Review: Ser concentral anticelulitic Supless Gerocossen


     Serul concentral Supless a făcut parte, timp de 14 zile din rutina mea zilnică de îngrijire a copului. Acesta este timpul optim recomandat pentru utilizarea sa și luând în calcul gramajul de numai 100 ml, m-am limitat în a-l folosi numai pe coapse.
  De fiecare dată am pregătit aplicarea sa curățând pielea cu ajutorul gelului exfoliant Supless, despre care v-am vorbit în trecut pe blog. Acest exfoliant a devenit rapid unul dintre favoritele mele și implicit, un produs recomandat cu drag din categoria cosmeticelor românești.

  Serul se laudă că ar reduce până la 2 cm din circumferința abdomenului/coapselor/brațelor, în doar 2 săptămâni. Eu l-am utilizat fără  mișcare fizică sau dietă complementară și iată ce-am observat!
  De la bun început vă spun că n-am sesizat niciun fel de scădere în centimetrii, căci m-am măsurat ți înaintee și după program. Probabil, dacă aș fi ținut regim i-aș fi pierdut și fără un produs anticeulitic. Nu cred că există un gel ori cremă care pur și simplu să taie centrimetrii din stratul adipos.
  Mi-a plăcut, în schimb, textura sa ușoară, de gel. Absorbindu-se ușor, n-am avut timp necesar pentru un masaj îndelungat, așadar nu are o formulă portivită pentru cei care preferă să-și facă un masaj zdravăn. E bun pentru împachetări căci nu lasă folia să alunece, așa cum o fac cremele mai grase, ce lasă pelicule uleioase pe piele. Are un miros plăcut, natural, ușor masculin.


  Ca și ingrediente active împotriva celulitei, acest ser-gel conține extract de cafeină, iederă și castan. Dacă lupta cu centrimetrii n-a fost câștigată, pot spune măcar că pielea a devenit fermă, întinsă și luminoasă, probabil datorită celor trei extracte inscripționate pe ambalaj.

  Prețul unui flacon de 100 ml este de 25 lei. Personal, mi se pare la fel de bun ca și Supliform de la Hofigal (care-i și mai accesibil), motiv pentru care nu sunt tentată să-l mai folosesc și pe viitor, în mod expres. Așadar, rămân fidelă Supliform-ului, mai ales că are și o putere divină de răcorire a picioarelor obosite și de fiecare dată când îl folosesc seara, pe gambe, adorm așa bine și odihnită, mai ales dacă în ziua respectivă am mers mult pe jos.

   Tot de la Gerocossen am început să folosesc de câteva zile crema anticelulitică cu miere, pe care o voi prezenta pe blog peste 3-4 săptămâni, timp în care voi încerca să mut cina cu o oră sau două mai devreme, pentru a ține și-un fel de regim.

Comentarii

MayDay a spus…
Iubesc Supliformul. Pe acesta nu l-am incercat inca. :)
ilda76 a spus…
Ce idee excelenta in privinta Supliformului folosit pe picioare! O retin, multumesc!

Nici eu nu cred in pierderea unui nr de cm astfel, insa daca Supless-ul a actionat asupra tonicitatii pielii, e grozav! Doamne, eu sunt atat de lenesa si inconsecventa in privina aplicarii uneo astfel de produse, majoritatea ajung sa fie aruncate neconsumate.:(

Pupici, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts

Dorina a spus…
Acum o sa incep si eu un tub de Supliform pentru prima data, ca m-am apucat din nou de exercitii :) Sper sa functioneze!
Ai o leapsa de la mine:
http://www.anotherside-of-me.com/2013/05/o-leapsa-mai-altfel-ro-only.html
Camelia Andrasescu a spus…
Am si eu un flacon, dar inca nu l-am folosit, nu prea am avut incredere in el , l-am primit cu o revista cred!Poate totusi ma apuc daca zici ca macar pielea are alt tonus!
Claudia's Choice a spus…
Nici eu nu cred ca un gel/crema anticelulitica te scapa de centimentri in plus. In cel mai bun caz lasa pielea ferma si o hidrateaza mai in profunzime!
Toma Aurora a spus…
TheMay Day, e un produs minunat Supliformul, eu mă bucur tare că l-am descoperit prin intermediul unei campanii. Altfel, n-aș fi fost atrasă de ambalajul său și nu l-aș fi ales de pe raft.
Toma Aurora a spus…
Ilda, de fapt am auzit că persoanele de vârsta a treia îl folosesc pentru îmbunătățirea circulației la nivelul picioarelor, n-am descoperit eu acestă întrebuințare. E divin, îți spun. Nu se compară nicio altă cremă pentru relaxarea picioarelor cu el! :*
Toma Aurora a spus…
Dorina, felicitări pentru faptul că te-ai apucat de sport și-ți mulțumesc pentru nominalizare! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Camelia, ca și gel anticelulitic eu îl văd ceva mai bun decât Goodbye Cellulite de la Nivea (pe care l-am folosit în mod constant câțiva ani și care mi s-a părut mai ok decât produsele anticelulitice de la Vichy și Yves Rocher, ce-aveau și niște prețuri nejustificate). Eu cred c-ai să fii mulțumită de el!
Toma Aurora a spus…
Claudia, sunt de acord cu tine! :)
Anonim a spus…
Foarte interesanta postarea, mai ales ca eu am niste prblemute cu celulita:"> Chiar acum folosesc un gel, insa mai astept 2 saptamani ca sa am niste rezultate sigure.
Ma voi interesa si de Supliform , caci a fost laudat :D

Multi pupici,
Maria :*
Mihaela Pojogu a spus…
L-am folosit si pentru febra musculara si atunci cand m-am lovit. De supliform e vorba :) Alt produs similar nu am folosit.
mania blog a spus…
Sunt de-acord cu tine ca nu exista produs care sa faca sa dispara centimentrii fara dieta :)
bambina a spus…
Eu am avut crema anticelulitica din aceeasi gama si mi-a placut, desi evident ca nu poti pierde cm cu o crema. :)