Șoseto-filia: maladie de toamnă!


   Zilele acestea o să vă stresez serios cu câteva postări despre șosete. Cum se apropie toamna, cum trec șosetele în cap de listă și, dacă s-ar putea, aș cheltui sute de lei numai pe astfel de accesorii. Tricotate, din dantelă, cu imprimeuri haioase, șosetele fac mereu casă bună cu ghetele scurte și-n plus ne apără de frig și de bătăile provocate de încălțăminte.



           
   Șosete haioase, cu animăluțe de la Topshop: 3- 3,5 lire/pereche.



 Tot cu animale imprimate, dar cu prețuri mai piperate, de la Modcloth: 9-10 $/pereche.






  Cu prețuri friendly vin cele de la Dorothy Perkins: 2,5 lire/ pereche, ori numai 2 lire dacă alegeți oricare 3 perechi din secțiunea de pe site.



 
   Cu modele feminine ne întâmpină cei de la Asos: 2,5- 4 lire/ pereche ori set 3 perechi. Setul postat costă numai 2,5 lire și-l găsiți în secțiunea reducerilor!


  Dintre magazinele online românești, Funky Feet ne propune modele vesele, dar prețurile sunt măricele: 30 lei/pereche.


  Iar o variantă mai economică indicată de domnul Google a fost FancyStore2011, unde o pereche de șosete comice are un preț de 6 lei.

  Și pentru că printre noi se află și persoane care fie n-au bani de aruncat pe ciorapi, fie nu consideră că o pereche ar merita o așa risipă ori care se tem că după 2-3 spălări șosetele se vor spălăci și vor fi numai bune de purtat prin casă pregătesc și un tutorial (inspirat!) despre cum să-ți faci singură cap-coadă o pereche chic din dantelă ori alt material elastic. Și fiți fără grijă, este vorba despre un tutorial potrivit chiar și pentru cei fără mașină de cusut ori mari talente în ale croitoriei! Ne citim curând!

Comentarii

Beauty and others a spus…
Cat de funny sunt <3
Maya Secret a spus…
Daca ai rude in strainatate care te pot ajuta sau daca vei ajunge in Primark, sa stii ca vei fi in lumea ta. Sosetele costa in jur de 3 euro 2 perechi foarte faine. Sau un set de 5 perechi la 3 euro.
Irina a spus…
Sosetomania :)
Aurora, nu vreau sa vina toamnaaa! :( mai vreau vara ca inca nu m-am saturat de ea!Dar sosetelele alese de tine sunt super simpatice!Pacat ca nu merg si la costumul de baie, ca le-as purta si vara :D
Te imbratisez! :)
Adina Aruştei a spus…
heh :) si mie imi plac, mi-am luat chiar multisoare in ultima perioada.
bydee-make-up a spus…
Cele Dorothy Perkins arata foarte, foarte bine.
Asteptam tutorialul. :)
Toma Aurora a spus…
Maya, mulțumesc pentru recomandare. N-am pe cine să sâcâi momentan, dar poate ajung într-o țară cu Primark curând. Până atunci licitez pe ebay, am vazut niste modele din primark wowwwwww: cu brioșe, oițe, leușori :))
ilda76 a spus…
Eee, uite cum ne pregatesti tu, usor-usor, pentru toamna...
As spune ca nu o doresc deloc pe Doamna Toamna dar daca vine incaltata cu astfel de sosete, sunt dispusa sa negociez!:))
Cred ca stiu pentru care sosete ne faci tutorial si de-abia astept!

Kisses!
Ilda
Lavender Thoughts
Carina a spus…
Ce frumoase sunt, imi plac mult!