Tendințe toamnă 2013


    Chiar dacă nu-i tocmai recomandat financiar să ținem întotdeauna cont de trendurile fiecărui sezon, sunt sigură că multe persoane sunt interesate măcar să afle care sunt liniile cele mai noi trasate în modă. Iată cu ce vine în întâmpinare toamna lui 2013!

    1. Gray all the way Nuanțele variate de gri au făcut furori pe podiumurile de prezentare, iar adevărul este că se potrivesc aproape oricărei nuanțe de piele/păr și nici nu ne dau bătăi de cap atunci când vine vorba de alegerea accesoriilor potrivite.


   2. Imprimeurile vintage , clasice. De preferat în combinație cu tweed-ul, tricotajele, stofele groase.


   3. Puloverele oversized de culoarea untului au fost introduse în colecțiile designerilor animați în acest sezon de trendul american pastoral. Personal le găsesc a fi versatile și potrivite chiar și zilelor vitrege ale sfârșitului de toamnă.


   4. Leopărdițele la putere. Dacă vă numărați printre cei obosiți de atâta imprimeu leopard montat în orice, e cazul să vă pregătiți de pe acum de o hibernare oftalmică. Leopardul o să facă ravagii și-n acest sezon, iar eu una mă declar total mulțumită, fiind singura tendință a acestei toamne pe care o salut cu drag.
   Se recomandă, bineînțeles, deghizarea parțială în leopard și mai mult de-o rochie ori o pereche de pantofi cu-n astfel de imprimeu nu-i  tocmai ortodox să punem pe noi.


   5. Colour block (nu doar cu nuanțele din bloc). E adevărat că s-a preferat ca jocurile de culori să se facă între negru, gri petrol, bej, roz pal, însă s-a dat liber și la culoare iar pe podium au defilat modele înveșmântate în cocktailuri energizante de portocaliu mandarină și mov prună, ori roz zmeură și galben piersică. Destul de delicios pentru toamnă, nu-i așa?


   6. Nu e piatră ca smaraldul! Fetelor, toamna asta avem liber la verde samarald. Fie că-l preferăm pe haine, fie că-l acceptăm numai pentru accesorii, e de luat în calcul cu seriozitate.



   7. Hey rup!  Tot la verde rămânem, dar îl amestecăm cu maro, cu negru și obținem unul milităresc, numai bun pentru a ne transforma într-o trupă de combatante stradale. Imprimeul military rămâne și el în tendințe, însă personal îl găsesc destul de greu de purtat.


8. Albul pur, albul sigur e preferat mai ales pentru jachete și rochii. Cam pretențios aș spune, mai ales că țesăturile alese sunt cele mate, curate, fără broderii ori aplicații.


   9. Tuxedo Mask sigur a fost idolul unei generații de copile, însă în toamna asta fracul de reinventează, traversează podul în sfera feminității și devine starul tuturor generațiilor de femei. În teorie, cel puțin!


   10. Plum peplum. Hainele cu volane dispuse în jurul taliei rămân în tendințe. Se schimbă ceva la nivel cromatic și sunt recomandate nuanțele putrede: vișiniu, mov vânăt, șamd.


   11. Second skin. Negrul rămâne la putere la capitolul hainelor din piele (naturală ori PU), dar bejul va cunoaște o ascensiune în această toamnă, alături de alte tonuri de maro ori roșu închis.


  Dintre tendințele recomandate pentru sezonul care tocmai se pregătește să bată la ușă  voi pe care le-ați îmbrățișa cu drag și pe care le găsiți nu foarte pe placul vostru?

Comentarii

Camelia Andrasescu a spus…
Mie imi plac culorile puternice, animal print-ul, alb, chiar si gri-ul. Si fustele de piele imi plac!
Deena a spus…
Sincer in afara de printul leopard pe care n-am reusit inca sa il indragesc as purta absolut tot ce e "in tendinte" in aceasta toamna. Sa o spunem insa pe aia dreapta, de cele mai multe ori tendintele astea se cam repeta de la an la an. Adica nu stiu, e cineva surprins ca toamna se poarta nuante inchise and co? Dupa cum am mai spus eu o data, in clipa cand vine unul si imi spune: toamna asta culoarea vedeta este mint green eeeei da, atunci o sa fiu impresionata maxim!:)))
Alice wonders a spus…
Verdele smarald si cel army - all mine! Abia astept, am vreo 3 jachete army :)) Am mai pus ochii si pe o jacheta de piele neagra, care mi se pare timeless. Mi-o inchipui cu un pulover oversized de culoarea untului, jeans negru si botine cu toc gros. Hai ca m-am entuziasmat :)
Ira a spus…
Verde smaraaald! Iubesc verdele, in toate nuantele lui, insa acesta nu prea a fost "promovat" pana acum, asa ca abia astept sa apara hainute de culoarea smaraldului :)
ilda76 a spus…
Mmm, o fusta din piele cred ca as vrea!
Verdele sa vina tot, smarald, army si-atatea alte nuante ale sale!
Cu peplum nu am nicio piesa vestimentara si nu stiu daca m-ar avantaja...
Leopardul...pai e bine!!! Avem hainuta cu urechi!:))

Albul pur imi place la nebunie dar...toamna??? I don't think so!

Mi-a placut articolul, Aurora!
Pupicei!
Ilda
Lavender Thoughts
Dyana a spus…
foarte utila postarea ta
singurul care nu ma incanta este imprimeul military, nu mi se potriveste deloc ...

http://ladytruemiss.blogspot.ro/
ramy a spus…
Deja pe Asos imi atrasese atentia o rochie exact ca prima prezentata de tine. Animal print-ul ma bucur ca se poarta din nou;) imi place mult si giul si marourile...hainele din piele sau PU.
Eh...imi cam place tot, asta e problema, as vrea sa nu mai imi placa nimic ca sa mai tin si eu de bani :))))
Anonim a spus…
Si eu am inceput sa indragesc verdele smarald,acum la partea cu cumparatul de articole ma mai abtin.Cu leopardul,la mine e un trend continuu,stii doar..
Mihaela Pojogu a spus…
De la punctul 7 in sus, nu am si mi-ar placea o fusta de piele :)
primele 2 rchite imi plac foarte mult. clasice dar in acelas timp moderne.
Anonim a spus…
Eu salut cu entuziasm colour blocking si leopard print, dar nu ma delas nici de la army! Le ador!
Criss a spus…
Nu cred ca am gasit ceva care sa nu imi placa. Imi place mult stilul army dar deocamdata nu am nicio jacheta de genul, cred ca ar fi cazul sa imi achizitionez una :P Te pup :*
UmoStyle a spus…
Love your blog and photos!

Maybe you would like to visit and follow my blog - www.UmoStyle.com
Unknown a spus…
Smaraldul și albul mă încântă. Restul, eh... nu voi ține cont de tendințele recent descoperite. Poate voi găsi mai multe pe placul meu curând. :)
Claudia a spus…
smaraldul e ok :)
Monica a spus…
Imi place ultima fusta. E cool
Ce dragut ca revin hainutele pufoase din blanita, sunt elegante