Shopping cu peripeții (Jolidon& Benvenuti)


  Despre Fashion House am mai scris anul trecut, atunci când am participat la o competiție pentru bloggeri în care trebuia să vizităm și să descriem pe paginile noastre ce putem găsi în acest spațiu comercial. De atunci m-am lecuit să mai particip la concursuri în care premiile sunt acordate de un juriu format din blogări, dar asta nu înseamnă că mi-am luat gândul și de la Fashion House. Îmi place să cred că am suficientă minte încât să-mi pun interesele mele în fața micilor neplăceri ale vieții. Iar interesul meu în Fashion House poartă un nume exact: Jolidon.
   V-am spus că am făcut o impresie frumoasă la SuperBlog și am primit un voucher pe care l-am folosit pe site-ul celor de la Jolidon. De atunci visez la multe modele, din păcate unele dintre ele fiind destul de scumpe în magazinul online și în cele fizice din mall-uri. De obicei evit Jolidon și Id Sarrieri când mai trec prin mall, mi se pare că practică niște prețuri mari chiar și în perioada  reducerilor (în special cel din urmă).
   La Fashion House prețurile sunt cu cel puțin 50% mai mici ca pe site, și-n general un corset la 200 lei îl găsești aici la 59 lei. Sutienele, bodyurile, costumele de baie, la fel! Cel puțin reduse la jumătate de preț.
   E adevărat că nu sunt măsuri pentru toate modelele, dar magazinul e foarte variat, iar fata de la casă este o bomboană comparativ cu angajatele de la Il Paso, spre exemplu, care stau cu ochii pe tine și te stresează cu întrebări și informații.

   Dar să o iau iar de la început. Am fost vineri în Fashion House pentru că joi la miezul nopții am văzut că au 30% extra reducere în unele magazine, inclusiv la Jolidon. N-am avut somn, așa eram de nerăbdătoare!
   Am făcut 4 ore cu ratb-ul dus întors din centru până în Militari. Am așteptat mașina o oră, așa de greu a venit. N-a mers să validez călătoria, așa că am călătorit ilegal așteptând să apară controlorul și să-i dau peste nas că nu merg aparatele. Am ajuns în outlet perfect odihnită după atâtea ore de stat în autobuz și am intrat prin magazine să văd ce și cum. Unele dintre ele nu aplicau 30% reducere decât la o anumită parte din produse, altele la toate. La Jolidon reducerea se aplica la casă și cred că toate produsele intrau și la extra-reducere. Erau peste tot buline ce anunțau acest lucru și-am înțeles că acest discount de 30% se practică des pe-acolo.


   Mi-am întregit setul luat de pe site-ul Jolidon cu slipul din imagine ce avea inițial un preț de cca. 100 lei. Jartelele sunt detașabile, așadar nu e obligatoriu să fie purtați cu ciorapi. I-am găsit în măsura mea (2) și sora mea nu s-a abținut să-și ia și ea o pereche.


   Mi-am ales un set nude, tentată fiind de calitatea variantei pe alb pe care mi-am cumpărat-o din voucher nu demult. Aceasta,mai exact:


  Diferă numai slipul, căci din outlet mi-am ales unul cu talie înaltă (și-am adăugat multe alte modele pe listă). Ca să vă faceți o idee, un sutien costă cam 40-45 lei, iar un slip 20-25 lei.


   Slipul e cu dichis, dat naibii! Se închide cu năsturei (n-au doar rol decorativ).
   Concluzie finală: se merită să fac atâtea ore până acolo, mai ales dacă e vorba și de o extra-reducere la mijloc.


   Mi-am mai luat o geantă din piele întoarsă de la Benvenuti. Mi-a plăcut pentru că este mare (deși din fotografie poate lăsa impresia de plic) și a avut și o reducere substanțială, de la 380 la 69 lei. Are și curea detașabilă și-mi place și culoarea sa, galben muștar.

   Sper că v-au fost de folos fotografiile mele și promit ca pe viitor să fac poze la rafturile din magazin (dacă-mi va fi permis acest lucru), ca să știți dacă se merită sau nu să dați o fugă până acolo. N-am avut aparatul foto la mine, iar telefonul meu are o cameră deloc performantă. Eu plănuiesc o nouă vizită luna viitoare, am deja un wishlist în minte (un body crem din dantelă, un set cu trandafiri). La haine nu m-am uitat cu atenție, deci nu mă pot pronunța dacă cei ce-au fost dezamăgiți de modelele expuse și au lăsat comentarii malițioase pe Facebook au avut sau nu dreptate.

Notă: Nu interpretați acest articol drept advertorial. Atâta timp cât nu adaug eticheta „advertorial” unei postări, n-am nicio intenție de a face reclamă ascunsă. Sau, dacă vreți, luați-o drept publicitate gratuită pentru Jolidon (dar nu neapărat ca brand ci ca politică de prețuri practicată în magazinul din Fashion House).  Oferta de 30% off e valabilă inclusiv azi, 26 mai.

Comentarii

Anonim a spus…
Ce bine e sa ai un asemenea magazin in orasul tau:) frumoase cumparaturi. Sa le purtati cu mare placere:D
Ramy's Blog a spus…
Arata foarte bine toate! Am fost si eu la Fashion House si am gasit cate ceva...si mie imi plac outlet-urile de acest gen. Pentru lenjerie intima apelez cel mai des la un outlet de aici din zona care are numai Intimissimi, Tezenis si Calzedonia (habar nu am daca in Ro exista). Gasesc de la lenjerie intima basic pana la cea mai de "lux", costume de baie sau diverse dresuri.
Sa porti cu placere achizitiile new entry!!!
Spunsieu a spus…
Imi place ce ti-ai luat. Din pacate la Jolidonul din Ploiesti oferta e slaba tare si preturile nu se justifica. Si geanta are o culoare deosebita. Dar cu reducerile e o pacaleala. Nu ies ei in pierdere. Pretul este exagerat tocmai ca sa-ti ia ochii cu o reducere chipurile substantiala.
Toma Aurora a spus…
Macy, de fapt magazinul este în București și fac 3 ore până în capitală. De data asta am făcut încă 4 dus întors de la outlet. Mi-ar fi făcut mare plăcere să fie aproape de mine :D
Toma Aurora a spus…
Ramona, mi-ai spus că ai fost și tu în trecut!
Eu am auzit numai de Clzedonia, dar este posibil ca și celelalte două branduri să se găsească și pe la noi.
Cu excepția outleturilor să știi că nu mă apropii de magazine de lenjerie ceva mai scumpă de pe la noi. Mi se par exagerate prețurile, mai ales la ce venituri avem noi, românii de rând.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Evident că ei nu ies niciodată în pierdere! :)
Mie mi s-au părut accesibile prețurile în comparație cu cele din județul meu, unde un sutien Jolidon basic e 50 lei și de modelele din dantelă nici nu se pune problema că le-ar duce în magazin.
Eu am dat 60 de lei în total pe toate cele trei articole de lenjerie intimă, mi s-a părut un preț total decent (calculând prețurile de pe site aș fi ajuns la 250lei). Iar în mall reducerile-s foarte slabe. Abia în august prinzi ceva discounturi mai consistente, însă numai la o parte din articole (în măsuri foarte mari, de obicei).
Unknown a spus…
ce n-as da si eu pentru asa reduceri la Jolidon si la mine in oras :-<
Anonim a spus…
Wow, habar nu aveam ca au asa preturi buna in Jolidonul de acolo. Clar trebuie sa fac un drum sa vad cu ochii mei :D

Te pupic,
Maria:*
ilda76 a spus…
Mmm, ce desfatare! Mi-ai facut o pofta nebuna de cumparat lenjerie intima!:))
Imi place mult ceea ce ti-ai luat, stii deja ca eu vreau sa merg cu tine la shopping.
Sa le porti sanatoasa, Aurora!

Ilda
Lavender Thoughts
Cherry Queen a spus…
superbe produsele de la Jolidon..
mi-am luat si eu un sutien din voucherul primit de la SuperBlog si imi place foarte mult.. :X
sa le porti pe toate cu placere
pupici!
Anonim a spus…
Super dragute! Ana
Gina Cristiana a spus…
Of m-au innebunit piesele de lenjerie intima. Ai foarte mult bun gust in aceasta privinta! Sa le porti cu drag.
cris a spus…
Imi place ce ti-ai ales :)
Am fost cred ca de doua sau trei ori prin Fashion House, dar nu am intrat la Jolidon pentru ca nu stiam ca au preturile mai mici decat restul mall-urilor. Si mie imi plac multe de la Jolidon, dar la fel mi se pare ca au un pret prea mare si nu ma indur sa dau atat, oricat de frumoase ar fi :D
Daca o sa mai ajung pe acolo, o sa merg neaparat si la Jolidon :)
Adina Aruştei a spus…
eu am fost acum vreo doua saptamani si mi se pare extrem de slab outletul asta. am luat un maieut de la mango, ca sa nu spun ca nu am luat nimic. in rest, numere mari, vanzatori fara chef..
Unknown a spus…
Cand vad postari de genul despre outleturi imi pare asa de rau ca nu stau si eu in Bucuresti,pentru ca in Iasi nu gasesti mai nimic:(
Sunt foarte frumoase achizitiile tale,sa le porti cu multa placere:*
Deea a spus…
Deci ma oftici grav!! Am fost si eu in Fashion House sambata (pentru prima data,caci e fff departe de mine). Am fost acolo pt adidasi si nici prin cap nu mi-a trecut sa arunc privirea spre Jolidon:((.Imi vine sa ma bat singura cand ma uit la lenjeria ta SUPERBA. Mai ales la preturile alea...vaiii!!
Siigur voi mai face un drum acolo cat de curand! Te pup!
Camelia Andrasescu a spus…
Superbe piesele de lenjerie, sa le porti cu mare drag!
Carmen T a spus…
Eu cand merg in magazilnele Jolidon din Iasi nu ma da nimic pe spate,vorba ta nici urma de dantelarii si alte lucruri deosebie pe care le vad pe site-ul lor dar mai ales in reclamele lor din reviste...chiar nu inteleg de ce.
Mi-a placut "slipul cu dichis" si felul cum l-ai descris:-)
Nu in ultimul rand,apreciez "nota" ta din final si te felicit pt onestitate.
Sa ai o zi buna:-)
Deena a spus…
Draga Aurora, m-ai ucis cu postarea asta. Am stat si am suspinat la fiecare piese, mi-a batuit inima mai iute si mi-am imaginat senzatia materialelor pe piele! I need me some fancy lingerie asap!:))) Sunt superbe si absolut pe gustul meu!Dar asta deja era clar pentru ca mereu seman la gusturi cu tine...
Unknown a spus…
Imi place la nebunie tot ce ti-ai luat. Si lenjeria, care e super hot, dar si geanta care este in una dintre culorile mele preferate! Sa le porti cu placere!

O saptamana frumoasa,
Simona

http://din-joaca.blogspot.ro
Toma Aurora a spus…
Karina, te înțeleg perfect! Și pentru mine e destul de greu să ajung până la Fashion House :(
Toma Aurora a spus…
Maria, anul trecut am pus fotografii si cu prețurile la majoritatea produselor. Sper să ajungi cât mai rapid acolo, pentru a te convinge :*
Toma Aurora a spus…
Ilda, e boală serioasă treaba asta cu lenjeria intimă :d! Mulțumesc mult pentru urare și, cine știe, poate într-o zi ne facem surate de shopping!
Te-am pupat!
Toma Aurora a spus…
Cherry Queen, îți intorc urarea și-ți doresc să-l porți cu mare drag! Pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Gina!
Mi-a fost dor de tine, căci ne-ai cam părăsit prin blogosferă! :*
Toma Aurora a spus…
Cris, neapărat să intri! Au și o vânzătoare cuminte, drăguță, nu ca cele din alte magazine... La Il Paso pur și simplu m-au sufocat și chiar îmi doream să-mi iau o pereche de pantofi bej de la ei. N-am văzut așa ceva...decât la Meli Melo :))
Toma Aurora a spus…
Adina, la haine nu m-am uitat cu mare atenție. Erau câteva frumoase la Bsb, dar aveau niște prețuri măricele: o rochie albă cu buline la 200 lei, niște pantaloni scurți dye pe mov, tot așa piperați.
Toma Aurora a spus…
Merci, Mara!
Tot așa lipsă e și la mine în zonă :( Nu cred c-am un magazin mai de doamne-ajută cu excepția celor sh.
Pup!
Toma Aurora a spus…
Deea, lasă că nu fuge Jolidon-ul de acolo :D!
Eu abia aștept să mai ajung și regret mult că-n vara trecută nu mi-am luat nimic de la ei. Aveau niște corsete de-am suspinat adânc privind fotografiile pe care le-am făcut la vremea respectivă.:(
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult, Camelia! :)
Teodora Toderas a spus…
Buna, Carmen!

Ne bucuram ca iti plac produsele afisate pe site! Din pacate, cu magazinele din tara e putin mai complicat.. Colectiile de lenjerie de moda sunt sezoniere (primavara/vara si toamna/iarna) si fiind peste 80 magazine in tara e dificil sa avem acolo toate produsele (si chiar sunt muuulte!)din aceste colectii, pe toate culorile si marimile. De aceea ne si dorim ca prin intermediul shop-ului online sa aveti acces la ele din orice colt al tarii :)
Pentru alte informatii si detalii, va stau la dispozitie, cu mare drag :)
Teodora Toderas a spus…
Ne bucuram ca ti-a placut sutienul ales! Sa il porti cu placere!
Anonim a spus…
Ce imi place slipul cu talie inalta! Sooo retro.. Nu prea obisnuiesc sa intru in Jolidon pentru ca ma enerveaza preturile nejustificate in general,stii tu.Totusi tin minte ca in perioada cand am fost in spital am dat vreo 300 de lei pe o pijama numai pentru a arata fancy in spital :))
Unknown a spus…
Sunt foarte frumoase produsele de lenjerie. Nu mi-am mai cumparat nimic de la Jolidon de ani de zile deoarece am dat o data o gramada de bani pe un costum de baie si s-a distrus dupa 2 utilizari, totusi, cred ca as mai cumpara lenjerie de la ei.
Alina a spus…
de cand am auzit de fashion house imi doresc sa ajung pe acolo..

sa le porti cu placere, primul slip e favoritul meu :).