Ultimele cumpărături



   Outletul de la Unirii, în care găseam mereu rochii drăguțe, s-a tunat în bună regulă și s-a transformat în ditamai magazinul. Și-a luat și nume nou: Damascus și ca look arată ca un fel de Glow uriaș. Se vede treaba că le-a mers din plin de au făcut așa o transformare.
   Iar hainele ce se găsesc momentan acolo, și-au păstat prețurile și sunt mult mai multe. Vă spun că n-am trăit așa senzație nici când am admirat ultima colecție de la Marks and Spencer. Foarte multe lucruri faine, cu prețuri accesibile. Acum că magazinul arată așa bine, sigur o să atragă și mai mult atenția publicului larg. Să sperăm că nu vor umbla la prețuri pe viitor!
   Rochia (Crocus) de mai sus n-aveam cum să n-o iau. Costa 65 de lei, dar la casă mi-au mai cerut doar 35. Nu știu cum s-a făcut, dar n-am avut nimic de obiectat :D.    Mi-au plăcut două lucruri la ea, cu excepția designului: dantela destul de groasă și dublura colorată care nu e din satin ori alt material lucios ori alunecos. Multe dintre voi probabil s-au săturat ca de mere acre de rochiile din dantelă cu căptușeală satinată, în care vara simți că intri într-un soi de saună mobilă. Eu, cel puțin, mă simt pățită!



  Nu putea să mă prindă toamna fără o hăinuță nouă. Hainele pentru iarnă le-am luat deja de pe SheInside pe la jumătatea verii și mă apucase o nebunie de cumpărat jachete și nu știam ce să mai inventez ca să mă conving că am întradevăr nevoie de una nouă.
   A fost și n-a fost o decizie înțeleaptă, dar cum trecutul e trecut și banii deja au fost izgoniți din portofel, nu-mi rămâne decât să mă bucur de noua hăinuță din jacquard de la Phase Eight. Site-ul livrează din UK în Ro, taxele de expediere sunt de 12 euro prin curier. Pachetul ajunge în maxim 2 săptămâni lucrătoare în țară, dar mai poate face încă una până se decid cei de la curierat să se apuce serios de treabă.

 

   În secțiunea sale încă se mai găsesc modele din jacquard, reduse serios de la 150-250 de lire la 50-90. Calitatea modelului ales de mine este ireproșabilă, florile brodate ies ușor în relief, modelul este unul cambrat, scurt, cu mâneci 3/4 și se cuvine să-l prezint și-ntru-un outfit pe viitor.


   De la New Look m-am ales cu această rochie roz, cu ceva sclipicios pe volanele din față. Spatele din dantelă nu mă încântă deloc, dar intenționez să o port în permanență cu un cardigan lung.


   Dintr-un outlet am luat o bluză din șifon de la Atmosphere. Seamănă izbitor cu un model vintage de pe Etsy pe care-l tot băgam prin primele mele wishlisturi. Bluza se închide cu o singură capsă și-am luat-o special pentru o pereche de pantaloni de piele de la Topshop, care momentan nu mă cuprind. Nu i-am inclus și pe ei în lista cumpărăturilor, vreau să mă detașez de imaginea lor până reușesc să intru în ei :D.


   O mică dezamăgire a fost cămașa cu flori de la SheInside, care mă așteptam să fie din denim, așa cum era precizat pe site. În realitate e confecționată dintr-un bumbac foarte subțire, ce imită denimul ca și colorit. Pe de o parte mă bucură că e așa subțire, căci o pot purta și cu fuste, dar recunosc că mai mult m-ar fi mulțumit dacă materialul era gros, rigid.


   De mult îmi doream un ceas cu pietre strălucitoare. Am avut unul frumos de la Yves Rocher dar l-am purtat până s-a făcut gri. Cel de mai sus nu e de la cine știe ce brand (Via Lucia), dar mi-a plăcut designul său simplu, curat. Și pietricelele, evident!
  Lângă el vedeți o agrafă cu perle și câteva ștasuri mici, luată dintr-un magaazin sh în care se aduc și accesorii.


    Mai sus vedeți șosetele luate de la Mango, din Fashion House. Cele cu sclipici sunt cele care costau inițial 65 lei. Efectiv m-a dat pe spate prețul ăsta trecut pe etichetă, mai ales că nici nu arată prea fantastic și sunt niște bieți ciorapi cu sclipici argintiu. Nici cele simple nu erau prea ieftine, parcă săreau și ele de 30-40 lei. La reducere o pereche simplă costa 5 lei și cele cu sclipici ceva mai mult (nu mai rețin exact, dar până în 10 lei).


    La Jolidon am pândit o tipă să lase din mână umerașul cu ultimul sutien croșetat de culoare bej. Mai aveam puțin și nu i-l înșfăcam din mână și-am simțit că i-au trecut prin minte aceleași gânduri când l-am înhățat după ce l-a lăsat jos și-am fugit cu el la casă. Bătaie mare pe mărimi la Jolidon, erau atâtea cumpărătoare! Prietena mea s-a supărat din cauză că nu a găsit nimic și până și la metrou am continuat discuția pe lipsa măsurilor mici în acea zi de super-reduceri.
Lemila e un alt magazin de lenjerie din FH. Cu modele foarte, foarte drăguțe, unele mai ceva ca cele de la Jolidon. Orientativ vă spun că un set de lenjerie intimă era redus de la 160 lei la 60-80 și că marea lor majoritate arătau foarte bine. Reducerile cred că sunt în continuare active.


  Cei de la Dacic Cool mi-au trimis două produse noi pentru testare, din gama Supless de la Gerocossen: crio-gelul și crema termică anticelulitică. Le-am folosit constant de când le-am primit: gelul dimineața și crema termică seara. Momentan vă pot spune doar că-n cazul ambelor produse efectul de răcire/încălzire al pielii este extrem! Crio-gelul pur și simplu m-a cucerit: efectul său ultra răcoritor nu durează doar câteva secunde ci e destul de îndelungat. Crema termică înroșeșete foarte tare pielea și o încălzește. Aș clasa-o pe locul 2, în spatele gelului.
   Tuburile sunt foarte mari, conțin 400 ml de produs și costă fiecare 24 de lei. Momentan sunt surprinsă de raportul calitate/preț, dar aștept să le consum pentru a observa dacă întradevăr voi scăpa de cei 2-3 cm promiși!


Comentarii

Alice wonders a spus…
Rochita e adorabila rau, maine caut si eu acest magazin. Si camasa imi place, cred ca iti va fi de folos si asa subtire. Sa le porti sanatoasa!
Unknown a spus…
sa le porti cu placere
rochita din dantele e dementiala si la 35 ron e chilipir!
Anonim a spus…
Unde este mai exact acest outlet?
Imi place mult ceasul, agrafa cu perlute si bluzita de voal de la Atmosphere. Aaah, si rochita din outletul tunat! :P
Apropo, eu una sunt super-super curioasa despre ce magazin vorbesti. Sunt cel putin 20 de magazine de tzoale pe la Unirii, dar parca indraznesc sa afirm ca nu stiu nici un outlet care sa corespunda caracteristicilor mentionate :?
Te rooog, poti sa-mi dai niste indicatii unde gasesc si eu minunile de rochite? Macar pe ce trotuar e si un punct de reper mai stabil :)))

Saru'mana! Si - sa le porti cu multa placere!
Georgiana a spus…
Sa te bucuri de noutati! Ai ales piese deosebite, ca de obicei! :)
aura a spus…
Imi place mult tot ce ti-ai luat :-) Si probabil te-a mai intrebat lumea, dar eu n-am vazut, asa ca te rog daca poti sa mai spui unde e outletul acela de la Unirii, pt ca stau in zona si nu stiu cum nu l-am zarit :-(
MayDay a spus…
Prima rochita e tare finuta! :)

http://the-may-day.blogspot.ro/
Simona Tucu a spus…
Oh, ce cumparaturi frumoase, iti dai seama ca jacheta aceea cu motive florale vintage ma da pe spate?! Pff, e chiar superba, abia astept sa o vad pe tine.
Ma intereseaza mult si cele doua produse anticelulitice, eu sunt in cautarea unuia termic.

Pupici, sa le porti/folosesti cu placere!!
MoGio a spus…
Rochita e tare draguta , restul nu sunt chiar pe placul meu , dar am vazut la tine destule combinatii la care nu ma gandeam :) Cred ca mai bine din jumatate din lenjeria mea e Lemila , sunt chiar multumita de ea , nimic de reprosat :) Cred ca mai degraba as avea celor de la Jolidon :))
Anonim a spus…
Buna,

Nu stiam de magazinul asta, Damascus. Imi dai un reper, unde anume se afla? Arata tare bine rochita.
Catallina a spus…
Vai, ce de-a lucruri faine! Eu iubesc ceasurileeee! Si cel pe care ti l-ai luat tu e superb!! Sa le porti/folosesti cu drag!
Unknown a spus…
Ce lucruri frumoase ! Să le porți cu drag !
Anonim a spus…
Unde e outletul Damascus?

F frumoase achizitiile, sa le porti sanatoasa!
Toma Aurora a spus…
Bună!

Damascus se află mai jos de Glow, cum vii dinspre Universitate înspre Unirea Shopping. Are o siglă mare, nouă! :)
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Larisa! :*
Toma Aurora a spus…
Catalina, de multa vreme era un astfel de ceas pe wishlist. Mai mult pe post de accesoriu, nu știu cât îmi va fi de util :D!
Toma Aurora a spus…
Bună!
Damascus se află mai jos de Glow, cum vii dinspre Universitate înspre Unirea Shopping. Fix pe partea cu Glow!
Toma Aurora a spus…
MoGio, mulțumesc pentru feedbackul acordat lenjeriei Lemila. Eu am fost mulțumită și de Jolidon (mai puțin de unele produse din categoria basic :/). Pup!
Toma Aurora a spus…
Simona, îmi pare rău că n-a ieșit prea bine în poze, dar o să se vadă într-un outfit cât de aparte este jacheta :D. Mă bucur că ai remarcat-o chiar și așa!
Revin și cu impresii detaliate despre cele două produse de la Gerocossen. Pup!
Toma Aurora a spus…
Hei, Aura!
Damascus se află mai jos de Glow, cum vii dinspre Universitate înspre Unirea Shopping. Recent s-a relansat, are și-o siglă mare, nouă. Imposibil să nu-l depistezi, e fix pe partea cu Glow!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Georgiana! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Pisicuță, cum vii dinspre Universitate spre Piața Unirii, pe partea cu Glow, e Damascus. E fix pe bulevard, se intră direct de pe trotuar :)). Are o siglă mare, deci n-ai cum să-l ratezi!
Și când zic că l-au tunat vorbesc serios. Cred că e cel mai reușit outlet pe care l-am văzut în ultima perioadă. Comparativ cu ce era în trecut, acum e haute couture :))
Toma Aurora a spus…
Bună!
Damascus se află mai jos de Glow, cum vii dinspre Universitate înspre Unirea Shopping.
Ori, dacă îți este mai ușor să te orientezi, se află în preajma pizzeriei Dominium.
Toma Aurora a spus…
Irima, mulțumesc!
Abia aștept să o port :D!
Toma Aurora a spus…
Alice, Damscus e pe lângă Glow/Dominium. Cred că te descurci tu în a-l repera, căci e vizibil magazinul. Te pup!
ana maria tatucu a spus…
Si eu testez acum gelul Gerocossen cu efect de racire :).
Mihaela Pojogu a spus…
Jacheta e wow!! Bine toate sunt faine, dar ochii mi s-au comutat pe ea :D
Unknown a spus…
Rochita e superba dar nici celalalte lucruri nu sunt mai prejos! Sa le porti cu placere!
Maya a spus…
Am fost de cateva ori in Damascus si am vazut hainute foarte faine. Unele sunt reduse, altele la pret intreg. Mi-a ramas gandul la o gecuta dar pretul m-a speriat, 170 lei, cam cat o geaca din mall. Intre timp mi-am luat doua cu pretul asta, dintre care una din piele naturala. Me happy.:D Sa le porti cu placere.
Am si eu un ceas asemanator insa nu il port :))insa cel mai mult imi place lenjeria!Parca vad chiar si acum in minte imagini cu colectiile de lenjerie din reviste in care fetele erau imbracate in piese dantelate, cu perle la gat si cu sosetele pufoase de lana!Ce-mi mai placeau <3
Te pup,frumoaso!
Fuchsia a spus…
Foarte frumoase toate! Unde ai gasit ceasul si cat a costat?
Eu imi doresc unul cu bratara metalica argintie, dar tot ce am vazut era fie foarte scump, fie prea mare pentru mana mea(imi plac ceasurile mari, insa am incheietura manii foarte mica si nu ma avantajeaza din punct de vedere estetic:(
Toma Aurora a spus…
Fuchisa, l-am luat dintr-un magazin local cu 30 lei. Aveau mai multe modele, câte unul din fiecare fel, dar acesta mi s-a părut cel mai pe gustul meu.
Toma Aurora a spus…
Cleo, am suferit și eu de boala asta. Chiar aveam un caiet în care lipeam poze cu lenjeria decupată din reviste :D. Și câte caiete din astea n-am avut: cu produse cosmetice, cu pantofi, cu haine, cu genți, cu formația Blue :)). Pupic!
Toma Aurora a spus…
Maya, pe mine un colier m-a surprins ca preț: costa 100 lei în timp ce restul aveau un preț de 20-30 lei. Dar era și frumos, n-am nimic de comentat!
Și în trecut, în vechiul format al magazinului, mai aduceau rochii la 90-100 lei, deci cred că depinde și cum evaluează ei modelul. Unele lucruri cred că s-ar vinde și la prețuri mari, așa că n-au milă :D
Să porți și tu cu drag cele două gecuțe cumpărate!
Toma Aurora a spus…
Merci, Josephine!
Toma Aurora a spus…
Yuhuuu, încă o persoană a remarcat draga mea jachetă :)!
Mulțumesc, Mihaela!
Toma Aurora a spus…
Ana-Maria, ești mulțumită de rezultatele obținute până în prezent?