Review: Pudră strălucitoare Gimlet Urban Decay


 

 
   Pudra de mai sus a fost unul dintre puținele produse cosmetice pe care mi le doream pentru această vară. Anul trecut, pe vremea asta, foloseam cu succes o loțiune de corp cu sclipici auriu de la Avon, din gama produselor pentru protecție solară. Produsul respectiv, într-un ambalaj frumos, de-un albastru strident a figurat în listele cu produse preferate ale mai multor bloggărițe. Și-a meritat acel statut, fiind un produs bun, ce punea frumos în valoare pielea bronzată.

   Aș minți dacă aș spune că am ales pudra strălucitoare de la Urban Decay gândindu-mă la cât de luminoasă va fi pielea mea după ce o voi folosi. Nu, am cumpărat-o influențată fiind de ambalajul său superb! Mai mult, aplicatorul pufos cu imprimeu leopard m-a cucerit, a fost cireașa de pe tort. Cât timp am așteptat comanda de pe Strawberry (de acolo l-am luat) aveam tot felul de fantezii cu el: cum îl voi scoate din poșetă și mă voi pufăi cu el pe umeri, cum îmi voi băga inclusiv nasul în el, căci pudra este special concepută atâtpentru corp cât și  pentru ten.


  Cei de la Urban Decay au creat această pudră pornind de la conceptul cocktailului Gimlet: dulce, vernil, estival! După cum puteți observa din fotografii, ambalajul dar și pudra conținută sunt colorate-n verde deschis.

  Flaconul, realizat dintr-un carton gros, vine ambalat într-o carcasă transparentă, ce-i asigură o mai mare protecție. După părerea mea este imposibil de transportat dintr-un loc în altul fără respectiva carcasă, căci sclipiciul se împăștie peste tot. Orificiile sistemului de dozare mi se par cam mari, tocmai de accea pudra se împrăștie rapid. Am încercat să lipsesc folie adezivă deasupra, dar nu a avut aderență. Nici măcar folia de protecție cu care a venit sigilat flaconul nu se mai lipește după desigilare. Acest lucru îl consider un mare minus pentru produs, mai ales că vara unii mai călătoresc, alții se află cu treburi pe drumuri...



   Pudra, inițial de culoare verde, devine translucidă imediat ce e aplicată pe piele. Cantitatea de particule strălucitoare este mare, motiv pentru care cantitatea mică din tub (6,5 grame) nu se consumă prea ușor. Nu vă imaginați că întregul tub este plin de pudră: el are un alt recipient din plastic, mai mic, în interior.
   Pudra e rezistentă pe piele și nu se transferă pe haine decât în cantități foarte mici. Chiar și așa, hainele nu se pătează, ci doar se „îmbogățesc” cu puțin sclipici.

   Aplicată pe față oferă un aspect ca de oglindă, plăcut, dar după câteva ore acest efect se strică, sclipiciul se mai strânge pe ici pe colo și machiajul trebuie retușat. Cum pudra nu poate fi luată în geantă, cum am precizat mai sus, eu nu mă încumet să o folosesc decât pe obraz, acolo unde rezistă cel mai bine.
   Partea amuzantă despte acest produs este că poate fi...lins! Are un gust dulce și producătorul ne anunță cu litere mari că e destinat inclusiv degustării. Totuși, suntem atenționați să nu facem abuz deoarece pudra Gimlet nu-i un aliment!

  Pe internet circulă câteva păreri negative legate de mirosul acestui produs. Mulți îl consideră artificial și eu nu pot contesta acest lucru. Nu-i un miros foarte puternic, dar e dulce, cam bătrânicios și pe timp de vară probabil că devine deranjant pentru multe persoane. 

  Nu-i un produs pe care-l recomand în mod expres, mai ales că are și un preț ridicat (cca.110 lei), dar nici nu regret că l-am achiziționat. Este un produs bun, perfect pentru a oferi strălucire pielii pe timpul verii, dar nu-i indispensabil. 

   Cei de la Urban Decay au lansat o gamă variată de pudre strălucitoare ce pot fi gustate. Conceptul mi se pare inedit, dar prețul mi se pare justificat în mare măsură numai de frumusețea ambalajelor și de numele brandului producător.



  


Comentarii

Simona Tucu a spus…
Cat de fain arata, e prima data cand il vad, nu stiam de acest produs, dar m-a impresionat teribil... :P Recunosc ca nu as da atatia bani pe el, dar mi-ar placea sa-l primesc cadou :)))
Sa-l folosesti cu placere!
Adina Aruştei a spus…
cat de tare, cosmetice bune la gust :))
Unknown a spus…
Ce sclipiri frumoase are!!:)
Anonim a spus…
Daaaa, modul de prezentare si ideea in sine ca este comestibila fac toti banii. In rest , pudra mi se pare un pic scumputa . Si eu as fi avut fantezii cu ea in locul tau :))
Iti doresc sa o folosesti cu cat mai mare spor pe o piele cat mai bronzata !:D

Pupici,
Maria:*
Camelia Andrasescu a spus…
Si eu m-am tot uitat la aceasta pudra si am stat in dubiu daca sa o cumpar sau nu. Intr-un final a invins ratiunea si am renuntat pentru ca nu prea ies in afara de serviciu si in parc cu fetita. Dar ma bucur sa citesc despre ea la tine, poate cine stie, in viitor as putea ceda ispitei si e bine de stiut ca este totusi un produs bun.
Dana M a spus…
Aseara cand am intrat sa vad daca ai mai postat ceva la vederea primei poze mi s-a parut ca e un mic pisicel in imagine, evident eram rupta de oboseala :D, astea fiind spuse, imi place terbil de mult cum arata mica pufosenie. Cand vine vorba de sclipiceli mie cel mai mult imi place sa le aplic pe clavicula.
arata super bine dar are un pret cam ridicat :) cat de cute poate sa fie palmatuful acela :X
Anonim a spus…
Dar NORMAL ca l-as cumpara doar pentru ambalaj...
Toma Aurora a spus…
Simona, eu am luat-o la un preț promo de pe Strawberry, dar a dispărut imediat din stoc. Poate vor reactualiza stocul pe viitor păstrând prețul redus. Pupici!

Camelia, nu-i un produs fără de care nu se poate trăi. E mai mult așa, de distracție! :D
Toma Aurora a spus…
Și pe mine m-a amuzat ideea. Să nu mai zică bărbații că „mâncăm cosmetice pe pâine” :D!
Toma Aurora a spus…
Claudia, așa este! :*
Toma Aurora a spus…
Mă bucur că nu sunt singura :D!
Mulțumesc pentru urare și sper să mă țină pudra cât mai mult. Oricum, ambalajul nu-l voi arunca, fie ce-o fi! Pup!
Toma Aurora a spus…
Dana, pufoșenia e de nota 10. Nu cred c-am mai văzut pămătuf așa frumos. Și e mititel, cam cât un căpăcel de cremă. Și moaleeee, fix ca un pisic :))
Toma Aurora a spus…
Emma, poate o să fie din nou disponibilă pe strawberry la pret promo. Eu inca imi pastrez speranța, căci tare i-aș mai face un frățior pămătufului :D.
Pup!
Toma Aurora a spus…
:)) Cum altfel?
Și dacă era recipientul gol, tot era ceva interesant la pămătuful leopărduț!
Anonim a spus…
Ce frumos arata ambalajul:))):X
Unknown a spus…
arata foarte bine si pudra si ambalajul !!!
te pup