Review: Balsam spray pentru păr vopsit Keune


    Balsamul spray leave-in de la Keune din fotografia de mai sus a fost special creat pentru părul vopsit. Se laudă că ar reda strălucirea acestuia și l-ar lăsa moale și ușor de coafat. Așa să fie oare?

   Întotdeauna am preferat variantele leave-in atunci când a venit vorba despre balsamul de păr. Având un păr nu foarte moale nu m-am confruntat niciodată cu aspectul încărcat pe care acestea îl pot lăsa în urmă. Am constatat că asupra părului meu, produsele fără clătire au un efect mai intens și părul arată mai bine decât în cazul întrebuințăriii balsamului clasic.

   Am încercat și variante accesibile (Gliss, Avon, Oriflame, Balea), dar și produse profesionale (Wella Age Restore, Wella Sun Care, Joico K-pak și poate și altele pe care vi le-am prezentat pe blog și am uitat de ele tocmai din cauză că nu m-au impresionat prea tare). Dintre toate balsamurile și serumurile leave-in o impresie foarte bună mi-au lăsat numai capsulele Hair X de la Oriflame, în rest majoritatea mi s-au părut mediocre.
 

   La fel stau lucrurile și-n cazul balsamului spray de la Keune. Aplicat pe părul umed, uscat cu posopul, balsamul lasă părul ceva mai moale decât în cazul în care nu-l folosesc și-l parfumează discret și plăcut. Mi-a plăcut textura sa cremoasă: este dens, de culoare albă, nu lichid precum multe alte produse de acest tip.
  Așadar, nu-i un produs prost, dar nici nu pot spune că-i cu mult diferit de un spay Gliss, spre exemplu. Prețul său, de peste 60 lei, nu-l găsesc justificat și vă spun cu sinceritate că o mască realizată integral din ulei de cocos, aplicată seara (inclusiv pe scalp) și clătită dimineața, are efecte mai surprinzătoare. E drept că spray-ul Keune e o variantă pentru comozii din noi, căci nu-i nici uleios și nici nu necesită timp de acționare, dar eu una rămân la părerea că nu-i chiar un capăt de țară să dormi o dată/de două ori pe săptămână cu părul învăluit într-o peliculă grasă și hrănitoare de ulei vegetal.




Comentarii

Anonim a spus…
Foarte interesanta treaba cu uleiul de cocos, Aurora, voi incerca, pentru ca nici eu nu am un par moale sau fin.

Pupici,
Maria
Unknown a spus…
interesant..eu nu prea prefer sprayurile caci imi ingrasa parul
Adina Aruştei a spus…
Cred ca l-as incerca daca as avea parul vopsit :)
MoGio a spus…
chiar ar trebui sa incerc si eu niste masti cu uleiuri vegetale , prea imi e uscat parul ..
Unknown a spus…
Desi spui ca nu excelent, l-as incerca, poate intr-o zi voi descoperi si euc eva sa functioneze pe parul meu!
Raluu a spus…
chiar sunt bunele fiolele de la Oriflame? interesant..
ilda76 a spus…
Adevarul e ca si eu prefer balsamurile leave-in, acum realizez!

Multumim pentru review, Aurora!:*
Mi-ai facut pofta de-o masca cu ulei de cocos, sper sa nu-mi treaca gandul si sa-l pun in aplicare...

Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Maria, e un tratament ieftin și foarte eficient. Și-n plus, uleiul de cocos se clătește rapid, inclusiv de pe pielea capului. Pup!
Toma Aurora a spus…
Irina, multe fete se plâng de acest lucru. :(
Toma Aurora a spus…
Adina, cred că e potrivit și pentru părul natural, ce are nevoie de ceva hidratare pe lungime. Nu cred că i-ar face vreun rău , chiar dacă nu ar fi vopsit ori decolorat :).
Toma Aurora a spus…
MoGio, rezultatele se văd mai greu în cazul uleiurilor vegetale, dar măcar rezultatul obținut e pe termen lung. Nu doar te dai, ai părul moale și a doua zi e iar uscat la vârfuri, așa cum se întâmplă cu multe produse cosmetice hidratante din comerț.