul de AICI pentru a obține ceva asemănător perechii din fotografia de mai sus. Mi se pare unul dintre cele mai reușite proiecte DIY de pe Google, dar vă avertizez că antivirusul mi-a dat o atenționare când am intrat prima oară pe pagină. A doua oară totul a fost în regulă.


  Iar dacă vreți să mergeți și mai departe și să vă faceți ceva mai încărcat, vă puteți folosi de toate curelele pe care nu le mai purtați ori care vă sunt mici/mari. Vă puteți juca cu penele colorate, cu lanțurile metalice, cu lucky charm-urile bronz ori aurii, cu eșarfele.
  Eu deja am pus în practică ideile și iată ce-a ieșit:



   În ceea ce privește modul în care aceste cizme pot fi purtate zi de zi, părerea mea este că o ținută foarte simplă este cea mai inspirată alegere. Poate chiar una all black ori formată din pantaloni simpli și un pulovăr într-o singură nuanță. Vara e mai simplu, căci avem rochiile albe ori pantalonii scurți la îndemână.

   Vouă vă plac ori vi se pare prea mult acest gen de încălțări?





Comentarii

Carmen Tobias a spus…
Oh, si mie imi plac la nebunie, chiar am cateva perechi pe care le voi modifica. Am si o pereche de acum 4 ani cumparate din Germania, cu pene si blanita :))
Camelia Andrasescu a spus…
Superbe cizmele, eu clar as purta, dar nu prea sunt indemanatica sa crez asfel de minuni. Tie ti-au iesit spectaculoase!
Unknown a spus…
Eu chiar astăzi mi-am cumpărat o pereche de botine într-o nuanță pămânie, însă simple, pe gustul meu.
E de apreciat ce ai făcut, mai ales dacă se potrivește stilului tău. Postarea poate fi de folos fetelor care sunt dornice să încerce acest lucru ^_^
Gina Cristiana a spus…
Perechile realizate de tine mi se par mai reusite. Nu am dat atentie acestui trend si nu cred ca mi se potriveste..
Unknown a spus…
Cat de creativa este ideea. Imi place la nebunie cum arata ghetutele, cu toate ca unele mi se par putin cam incarcate, tot foarte frumoase raman :)
Miu Miu a spus…
Ce dragute sunt :X totusi nu stiu daca le-as purta prea des, dar arata super :X
Spunsieu a spus…
Sunt extraordinar de vesele! Interesante ornamentele cu dantela, eu nu stiu daca as putea sa port asa ceva.
Descude a spus…
Ale tale mi se par cele mai frumoase...de fapt,nici nu ma mir,cele mai interesante DIY la tine pe blog le-am vazut:)
Unknown a spus…
Iti inteleg obsesia, arata superb aceste cizme si condimenteaza cu siguranta orice tinuta aparent banala!
ilda76 a spus…
Tiiiiiii, la ce nastrusnicii frumoase ne inveti tu! Admir latura asta creativa a ta si viziunea pe care ti-o daruieste!

Pupici, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Mihaela Pojogu a spus…
Sunt super nu contest, le-as purta dar nu des :) Ai facut o treaba grozava!
Ira a spus…
Mi se par interesante, iar dintre cele facute de tine imi plec mult cele cu putin toc. As incerca si eu, am 1000 de cureluse pe care nu le mai folosesc, timp si indemanare sa am ca idei sunt :D
andazelenca a spus…
Doamne, cat sunt de frumoaaaaase!:X
Blue Lady a spus…
foarte interesant, o idee de pus in practica
R. a spus…
Si eu cred ca cele facute de tine sunt mai frumoase :)). Ma gandesc acum daca sa imi transform si eu botinele (aka sa rog pe cineva sa mi le transforme, haha)
Ai un tag de la mine :) aici -> http://beautyandbargainsbyr.wordpress.com/2013/10/21/tag-1/
Kisses, R.
Beauty and bargains
http://beautyandbargainsbyr.wordpress.com
Anonim a spus…
Prima dintre perechile facute de tine mi se pare mai reusita. La mine in oras ar fi imposibil sa port asa ceva, din cauza santierului (care este in tot orasul), aceasta insemnand multa mizerie, praf, noroi, etc. Si a purta incaltaminte din piele intoarsa este o aventura. Nici nu mi se potriveste stilul acesta de ghete. Oricum, s-ar potrivi unei tinute foarte simple, intr-o singura culoare, asa cum spuneai si tu. Ana