Review: BB cream Avon



   Am început să folosesc crema bb de la Avon în luna iulie, atunci când am și achiziționat-o fiind convinsă de multitudinea de păreri pozitive exprimate la adresa sa. Pe timpul verii n-a fost chip să ne înțelegem, fiind prea uleioasă pentru un ten gras ca al meu. N-am vrut să-i fac un review atunci și-am așteptat sosirea temperaturilor mai scăzute pentru a observa dacă se simte sau nu o diferență.


  Crema BB de la Avon are consistența unui fond de ten cremos. Acoperirea sa este una mică, nu degeaba este numită cremă colorantă pe ambalaj. Aspectul său pe piele este unul luminos, ușor lucios. În cazul meu acest luciu a fost principala problemă, mai ales că era însoțit și de o senzație de piele ușor uleioasă la atingere. Pe timpul verii, ștergeam și aplicam din nou acest produs la un interval de 2-3 ore, deși pielea mea strălucea mai ceva ca un bec incandescent după câteva zeci de minute de la aplicare. 

   Acum, pe vremea asta mohorâtă, lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Nu pot menține tenul mat folosind acestă cremă colorată, indiferent de cât de multă pudră aplic și nici cu o bază matifiantă (Acneogel, spre exemplu, un gel cu o putere mare de matifiere). Pentru un ten gras nu-l găsesc potrivit formulat, dar probabil în cazul unuia uscat/normal, nu mai contează foarte mult ușoara senzație de piele uleioasă.

   N-am putut să fotografiez lista de ingrediente pentru că am aruncat cutiuța neagră în care vine ambalat recipientul din plastic, dar găsiți aici toate detaliile necesare legate de compoziție.

    Nuanța pe care am cumpărat-o a fost una medie spre închisă, Medium Beige, și mi s-a potrivit aproape perfect. Mirosul cremei este unul neutru, deloc deranjant ori persistent. Un flacon conține 30 ml de produs colorat și costă cca. 22 lei. Ca aspect inițial pe piele nu aș avea nimic de reproșat, crema arătând natural și luminos după aplicare, însă mă declar nemulțumită de faptul că textura sa nu e potrivită tipului meu de piele. Și-n plus, nu se fixează bine și se transferă ușor pe haine, degete, telefon.

   Produsul  e foarte bine cotat pe Makeupalley și sunt convinsă că multor persoane le corespunde acest gen de creme pentru uniformizarea culorii tenului. Eu mi-am exprimat părerea personală și nu fac neapărat o nerecomandare ci vă sfătuiesc să cereți o mostră unui reprezentant pentru a vă convinge de însușirile acestui bb cream. Costul unei mostre e de cca. 1 leu, dacă îmi amintesc exact, așadar să nu credeți că reprezentanții le primesc gratuit și vor să scoată un ban în plus pe seama vânzării lor.

   În încheiere vă anunț că am primit răspuns din partea celor de la Okazii Fashion cu numele mailului câștigător al concursului pe care l-am organizat pe blog   angel_marian2007@yahoo.com, însă am fost anunțată că nu s-a primit niciun răspuns din partea câștigătoarei până în momentul de față. În cazul în care o nouă adresă de mail va extrasă de organizator o să vă țin la curent atât pe blog, cât și pe pagina de facebook!

Comentarii

Irina a spus…
Nu mai folosesc BB Cream-uri, gata cu incercatul haotic a tot felul de produse dubioase :)
Anemona a spus…
mie imi place ala de la garnier..
Cherry Queen a spus…
eu il am pe cel de la Anew si ma inteleg ok cu el dar trebuie sa il mai testez ceva timp dupa care sa ii fac si eu un review.
pupici!

http://cherryqueendee.blogspot.ro/
Lavinia a spus…
Aceeasi problema am avut si eu cu bb cream-ul... imi luceste fata si e uleioasa, in permanenta trebuie sa ma sterg cu un servetel. Insa a fost foarte utila dupa ce m-am intors de la mare si mi se cojea usor fata. Cu fdt se vedea urat pielea uscata insa cu bb cream era perfect.
Criss a spus…
Pare ok daca as vrea o crema de colorare a tenului, dar in rest nu l-as incerca pentru ca am nevoie de o acoperire buna a tenului :P
ilda76 a spus…
Nici pe mine nu ma mai tenteaza niciun BBCream...momentan!:)
Multumim pentru review!

Pupicei, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Miu Miu a spus…
Eu am o BB preferata, cea de la Bioderma, dar sincer nu ma dau in vand dupa acest concept. Aceasta imi place tocmai pentru ca pare un fond de ten, dar daca tot folosesc ceva vreau sa fie ceva care sa acopere si sa imi faca tenul mat, daca nu prefer sa sar peste :)))

te pup

shoeper-women.blogspot.com
R. a spus…
Am testat si eu acest BB cream pe la sfarsitul iernii. Am descis ca mai bine comand o mostra la inceput, ca sa vad daca mi se potriveste sau nu si am observat atunci, daca imi amintesc eu bine, ca avea particule mici si sclipitoare. Nu m-a super impresionat, asa ca nu am comandat-o (mai aveam deja un BB cream Garnier, am zis ca nu isi are rostul sa mai iau unul cu nimic mai special, cel putin din punctul meu, de vedere si sa exprie amandoua)
Review-ul tau cred ca e foarte folositor, ma bucur ca ai atrasatentia asupra mostrelor :)
Kisses, R.
Beauty and bargains
http://beautyandbargainsbyr.wordpress.com/
Descude a spus…
L-am cumparat pentru sora mea si l-am incercat si eu odata si ca prima impresie a fost ok!
coco a spus…
se pare ca ar merge la un ten ca al meu, uscat si care nu necesita acoperire mare!
Mihaela Pojogu a spus…
Nu arata rau, dar totusi..
Anonim a spus…
E bun BB -ul, nu are cusur LOVE BB si articolul este documentat si la obiect.
.Am scapat de acneee cu BB crema hot-pink de la skin79 si cu gelul decuratare fara dischete BB cleancer pe baza de oxigen activ.Cle doua produse si Tonerul cu secretie de melc mi-au reglat secretia de sebum si mi-au luminat fata ,rezolvand acneeea.
Am tinut si un regim alimentar bazat pe multe fructe ,sucuri ,ceaiuri,iaurturi,zilnic apa din belsug,detoxifierea colonului periodic,la trei luni si sase dupa,masaj limfatic saptamanal,miscare zilnic
Am vizitat cosmeticiana o data la 3 luni ca sa ma curete total si am exclus total binenteles, pacatosul de fond de ten
Produsele skin79 sunt extraordinare ,le iubesc.
Nu zic ca si altele nu sunt bune ,dar hai sa ne uitam la tenul de portelan al sud coreencelor si sa ne punem pe ganduri ...de ce ???
De ce ei au cea mai buna tehnologie la un pret rezonabil?? vezi Samsung si nu numai...Asa de buni sunt si la cosmetice Fetele folosesc bb creme de la 14 ani pana la varste inaintate.Cremele bb au spf 50 plus si ingrediente naturale de lux cum este aurul,caviarul,secretia de melc,coenzima q 10,veninul de vipera ,praful de perle si diamante si multe extrase de ceai,iar arbutina si adenozina lupta impotriva petelor pe fata si a ridurilor
.BB cremul este alternativa sanatoasa la fondul de ten, acopera bine dar mai si trateaza.
Fiecare ten cu bb crema lui www.skin79.ro