OOTD: Lace Bandeau


   Bustiera-corset este unul dintre articolele vestimentare preferate, în ceea ce mă privește! Nu am foarte multe în șifonier, doar patru (una cu imprimeu leopard sh, una neagră cu paiete din Miniprix, una cu inimioare de pe Asos și cea pe care o voi prezenta azi, din dantelă albă). Am văzut deseori modele frumoase, însă nu în magazine ci în diverse fotografii distribuite pe Facebook (așadar făceau parte din garderobe personale).
   Cei de la Romwe.com au promovat bustiera pe la începutul lunii aprilie și au etalat în magazinul online câteva modele superbe, unele cu flori, altele cu imprimeu galaxy ori din dantelă. N-am stat pe gânduri când am zărit-o pe cea albă, deși fotografia publicată pe site la vremea respectivă nu spunea multe despre produs:
   Nu știam, așadar, ce calitate are materialul folosit, dacă-i subțire ori dacă micul corset are stabilitate și-i zdravăn. Când l-am primit am rămas uimită de frumusețea sa. Mi-a plăcut că este fix, nu se mototolește, nu-i doar un petec prins pe niște tije metalice. E un corset în adevăratul sens al cuvântului, spre deosebire de varianta cu inimioare de la Asos, care-i subțire și e un fel de top-bustieră.
   Se închide cu fermoar auriu pe lateral și are în spate o porțiune elastică (din același material). Cupele sunt prevăzute cu niște benzi siliconate ce se lipesc de piele și astfel sânii stau în siguranță. Eu am ales măsura S, ce este echivalenta unui sutien cu cupa B ori C.


   Pentru că nu-i prea lung și ar putea foarte bine să treacă strada în categoria hainelor pornache, nu l-am purtat decât cu fuste cu talia înaltă. Știu cât de vulgar arată o fată cu toată talia goală, doar am avut o perioadă prin liceu în care mă îmbrăcam în acest mod. Nu mi-e rușine s-o recunosc, mai ales că atunci era la mare modă să-ți expui abdomenul cât de mult cu putință. Copiam și noi pe Britney Spears, pe Shakira, ce să mai stăm la discuții!
    Marele dezavantaj al abdomenului dezvelit nu este neapărat de ordin estetic, ci faptul că te îmbolnăvești de rinichi. Am pățit-o și eu și au mai pățit-o și alte fete...

    Am purtat bustiera ieri, de dimineață până seara, cu o altă fustă cu talie înaltă și n-am avut probleme cu ea. Nu s-a lăsat, nu s-a mișcat, n-a scos nimic la iveală :) Și dacă tot am ajuns la capitolul taliei înalte,eu sunt încântată că pot purta slip cu astfel de talie pe sub aceste fuste creion. Cu pantaloni nu merge, cu excepția cazului în care au talia foarte înaltă.


        Bustieră: Romwe
        Fustă: handmade (EbonyVintage, sora mea :)
        Curea: Romwe
        Brățară: Romwe
        Pantofi imprimeu leopard: Miniprix (ops, nu se văd în poză!)



Comentarii

ilda76 a spus…
Hihii, doar ce am vazut-o pe FB...

Tie iti vine perfect, Aurora!
Arata foarte bine, nu dezvaluie prea mult, e grozava combinatia in care ai purtat-o (as fi vrut sa vad si ce porti in picioare)!

Te pup!
Ilda
Lavender Thoughts

Simona Tucu a spus…
Foarte, foarte frumos arata, imi place mult cum ai combinat-o cu fusta cu talie inalta, mi-o inchipui si cu niste jeansii cu acelasi tip de talie. E absolut superba, am si eu doua astfel de bustiere, insa nu am avut curaj sa le port pana acum...
Unknown a spus…
Imi place mult!:)E foarte eleganta:)
Unknown a spus…
Cred că mi-ar plăcea să încerc și eu un astfel de outfit. Nu am nicio bustieră-corset, dar una parcă mi-aș dori.
Frumoasă ținuta !
Cherry Queen a spus…
foarte frumos outfitul.. imi place cum ai combinat bustiera cu fusta cu talie inalta
pupicei!
Arata intr-un mare fel! Felicitari pentru alegere si combinatie!
Ramy's Blog a spus…
Iti sta foarte bine asa. Si eu purtam haine cu buricul la vedere acum 10 ani...nah, ma ajuta si fizicul, imi permiteam ca aveam multe kg in minus si faceam si 200 de abdomene pe zi...era la moda video-ul I'm a slave for -Britney :))))
imi plac si acum aceste bustiere dar din pacate nu ma mai ajuta fizicul si nu are sens sa cad in "ridicol" doar pt ca anumite lucruri sunt la moda. Acum cad lata dupa 20 de abdomene :))))
Unknown a spus…
Esti foarte frumoasa, sa postezi cat mai multe OOTD!
Cat despre tinuta, este superba, faceti echipa perfecta, iar fiecare piesa in parte este speciala.
MoGio a spus…
cat de frumos le-ai combinat .. :) ai o sora tare talentata , mi-ar placea si mie , sau macar eu sa am atata indemanare :)
Unknown a spus…
Imi place foarte mult cum arat bustiera si cum ai combinat-o cu acea fustita foarte draguta :)
ZADIN a spus…
Arată perfect în combinaţia mai sus arătată şi cel mai mult îmi place că pot să o porţi şi chiar dacă nu eşti cu burta lipită de spate.
Georgiana a spus…
E grozava si imi place mult fusta cu care ai combinat-o! :)
Faina tinuta pe de-a-ntregul! :)
Miu Miu a spus…
Cat e de furmoasa fustita asta :X iti sta super asa, bustiera te pune in evidenta frumos.

Pupici
shoeper-women.blogspot.com
Mihaela Pojogu a spus…
Iti sta super! si mie mi-au facut cu ochiul, mai ales alea florale :)
Mihaela Cristina a spus…
Corsetul e dragut dar fustita este superba ! Imi place mult combinatia si merge de minune cu pielea ta ciocolatie. Am si eu cateva corsete dar nu prea reusesc sa gasesc piesele potrivite cu care sa le asortez. Sunt curioasa cum porti corsetul cu animal print(asta pentru ca am si eu unul).
Toma Aurora a spus…
Bună, Mihaela!
Eu îl port cu niște blugi negri,cu talie înaltă și un pulover subțire de culoare roz aprins. Nu-i foarte versatil,mi se pare destul de greu de asortat, așa că-l port doar în această combinație, n-am încercat niciodată ceva mai elaborat.
Toma Aurora a spus…
Vă mulțumesc pentru aprecieri, fetelor! Promit să revin cu alte ținute chiar săptămâna aceasta și sper să găsiți măcar puțină inspirație în fotografiile mele. Eu sunt fană a site-urilor de fashion, mereu trag cu ochiul pe Lookbook, pe Street Belle Fashion și le consider practice și o sursă nesfârșită și gratuită de inspirație.
Mihaela Cristina a spus…
Multumesc pentru raspuns Aurora. Am achizitionat doua corsete,cel cu animal print si unul roz pal foarte frumos, fiind inspirata de tine si pentru ca erau la preturi foarte mici. Si cate lucrusoare am mai cumparat eu din cauza ta... Imi place la nebunie stilul tau vestimentar stilat si foarte feminin.
cris a spus…
Superb outfit-ul! Ti l-am admirat si pe facebook si mi-a placut foarte mult :)
Sa iti mai pui tinute cu tot corpul :D
Anonim a spus…
Tuuu ce corp ai! De invidiat cum iti vine futa creion!
Descude a spus…

Ce ma bucur ca ai ales sa ne-o prezinti fix pe tine(imbracata),de cand astept OOTD-uri de la tine,la ct de multe haine superbe ai in sifonier:)