Wishlist de septembrie

Oasap

   Prima lună din toamna lui 2013.
   Wow, cât de frumos sună! Pentru mine fiecare sezon are o însemnătate aparte: primăvara e perioada noilor experiențe, a dezamorțirii, vara aduce distracție și-un praf de leneveală, toamna e domesticită și mă face să mă simt serioasă și sigură pe mine iar duduia iarnă aduce frenezia sărbătorilor urmată de o hibernare spirituală imposibil de explicat ori combătut.

SheInside

  Toamna e anotimpul în care abandonez melodiile visătoare ale celor de la Owl City, uit de răsărituri de vanilie și mă închid în haine de piele, neîncântată nici de schimbarea învelișului pilos din acestă vară.

SheInside

   E perioada de supremație a tufănelelor albe, cu miros amărui. Și a cămășilor vesele din denim care se-ntovărășesc cu bocancii în aventura bălților autumnale.


ModCloth

   Și-a umbrelelor fabuloase, pe care de obicei le stricăm după 2-3 ploi ori le pierdem prin cafenele. Ori le păstrăm până le ruginește crinolina :).

Romwe

   E vremea când ne dorim să fim puțin sălbatici, dar nu se mai poate din cauza vântului și-a temperaturilor tot mai scăzute (și-acum să mă dea înapoi 2 luni de toamnă caniculară precum cea a anului trecut!). Iar nopțile nu se mai petrec de-acum decât în interior și ne ferim de orice ne-ar putea crăpa pielea ori înroși ochii.

Iherb


   Și, într-un final, e vremea în care nu uităm să ne aliem cu cine trebuie pentru a ne păstra tinerețea. 


Comentarii

Ramy's Blog a spus…
Imi place mult camasa cu flori. Si umbrela o ador. Imi doresc extrem de mult ilo umbrela asa. Te pup.
Unknown a spus…
Ce cuvinte frumoase, Aurora ! M-a încântată și aceastî postare. Ești foarte talentată !
Georgiana a spus…
Ce frumos ai scris, Aurora!
Imi plac toate alegerile tale, dar cea care m-a cucerit definitiv este umbrela - minunata!
silvia a spus…
eu nu prea sunt incantata de bb creamul de la palmer's,imi usuca pielea si ii si ciudata nuanta. dar imi pleca umbrela mult:D
:)) eu chiar astept toamna

http://frombeautywithlove.blogspot.ro/
Mihaela Pojogu a spus…
Cardiganul si cu fusta! <33
Claudia's Choice a spus…
Eu pur si simplu ubesc toamna! Deja am inceput sa caut cardigane :D
Miu Miu a spus…
Numai lucruri frumoase :X esti o inspiratie :X
Gya a spus…
frumoase toate, caut si eu momentan o umbrela cu "personalitate" :)) ceva cu un imprimeu dragut, floricele, etc , sa mi se potriveasca,pup