Ultimele cumpărături





    Auzisem de promoția pentru lacul de unghii Sephora (redus de la 19 la 5 lei) însă când am ajuns în magazin mi s-a părut dubioasă consistența pastei colorat și nu m-a atras să cumpăr nuanțele nude pe care inițial le adăugasem pe lista de dorințe.
    Am pornit atunci înspre celelalte standuri cu ojă și am ales un lac Colorama (8 lei) în nuanța 254. Patru straturi sunt necesare pentru o acoperire perfectă, dar oja e tare lichidă și se usucă rapid. Nu-i tocmai un lucru neașteptat în cazul lacurilor de unghii, chiar recent o prietenă mi-a „lăudat” o ojă OPI din colecția Justin Bieber zicând că după 15 straturi se vedea cum trebuie.


  De pe Strawberrynet mi-am luat loțiunea de corp Curious de la Britney Spears. Nu e primul flacon pe care-l folosesc, prima oară primind unul cadou din partea magazinului. Dacă vă mai amintiți m-am declarat încântată și de exfoliantul din această gamă parfumată, dar l-am considerat a fi cam scump.
   Loțiunea costă cca. 35 lei pe site, fiind redusă la jumătate de preț. Are doar 100 ml, dar eu o folosesc doar pe decolteu și brațe și este suficient de parfumată pentru a înlocui apa de toaletă. Mirosul e dulce, puternic, ușor vintage. Inconfundabil!


   În Sephora am testat și celebrul parfum de la Guerlain, La petite Robe Noire. Miroase plăcut, dulceag și are o sticluță fantastică. În capul meu se asemănă cu Hot Couture de la Givenchy, doar că e mai discret și n-are accentele piperate ale celui din urmă.


   În continuare sunt la vânătoare de șosete!
   M-au terminat psihic prețurile din magazine, trebuie neapărat să găsesc pe cineva cu-n Primark în apropiere. Am găsit așa: la Reserved cam 40 lei un set de 3 perechi simple, maxim cu dungi; la New Look erau mai iefine, 10 lei perechea dar aveau 6 modele și materialele erau sintetice, la New Yorker nu mai rețin prețurile dar modelele erau în culori neon (imprimeu zebră în special) și șosetele erau groase, flaușate.
   M-am oprit în Calzedonia, unde aveau și reduceri de 50% și șosetele erau reduse de la 20 la 10 lei, iar dresurile de la 65 la 32. Mi s-a părut ok, luând în calcul calitatea materialelor (cel puțin în comparație cu restul magazinelor).
   Și-am luat un model în nuanțe pastelate.


    Unul cu fundițe din plastic/cauciuc și buline.


   Dresuri din dantelă nude. Aveau și pe negru, le-am găsit a fi la fel de frumoase.


   Prinsă într-o zi în care nu mă puteam gândi decât la dulciuri, după o intoxicație cu brioșe, am zis să mai dau o șansă macarons-urilor. Recunosc că până de curând toate cele încercate nu mi-au plăcut și nici cele de la Madame Lucie nu m-au făcut să exclam wow!, însă sortimentul cu violete și ciocolată amăruie a fost o revelație. Cele cu trandafiri au fost ok, deși aveam așteptări maxime de la ele.
Incredibile sunt cele cu violete, îmi dau senzația că mănânc ceva supranatural, pe cuvânt!
   Pentru cei care nu cunosc prețurile de la Madame Lucie, vă informez că 4 lei costă o bombiță din asta aromată. Repet, cea cu violete o fi arătând ea cel mai nasol, dar e diva macarons-urilor din punctul meu de vedere!

Comentarii

Dyana a spus…
ce sosetele dragute;)
imi place lacul Colorama, dar 4 straturi...mi se pare multicel( avand in vedere ca eu aplic de obicei doar 2)

http://ladytruemiss.blogspot.ro/
Unknown a spus…
Să le folosești&porți cu drag !
Mie îmi plac foarte mult ojele în nuanțe nude ! Chiar am câteva acasă și poate îmi fac curând unghiile.
Ha...eu am un lac Colorama intr-o nuanta de nude semitransparent albicios cu sclipici fin in el si arata ca o zapada pe ungiile mele..atat de frumos <3
Macarons am mancat si eu facute de diverse branduri insa cel mai mult mi-au displacut niste macarons cumparate din Afi Palace in care aproape mi-am rupt dintii si mi-am facut gingiile sa sangereze :)) erau atat de tari incat sincer m-a dezamagit cumplit.Si gustul(erau cu aroma de trandafiri) era atat de sintetic...:(
Cele mai bune le-am mancat la o nunta in Cluj-ti se topeau in gura!

Te pup cu drag Aurora!
cris a spus…
Vai, ce dragute sunt sosetele <3
Chiar am trecut zilele trecute prin afi, dar nu am fost atenta si nu am vazut reducerile, credeam ca s-au terminat :D
Am incercat si eu macarons pe roz, verde si albastru si nu am fost nici eu prea incantata de ele, adica sunt bune, dar nu cine stie ce :)))
Irina a spus…
Mmmmm imi plac sosetele :)
Ce-mi faci tu mie, am ajuns si eu sa casc ochii la sosete :))
Parfumul de la Guerlain il am, il am si pe cel de la Givenchy il am,dar dupa parerea mea nu se aseamana deloc :)
Macarons...mmmm preferatele mele sunt cele cu afine,banana si ciocolata, portocala si sofran :)
Apoi in Afi gasesti cu gust de Cosmopolitan- yami.
Sa le porti cu placere sosetele :*
Nu credeam vreodata ca voi ajunge sa sufar de sosetomanie :))
Miu Miu a spus…
Eu am luat de l mine din oras niste macarons in care era sa imi rup un dinte. Data viitoare am descusut-o pe doamna aia de acolo si am aflat ca le tineau de expozitie si totusi mie mi le-au vandut asa tari si vechi de cand lumea...trist :(
M and M a spus…
Trebuie neaparat sa-mi iau si eu niste sosetute ca ale tal. Cu asa imprimeuri nici nu o sa le mai dau jos din picioare :)). Am mai vazut o pereche in h and m cu o vulpe pe ele sau ceva de genul:)))
Sa le porti sanatoasA:*
Alice wonders a spus…
Dupa produsele cumparate, inteleg ca te-ai plimbat prin Afi :D Eu am cumparat vreo 3 oje de la reducerile Sephora, sunt chiar multumita de ele. Si va trebui sa incerc acea aroma de macaron cat mai repede.
Toma Aurora a spus…
Dyana, din păcate nu are acoperire bună în starturi mai puține :(
Toma Aurora a spus…
Larisa, mi-a plăcut mult una nude de la Rimmel (caramel cupcake), dar mi s-a întărit așa repede încât n-am mai cumpărat-o din nou.
Toma Aurora a spus…
Cleo, ce bine sună descrierea făcută :X!
Prima mea experiență cu macaronșii a fost acum 2 ani. Nu-ți zic cât de oribili au putut să fie: erau mici, cu gust de pufuleți.
Pe astea tot din afi le-am luat, dar poate le-am nimerit eu proaspete, căci erau super fragede. Cele cu trandafiri nu mi-au plăcut prea tare, mai ales că mă așteptam să mă lase cu gura căscată.

Pup!:*
Toma Aurora a spus…
Cristina, să știi că s-au cam terminat. Doar pe ici pe colo ce mai găsești ceva interesant redus. Nici eu nu mă declar fan macarons, dar alea cu violete m-au dat pe spate. Chiar sunt deosebite, trebuie să le încerci cu Dorina!
Toma Aurora a spus…
Irina, mă bucur c-am zis că doar în capul meu seamănă :)). Eu fac așa niște asocieri de-ți stă mintea-n loc. M-am dus intinsa sa miros rochita neagra dupa ce am citit postul tau.
Acum, cu șosetele eu cred că nu mai avem scăpare. E mai ceva ca râia boala asta și nu-ți zic că atunci când intru într-un magazin prima oară merg la șosete, altceva nu mai văd în fața ochilor :D.
Toma Aurora a spus…
Andreea, îi ziceam Cleopatrei mai sus că ale mele, primele, aveau gust de pufuleți. Chiar m-am supărat și-am exclamat: ce naiba-s ăștia? unde sunt prăjiturelele alea bune pe care le laudă toată lumea? :))
Toma Aurora a spus…
Yuhuu, data viitoare fix in HM aterizez!
Mai ales că am o mică slăbiciune pentru vulpi. In New Look aveau cu pisici, dar erau genul ăla de șosete care se scămoșează instant.
Pup!
Toma Aurora a spus…
Alice, ai intuit perfect!
Ojele pe care le-am văzut eu semănau cu un iaurt ca și consistență. Probabil au mai rămas doar cele pe care le-a desfăcut toată lumea și s-au întărit :(.
Anonim a spus…
Si eu mi-am luat saptamana trecuta tot din Afi macarons cu violete si trandafiri:) Exact pe cele 2! Foarte bune intradevar, mai ales primele!
Pacat ca nu avem si in Brasov Madame Lucie inca!
Brindusa.
bydee-make-up a spus…
Sosetele mi se par "delicioase".
Sa le porti cu placere. :)
Toma Aurora a spus…
:D Brîndușa, ce potrivire!
Abia aștept să mai ajung la Madame Lucie să mai înfulec unul cu violete. Gustul acela deosebit...miaaam!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Bydee! :*
Descude a spus…
Cu violete si trandafiri i-am incercat si eu,primii fiind si preferatii mei...cei de la Madam Lucie nici mie nu mi s-au parut cu mult mai speciali decat ce am mai incercat eu:P