Gel pentru igiena intimă Apimond


   Recent am terminat cel de-al treilea flacon de gel pentru igiena intimă de la Apimond, un produs bio cu care m-am înțeles de minune și pe care l-aș recomanda oricui dorește un spumant pentru zonele feminine, atât de delicate și predispuse iritațiilor și neplăcerilor cauzate de epilare.
   Produsul are cosistența unui gel potrivit ca și densitate, nu curge și nu se risipește printre degete. Capacul este prevăzut cu-n orificiu mic prin care putem doza o cantitate mică de gel spumant. Textura spumei formate este foarte fină, iar mirosul său este deosebit de plăcut. Nu e unul floral, așa cum mă așteptam luându-mă după trandafirii de pe ambalaj; gelul Apimond miroase izbitor cu... compotul de vișine!

  Folosit imediat după epilat, în eventualele cazuri în care n-am mai putut aștepta până la calmarea zonei înainte de spălare, nu provoacă niciun fel de senzație de arsură ori disconfort. Mi se pare delicat, potrivit pentru folosiri repetate pe parcursul unei singure zile.

  Comparativ cu celelalte produse de acest gen pe care le-am încercat de-a lungul timpului (Avon- varianta cu aromă florală, Nivea, Lactacyd, Oriflame) gelul de la Apimond nu mi-a creat niciodată acea senzație de sațietate, de degete încrucișate pentru a termina mai repede ultimele picături rămase în flacon pentru a schimba marca. Nu m-am săturat de aroma, de proprietățile sale și-n ultimele 6 luni n-am schimbat altceva decât flacoanele din plastic, conținutul rămânând același.
  C-am pomenit de cele 6 luni, să nu uit să vă spun în cât timp se consumă un flacon, folosind produsul în medie o dată pe zi. Aproximativ 2 luni! La un preț de 19 lei/ flacon  de 200 ml, mi se pare destul de avantajos pentru orice buget.    
 
   Așadar, nu găsesc niciun punct slab produsului prezentat în acest articol: este delicat, eficient, natural, accesibil și frumos parfumat (aviz amatorilor de arome plăcute!). Recent am primit pentru testare o spumă pentru igena intimă Multi-Gyn, un produs cu preț dublu și o cantitate înjumătățită față de gelul Apimond. Sunt curioasă dacă va reuși să mă convingă dacă merită banii și recunosc că am scris postarea de față pe pentru a stabili un etalon. Din punctul meu de vedere, gelul Apimond a excelat la capitolul îngrijire intimă feminină și-l urc virtual pe un piedestal în topul preferințelor mele.

  Și-n final, pentru a încheia tot cu Apimond, cât timp am fost în vacanță m-am desfătat cu șamponul cu cidru al surorii mele (pe care l-am avut și eu în trecut și căruia i-am făcut o prezentare pe blog) și care pur și simplu se mulează perfect necesităților părului în perioada caldă și-n plus are un miros proaspăt și răcorește scalpul fără să-l deshidrateze ori să-l irite. Dacă intenționați să încercați vreun șampon Apimond pe viitor, eu vi-l recomand pe cel cu oțet de cidru.



   

Comentarii

Camelia Andrasescu a spus…
Inca nu am folosit nici un produs Apimond dar par interesante!
Simona Tucu a spus…
Clar il vreau si eu, oricum imi doresc mai multe produse Apimond dupa ce am citit impresiile tale, e clar ca in general e o marca pe gustul tau, nu-i asa?
ramontzelu a spus…
Multumim pentru recomandarea sincera!Sunt de luat in seama aceste produse apimond
Eu folosesc in momentul de fata sapunul intim lichid Cien de la Lidl, care fata de celelalte folosite pana acum imi place foarte mult. La fel mirosul sau este subtil, placut, spuma fina iar raportul cantitate/ pret/ calitate e cel mai bun fata de tot ce am incercat.
Unknown a spus…
Gelul pentru igienă intimă mă tentează și pe mine de mult timp, însă nu sunt momentan momente potrivite pentru comezi, în cazul meu. Dacă l-aș găsi într-un magazin, cu siguranță nu aș ezita să îl cumpăr.
Utile review-uri !
Gina Cristiana a spus…
Eu folosesc gel intim de foarte multi ani dar cum ai zis si tu mereu sunt fericita cand termin un flacon pentru a cumpara alta marca. Voi face si eu o comanda pentru crema anticelulitica prezentata de tine (Supliform parca..)si voi dauga si gelul acesta :)
Iulia. a spus…
De la tine am luat "microbul" YR... cred ca o sa ma imbolnavesc si de Apimond.
Mihaela Pojogu a spus…
Suna tare bine, o sa-l trec pe lista alaturi de cel de la Favisan. Tu l-ai incercat?
Anonim a spus…
Il vreau si eu acum!:)
L-am avut pe cel de la Multi-Gyn, dar mi s-a terminat cam repede.
Toma Aurora a spus…
Camelia, mie mi-au plăcut toate produsele încercate de la ei. Gama pentru față cu venin este excepțională, la fel și uleiurile vegetale, produsele demachiante.
Toma Aurora a spus…
Simona, draga mea, știi doar că mie nu-mi plac în mod deosebit produsele bio. Dintre cele încercate în trecut, doar puține mi-au fost pe plac. Cele Apimond mi-au lăsat o impresie foarte bună, sunt de o calitate superioară tuturor celorlalte mărci bio testate până în momentul de față.
coco a spus…
o sa ma uit dupa el , mercic !
Maya Secret a spus…
Ingredientele par a fi foarte ok, nu trebuie sa fii geniu sa iti dai seama de asta si e perfect. Mi-ar place mai mult varianta transparenta, asa as vedea cat produs mai am. Flacoanele albe ma sperie, ma duc cu gandul la spital si medicamente.
Cherry Queen a spus…
nu l-am incercat dar chiar sunt in cautarea unui astfel de produs delicat si foarte bun. cred ca o sa il adaug si eu in cos, ca tot vreau sa plasez o comanda la Dacic Cool
pupici!