Ultimele cumpărături



    Cum m-am întors din vacanță multe surprize frumoase m-au așteptat la poșta vamală și la oficiul local și-am deschis cu nerăbdare pachetele în care s-au strecurat multe dintre articolele incluse în wishlistul pentru luna iulie. Cel mai așteptat: ghiozdanul cu Bart Simpson, evident! Deși arată foarte bine și are un imprimeu viu, vesel colorat, materialul din care este confecționat este un fâș, nu e dublat pe interior, pare genul impermeabil și ușor de spălat. În niciun caz nu face cei 40$, dacă luați în calcul calitatea sa. Ca și design probabil mulți ar fi dispuși să plătească chiar mai mult, ghiozdanul fiind unul cât se poate de interesant.


   Pe site-ul lor, cei de la Persun spun că sandalele cu baretă de mai sus sunt din piele întoarsă. Așa e și-n realitate, confirm faptul că sunt foarte bine lucrate și materialul este de calitate. Tocurile sunt medii, comode, lungimea baretei se poate ajusta. N-am nici cel mai mic motiv să le fac publicitate mai ales că am încheiat colaborarea cu ei într-un mod nu tocmai ortodox, dar sandalele sunt fantastice!


   De la SheInside mi-am luat o fustă din dantelă în urmă cu 2 luni. Greu a mai ajuns pachetul și era singură că s-a rătăcit de-a binelea. Ar fi fost deja a doua fustă de dantelă pierdută în această vară și începusem să intru la bănuieli și să suspectez vameșul de vreo obesesie legată de astfel de fuste :D.
   A devenit rapid favorita mea, are o lungime medie și dantela este frumoasă, nu e lucioasă și nici rigidă. Pe dedesubt este dublată cu tul cu buline albe. A costat până în 20$ cu reducerea de 20% aplicată, așadar n-a fost scumpă.


   Mai departe voi trece, total nepotrivit, la două haine de iarnă alese de pe SheInside. Nu știu dacă vă mai amintiți dar și vara trecută mi-am luat de la Asos o haină de blană (artificială) tigruț aflată la mare reducere. Geaca de mai sus am ales-o pentru glugă, tentată de fotografiile frumoase de pe site. A fost redusă de la 60 la 40$, este disponibilă într-o măsură universală, care mi se pare echivalentului unui M, este groasă și foarte călduroasă iar gluga e imensă și vă puteți baricada lejer în ea în vremuri furtunoase.


   Cea de-a două hăinuță e o capă, tot cu glugă, de culoare roșie. O variantă de iarnă potrivită pentru o Scufiță Roșie.
    Deși n-am putut s-o surprind foarte bine în fotorafie datorită culorii puternice, vă garantez că arată excelent și merită toții banii. Ca și geaca de mai sus, e foarte groasă și bine lucrată, materialul este de calitate, blănița este stufoasă și arată natural (deși este artificială).



   Iulia, o persoană foarte simpatică pe care am am întâlnit-o mai întâi online, pe forumul Joy, iar apoi offline, pe străzile Bucureștiului, mi-a trimis un cadou deosebit: o vestuță roz bombon și două broșe sub formă de floricele. Trebuie să-i mulțumesc în primul rând mamei sale, care a avut răbdarea și talentul de a lucra așa frumos și apoi ei, pentru gândurile pe care și le-a îndreptat înspre mine. Mulțumesc, dragă Iulia!


  Iar pe final o altă supriză frumoasă, venită din partea Dacic Cool: un demachiant bifazic și un ulei inca omega, ambele marca Apimond. Demachiantul l-am folosit și în trecut, v-am povestit la un moment dat despre el numai de bine. Curând o să fac un review fratelui său cu flori de portocal, o armă sigură împotriva machiajului waterproof. Uleiul inca omega este gras și hrănitor. Excelent pentru pielea corpului și pentru păr, dar destul de greu de folosit pe un ten gras, chiar și peste noapte. Nu-l sar nici pe el și-l voi prezenta în detaliu pe blog, pe viitor.

Comentarii

All that beauty a spus…
Sunt foarte frumoase toate! Imi plac sandalele in special. Sa le porti/folosesti cu placere!
Criss a spus…
Fusta si sandalele sunt superbee. Sa le porti cu placere :*
Anonim a spus…
Foarte frumoase cumparaturi, sa le porti sanatoasa.
La ce pret au fost sandalele?
mersi , pupici
Alina
Carla a spus…
Dragute achizitii :* ar trebui sa incep si eu sa ma pregatesc de iarna...
Ramy's Blog a spus…
Sandalutele sunt ca cele de la Zara, numai ca alea aveau tocul putin mai inalt. Fustita imi place foarte mult, este superba. Sa porti totul cu drag. Te pup.
ilda76 a spus…
Ahh, ce mi-a mai placut!!!:)
Mi-au ramas ochii la sandalele Persun si la fusta din dantela!
Am alungat rapid gandul vamesului amusinand astfel de fuste!:)))
Frumos tare gestul Iuliei!
Asteptam impresiile tale despre produsele Apimond.

Aurora, iti doresc sa le porti/sa le folosesti sanatoasa si voioasa!:)
Ilda
Lavender Thoughts
Unknown a spus…
Fustița albă este favorita mea dintre alegerile tale ! Ador aceastp (non)culoare și modelul.
Să porți toate hăinuțele cu plăcere și să folosești produsele cu drag !
Unknown a spus…
Toate sunt minunate :)
Anonim a spus…
Hainele de iarna sunt minunateee si pantofii superbi. Sa te bucuri de produse :)
fashion doctor a spus…
tare dragute toate! cum am observat eu, esti genul de fata candy girl, foarte feminina si dulce! de ce nu m-ai oprit in balcic?
Adina Aruştei a spus…
imi plac mult gecutele!
sa le folosesti/porti pe toate cu placere!
Hanna a spus…
sandalele sunt deosebite, imi plac mult. :) nu am inteles exact de unde le-ai luat.. ai asteptat mult dupa ele? x
Ioana Anca a spus…
Sandalele chiar sunt fantastice! Imi plac foarte mult!
Alina a spus…
ti-ai luat ghiozdanul! :) ce fain e :)).

mooor dupa gecuta aia! e perfecta pt gusturile mele. si eu mi-am luat de curand tzoale pt sezonul rece, macar avem pe ce sa punem mana :)).

sa le porti/folosesti cu placere :).
Deea a spus…
Waw cate ti-a luat!! Sa e porti cu placere! Sandalele sunt superbe!:*
Camelia Andrasescu a spus…
Mie fustita imi place foarte, foarte mult! Sa le porti cu mare drag pe toate!
Toma Aurora a spus…
Ana Maria, de aici le-am luat: http://www.persunmall.com/color-blocked-shining-sandals-p-14552.html?from_prod_history

Au venit în 4 săptămâni la poșta vamală.
Toma Aurora a spus…
Doamna Stella, nu eram sigură că sunteți dumneavoastră. Mi s-a întâmplat să confund o persoană de curând pe stradă și situația a fost destul de jenantă. Am tot așteptat să puneți o poză pe Facebook pentru a mă convinge dacă am nimerit persoana.
Toma Aurora a spus…
Alina, mulțumesc. 55$ costă sandalele și le poți găsi pe persunmall.com.
Buburuza a spus…
Dragutele toate insa sandalutele prin claculator ti le-as fura :)Sa le porti pe toate cu placere :*
Sa te bucuri de noile lucrusoare!Pup
Iulia. a spus…
Te pupam cu mult drag..si eu si mama.
Iulia
Toma Aurora a spus…
Pupici înapoi, dragelor! :*
Unknown a spus…
geaca e super sunt indecisa daca sa o cumpar sau nu ,merita?(cea albastra)
Toma Aurora a spus…
Bună! Geaca e de foarte bună calitate și foarte groasă. Eu am purtat-o aproape toată iarna trecută și nu s-a deteriorat deloc. Sora mea are varianta mai lungă a sa, pe kaki, gen parka și are aceeași calitate.