Review: Fard de pleoape cremă Calvin Klein


  În urmă cu câteva luni am primit cadou din partea Strawberrynet un fard de pleoape marca Calvin Klein. Cu acest brand am avut și experiențe fericite, dar și câteva neplăcute, despre toate povestind pe blog, atunci când a fost cazul.
  Despre fardul de pleoape aș putea să vorbesc maxim 5 minute, la modul general. Nu-l aplic cu pensula, nu știu să amestec mai multe culori pe pleoapă, nu-mi place cum se vede acest tip de mixaj cromatic decât în reviste ori la persoane care știu cu adevărat să-l folosească. În cazul meu fardul de pleoape se aplică cu ajutorul dispozitivului cu burețel, de preferat într-o nuanță discretă, sidefată, care să nu se vadă prost aplicată. Și, obligatoriu, tot procesul trebuie să dureze maxim un minut!

   Fardul de pleoape CK ar putea suna ideal din descriere pentru femeile care n-au timp ori răbdare să execute un machiaj complex: aplicare ușoară, rezistență sporită, fără riscul de a se strânge în pliuri. Și toate astea pentru prețul de 60 de lei cutiuța de 2,5grame.
   Pentru că mi-am putut alege nuanța favorită am optat pentru Prună de cașmir (Cashmere plum), un roz închis recomandat pentru persoanele cu pielea medie spre închisă ori cu ochi albaștri.


   La o primă testare, fardul se prezenta a fi ușor sidefat, foarte ușor de aplicat, într-o nuanță destul de discretă. ÎNSĂ lucrurile bune s-au oprit aici! Fardul se strânge în pliul pleoapei în doar câteva minute, chiar dacă-l aplicați peste pleoapele pudrate ori dacă pulverizați un sealer la final. Și nu-i nici foarte intens!
   L-am folosit de câteva ori pe pleoape, iar apoi l-am transferat în funcția de fard de obraz. A fost o idee destul de inspirată, deoarece produsul se comportă impecabil! E adevărat că nu se observă prea intens pe piele, însă cum nici cu fardul de obraz nu mă descurc mai bine decât cu cel de pleoape, pentru mine a fost suficient de colorat încât să mă facă să îl îndrăgesc. În plus, rezistă de dimineața până seara, chiar dacă am tenul gras, fără să fie nevoie să-l reaplic la un anumit interval.

   Ca fard de obraz există dezavantajul cantității. Gramajul mic, de 2,5 grame, e  suficient pentru 2 luni de aplicare zilnică. Nu cred că merită efortul financiar, nu-i nici rentabil și nici nu îndeplinește rolul inițial, pe acela de fard de pleoape.


  Pe viitor îmi doresc să încerc și o variantă accesibilă, cum ar fi fardul de obraz cremă de la Essence, care pare a fi asemănător ca și nuanță ( 03-Cold Wildberry). Un fard de pleoape asemănător nu-mi doresc pentru că-mi este destul de greu să mă împac cu un astfel de produs în altă nuanță decât cele de maro.

Comentarii

ilda76 a spus…
Daca vrei blush crema, eu ti le recomand pe cele de la NYX! Le folosesc de atat de mult timp si sunt inca indragostita de ele!:)

Pupici, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Unknown a spus…
util review :)
Criss a spus…
Pacat de el. Nu prea isi merita banii :P
Irina a spus…
Or cei de la CK nu stiu sa faca produse de make-up ori am dat eu peste produse care nu m-au multumit.
Dupa o experienta oribila cu un fond de ten, trec impasibila pe langa tot ce inseamna CK.
Pupicei.
ana maria tatucu a spus…
Am avut si eu candva un fard de pleoape pe care l-am transformat in fard de obraz :). De la Calvin Klein imi plac pensulele si mai am un fard de ochi pudra, dar nu exceleaza. Mi se par produse de o calitate medie spre slaba.
E bine totusi ca l-ai primit cadou si nu ai dat bani pe el. Pup <3
Catallina a spus…
Nu stiu de ce, dar mereu m-am ferit de fardurile crema!
Sadie a spus…
Si totusi... un fard crema foarte bun (dupa parerea mea) e Maybelline Color Tattoo, eu am o nuanta similara cu a ta (Pink Gold) pe care il aplic si-l estompez cu inelarul din dotare, rezista bine si arata foarte frumos. Abia au aparut pe la noi, poate te fac curioasa si-ti va placea!
Maya Secret a spus…
Dragutica nuanta, seamana cu Maybelline Color Tattoo.