Ultimele accesorii cumpărate (Chicnova& Sheinside)


   Cei de la Chicnova.com lansează mereu concursuri pe pagina lor de Facebook, după cum v-am anunțat și în ultima postare dedicată cumpărăturilor de pe acest site. Am fost norocoasă nu o dată, ci de două ori și am primit două cupoane în valoare de 10$ fiecare, din care mi-am ales accesorii din magazinul online asiatic.
  Pachetele mi-au ajuns la oficiul poștal local după 3 săptămâni de la plasarea comenzii. Am apreciat faptul că ambele produse au fost ambalate cu grijă de către expeditor și faptul că n-a trebuit să ma mai deplasez până la vamă după colete.


   Brățata aurie cu slogan gravat a fost aleasă la întâmplare de cei de la Chicnova. Nu există posibilitatea de a-ți alege modelul favorit, lucru pe care-l consider un mare minus. Mi-a plăcut mesajul pe care l-a avut brățata primită : Never say never, cause never is forever.
   Un alt dezavantaj este circumferința sa, de 6 cm. Este singura dimensiune pentru care se poate opta și eu abia am reușit s-o bag pe mâna stângă. Pe cea dreaptă nu-mi intră oricât de tare m-aș forța :).



   Apoi am ales această trăznaie de cercel unic, pe care nu știu în ce măsură-l voi purta, dar așa mi se apriseră călcâiele după un ear cuff  încât am decis că merită luat...pe gratis (din cupon). Tot auriu și el, cu-n capăt în formă de săgeată, decorată cu pietricele de sticlă transparentă.

   Nu-i deloc greu, nu-l simt la ureche, dar mi se mai desface clapa de sus, fiind prea largă pentru urechea mea. Am mai strâns-o eu cu o pensetă, dar tot îmi alunecă.
  Prețul cercelului a fost de 9,99$, ca și cel al brățării de mai sus.

 
   Cerceii cu fulgi nude i-am luat de pe Sheinside.com și au venit la poșta vamală în cca. o lună de la plasarea comenzii. Am avut ceva emoții cât timp i-am așteptat, căci mă temeam să nu aibă penele de culoare albă (în fotografia de pe site sunt mai deschise decât în realitate). Pe site costă 9.3$ și mai sunt disponibili și în alte trei nuanțe: negru, roz aprins și albastru royal.
   Dintre toate site-urile asiatice, cel mai drag mie rămâne Sheinside și plănuiesc un outfit pentru săptămâna viitoare în care voi include o bluză comandată de la ei. Bluza era disponibilă și pe Asos, la un preț de 3 ori mai mare (preț redus) și v-am mai spus că tot de la ei am mai cumpărat haine de la Zara mai ieftine decât în magazine, cât și articole ce aveau prețuri duble ori triple pe Romwe, Choies, Oasap,șamd. Din păcate, au un serviciu de relații cu clienții ce funcționează ori greoi ori deloc și uneori se întâmplă să mai încurce și produsele (am pățit-o și eu o dată).
 

Comentarii

Dana M a spus…
Ce frumosi sunt cerceii cu fulgi! Am si eu o pereche pe un albastru electric cumparati de la C&A la reducere, cu 10 lei. Ai mei sunt aproape identici cu ce ai comandat tu :). Imi place mult si mesajul de pe bratarica, pacat de marime...
Toma Aurora a spus…
Dana, mulțumesc!
E posibil să fie chiar identici! Bijuteriile lor sunt ceva mai scumpe (unele costă aproape cât o haină), dar am observat acest lucru pe majoritatea site-urilor din Asia, cu exceptia celor de tip wholesale).
Să îi porți și tu cu mare drag pe ai tăi! :*
Unknown a spus…
Ce frumosi sunt cerceii cu pene!Asa diafani si intr-o nuanta superba!Sa le porti pe toate sanatoasa si felicitari:*
Anonim a spus…
Imi place tare mult bratara dar si cerceii cu fulgi , am si eu asemanatori si in mai multe culori . Cat despre acel cercel unic pe care l-ai ales, nu e nici intr-un caz genul meu, imi displace total:), dar gusturile nu se discuta. (Ana)
Mihaela Pojogu a spus…
foarte frumosi cerceii :)
cris a spus…
Ce frumosi sunt cerceii si bratarica :)
Unknown a spus…
Toate sunt minunate!
Adina Aruştei a spus…
imi plac cerceii cu pene! pe ceilalti nu i-as purta, mi se pare prea groasa tija!
Anonim a spus…
Si eu am o pereche foarte asemanatoare de cercei cu pene din New Look tot culoarea asta.Totusi dupa ceva vreme am realizat ca imi plac mai mult pe negru si mi-am luat 2 perechi foarte faine..Abia astept serile de vara cu rochie lunga si cerceii!
Anonim a spus…
Mie imi plac primii cercei, cu toate ca nici eu nu stiu cat de mult i-as purta, insa da, mi-ar lua ochii, la inceput. Sa le porti cu placere pe toate .

Pupici,
Maria
Anonim a spus…
Buna Aurora, pe Sheinside trebuie sa ai neaparat paypal ca sa poti face oc omanda sau poti plati cu cardul in lei ? Astept raspuns , multumesc.(Ana)
coco a spus…
imi place cercelul acela unic , este tare haios :)
Lorena's blog a spus…
Ce frumosi sunt cerceii cu fulgi:). Eu am vazut si pe albastru royal doar ca aveau penele mai lungi si aratau demential ♥
Imi place bratarica si acel cercel si astept cu drag sa incluzi noile achizitii in postarile tale de tip OOTD :)
Toma Aurora a spus…
Ana, salutare!
Se poate plăti și cu cardul în lei, căci se face automat conversia. Dacă te decizi șă dai o comandă nu uita să folosești codul de 20% reducere (sheinside20). Poate fi folosit de mai multe ori, de clienții vechi sau noi. Mai sunt și alte coduri de 15% reducere pe retailmenot.com. În trecut a fost valabil și unul de 30% reducere, dar a expirat.
Descude a spus…
Imi place bratara de moooor,si mesajul e foarte tare:)
Alexandra a spus…
Eu inca imi astept comanda de la Chicnova :((((
Faine accesoriile pe care ti le-ai luat :***
Toma Aurora a spus…
Alexandra, din ce am mai citit eu pe peretele lor de Facebook,unor fete le-au ajuns pachetele după 2 luni :/