Review: Loțiune pentru styling Alterna


   De Alterna nu auzisem până să primesc un newsletter cu ofertele de la Strawberrynet. Am căutat apoi informații despre brand și am aflat că e recunoscut pentru produsele pe bază de caviar, ingredient ce luptă cu succes împotriva îmbătrânirii și degradării părului.
   Loțiunea pe care mi-am comandat-o eu, în dublu exemplar, este un produs de tip 2 în 1: în primul rând promite regenerarea firului de păr și-apoi ne îmbată cu apă rece cum că ar ajuta părul să arate coafat ca la salon.

   Un flacon de 75 ml ar costa la preț întreg cam 100 lei (eu l-am luat cu 75% reducere grație ofertei prezentate pe mail, sub formă de pachet dublu) și nu cred c-ar fascina nicio fată cu părul mediu/lung din simplul motiv că încarcă foarte tare părul, îl lasă sârmos și imposibil de pieptănat.
   Se aplică pe părul umed, zvântat cu prosopul. Consistența sa e lichidă, culoarea e un alb-gălbui opac. Mirosul e puternic, nici încântător dar nici deranjant; pe undeva pe la jumătate. Eu una îl văd ca pe un fixativ sub formă fluidă.


   Lista de ingrediente este plină cu de toate. Și cu ingrediente naturale, dar și cu unele chimice, ca majoritatea produselor profesionale de îngrijire a părului, căci o mare parte din ele păstrează un echilibru între componentele benefice și cele dăunătoare.
   Eu n-am să stau să critic produsul pentru lista de ingrediente, dar o s-o fac pentru calitatea pastei din tub. Nu mă încântă cu nimic caviarul strecurat în înșiruirea de componente și-i dau câte-o bilă neagră pentru fiecare caracteristică: ambalaj, eficiență, preț.

   Dacă tot n-aveam ce să fac cu tubul cel nou am profitat de faptul că se apropia ziua unui prieten și-am zis că băieții oricum nu prea țin cont de ce pun în păr atunci când vine vorba de produse de styling. Băiatul e fan ceară, pastă modelatoare, gel puternic. Doar trebuie să-și facă bucla de hipster așa cum trebuie :P. Și ce reacție credeți că am auzit peste un timp: că e cea mai minunată chestie pentru păr! Așadar, așa cum intuiam, produsul ăsta fluid trebuia să fie bun pentru părul scurt, coafat de obicei cu produse de fixare puternice.

   Altminteri, pentru pletele lungi, e crimă și pedeapsă, ambele la un loc!
 

Comentarii

miki a spus…
Eu mai am un tub din cealalta, mov (daca-ti amintesti, erau de 2 feluri) . Unul l-am facut cadou unei colege si a fost (este?!) multumita de produs, iar celalalt zace intre alte produse de gen si nu fac decat sa le sterg de praf saptamanal. Deci, din punctul meu de vedere, si Alterna Styling lotion e un produs la fel de prost ca si al tau.
Adina Aruştei a spus…
eu as vrea un produs care sa imi "sarmizeze" parul..
Toma Aurora a spus…
Miki, îmi amintesc și de pachetul mov. Le aveam pe amândouă în coș, dar nu l-am mai prins decât pe acesta maroniu. Măcar acum știm o treaabă și nu ne mai lăsăm tentate de magicul caviar din descriere :D.
Toma Aurora a spus…
Adina, cred că părul tău pisicos s-ar înțelege binișor cu-n astfel de produs. :)
miki a spus…
Meg, iti trimit eu lotiunea mea. Da-mi un mail (gasesti adresa la mine pe blog) cu adresa si ti-o trimit prin posta
Anonim a spus…
Buna, intrebarea mea nu prea are legatura cu postarea de fata.
As vrea sa fac o comanda pe site-ul Sheinside si mai stiu ca tu ai facut comenzi la ei. Transportul nu se plateste, nu? Dar vama sau alte cheltuieli? Multumesc! Ana.
Toma Aurora a spus…
Bună!
Transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii plasate.
Cei de la SheInside trec pe pachet o valoare de 8-10$, așa că nu se plătește nimic la vamă. Exista o mică posibilitate ca uneori pachetul să ajungă la poșta locală, mie mi s-a mai întâmplat atunci când coletul făcea escală în Suedia. La locală nu se mai uită nimeni la valoarea pachetului.
Există și un cod de reducere de 20%, valabil oricând, pentru oricine: sheinside20 și mai sunt valabile și alte coduri pe care le găsești fie pe site-ul lor, pe prima pagină, fie pe retailmenot.com.
Anonim a spus…
Multumesc! Pupici! Ana.
Unknown a spus…
Buna ziua

Reprezint forma Ecovital Kosmetik - importator unic pentru Romania al prodselor Alterna.

Tin sa precizez ca produsul achizitionat de dumneavoastra de pe Strawberry nu este Alterna original.

Nu a fost niciodata in asortimentul Alterna iar sigla de pe produs nu este sigla Alterna.

Daca doriti intr-adevar sa testati un produs Alterna original care sa includa absolut toate ingredientele mentionate pe ambalaj, puteti accesa www.ecovital.ro sau sa veniti la sediul nostru din Bucuresti.

Va stau la dispozitie pentru orice alte detalii suplimentare.

Alexandru Costin
alexandru.costin@ecovital.ro