Vulpițomania

 Accessorize- 77 lei

    Când neciopliții de la ImbPublishing au scos o enciclopedie în care ofereau informații despre animalele sălbatice comune și-au lansat teoria conform căreia durata vieții unei vupli e de cca. un an, fără să mă lămurească că vârsta medie e stabilită luând în calcul și vânătorile, ceva s-a rupt în mine. Degeaba a încercat tata să-mi explice că a tot văzut, prin pădure, un vulpoi de câțiva ani, eu tot orăcăiam că minte și că probabil a zărit vreun strănepot al primului vulpoi.
   Ani mai târziu Google m-a lămurit cum stau lucrurile, însă recunosc că undeva în inima mea vulpile au rămas acele mici horopsite ale timpului, silite să-și grăbească existența doar pentru a apuca să crească, se joace și să se reproducă la timp. Nu vă închipuiți ce scenarii dramatice cu pui abia născuți, rămași fără mamă (nevoită din cauza sorții să moară la maxim 12 luni) prindeau contur în mintea mea.

Topshop- 31 lei

  Vulpea a fost, să zicem, valorificată la maxim în ultima perioadă. Mai că ar concura cu celebra bufniță, care deja a împânzit toate magazinele de haine, cosmetice, papetărie, ori cu arhicunoscutele feline, care fac deliciul aproape oricărei femei.

Modcloth- 115 lei


  Ca fapt divers, vulpile, fie ele domesticite ori ba, nu fac echipă de succes cu alte patrupede din ogradă. Deși considerate, în folclor, că ar fi viclene și mistice, îmblănitele roșcate prezintă unul dintre cele mai simple și france moduri de trai de pe mapamond: trăiesc în grupuri restrânse, duc o viață nocturnă intensă și rareori au demonstrat un real atașament față de om. Vulpea este, prin excelență, o sălbăticiune autentică și prostul său renume n-are la bază decât instinctul puternic de vânător.

SheInside- 23$

AlligatorPear- 5 lire

Etsy- 26$

Etsy- 20$




Comentarii

Dea a spus…
cat de cute! <3 eu sunt innebunita dupa veverite in ultima vreme :)) cred ca as face si eu o mica obsesie dupa accesorii cu veverite daca as gasi ;))

http://jolie-creativity.blogspot.ro/
coco a spus…
biata vulpita :)))
Criss a spus…
Cat de amuzant mi se pare tricoul :)))) Super tare :P
ilda76 a spus…
:)) Esti teribila! Cum ai empatizat tu cu vulpile...Nu numai in copilarie (cand e firesc sa fii impresionabil intr-o mare masura), dar si adultilor li se intampla sa fie "marcati" de o anumita situatie, de anumite vorbe...numai pentru ca s-au aflat intr-o anumita conjunctura de factori!

Chiar nu am niciun accesoriu, nicio piesa vestimentara cu vulpita si nici cu bufnita!:)

Pup, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Camelia Andrasescu a spus…
Draguta postarea, eu nu sunt fan vulpite, despre bufnite nici nu mai vorbesc, de mica stiu ca aduc ghinion, asa ca nu vreau sa le vad!
Dyana a spus…
cu bufnita mai am, dar cu vulipita nu am niciun lucru...

http://ladytruemiss.blogspot.ro/
Ionut Alin a spus…
Salut,

Iti urmaresc atent post-urile de pe blog. Imi place cum scrii. Asta m-a determinat s-mi deschid si eu un Blog. Vreau sa intru si eu in comnunitatea voastra si o sa-mi postez zilnic opiniile. Am inceput deja. Acesta este Blog-ul meu: http://opinieseparata.blogspot.com
Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: blogurismart@gmail.com
Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

Cu stima,
Ionut Alin.
Anonim a spus…
Vai vaaai, eu sunt pentru cateva zile la bunici si chiar ieri a venit o vulpe si le-a rapit o gaina. :))
BTW: ador portofelul si bluzita! <3
Toma Aurora a spus…
Bună, Ionuț!
Te adaug imediat în lista mea publică.
Multă baftă îți urez pe viitor! :)
Toma Aurora a spus…
Adriana, vreau vulpea aia furăcioasă! Prind-o într-o cușcă și facem un schimb în București :D
Mihaela Pojogu a spus…
Se face ca eu am o bratara cu un cap de vulpita si am confundat-o cu o pisica :D