La final de primăvară...


   ...vă las în compania unor modele de manichiură în ton cu starea naturii în aceste clipe. Am strâns mai multe fotografii de-a lungul primăverii și-am zis să nu fac câte o postare separată pentru fiecare și să le strâng sub forma unui colaj la final de lună mai.
   Când mi-am început viața de blogărel, nu suportam unghiile cu model. Între timp preferințele mele s-au mai schimbat, deși am unele rețineri în privința decorării unghiilor, în continuare. Nu s-a schimbat, în schimb, oroarea mea în privința cuticulelor (după cum se poate observa), așa că-mi păstrez titlul de prințesă a cuticulelor uscate!


  De obicei, combin ojele. Îmi place să le amestec între ele, să le fac mai fluide adăugând lac transparent, în cazul în care s-au îngroșat și încep să se aplice mai greu. Tare mult mi-am dorit o ojă de culoarea mărului verde, și-am „botezat” un verde-mentă cu stropi de ojă galbenă, iar rezultatul final a fost ceea ce mi-am dorit.


   Că tot a-nceput sezonul căpșunilor, m-am inspirat de pe Pinterest și mi-am tras și eu un fruct roșu mic pe o unghie! Sursă infinită de modele pentru manichiură este Pinterest, nu încape vreun dubiu...


    Dintr-un magazin sh mi-am luat fusta de mai sus, foarte veselă, plină de culoare. În ultima perioadă am dezvoltat o pasiune pentru fustele midi, creion și le vânez pe oriunde.
 

   Inițial mă orientasem pentru o vacanță în Grecia/Italia pentru această vară (august-septembrie), dar cum nu mai sunt deloc determinată să stau la soare și cum Croația va deveni membră UE în vara aceasta (adio pașaport!) m-am sucit și-am rămas cu gândul la ea. Câțiva dintre prietenii mei au fost deja acolo și au declarat că a fost o experiență pe cinste. Am o mare slăbiciune pentru statele din Europa centrală și de Est, n-am fost niciodată atrasă de destinațiile exotice. Marele meu vis rămâne o vizită cât mai lungă în Rusia, patria autorului meu favorit, Maxim Gorki.



   O pasiune dezvoltată pe ultima sută de metri de primăvară este cea pentru slipul cu talie înaltă. Mari sunt prețurile în magazinele Jolidon din mall-uri, dar nu la fel de ridicate sunt în magazinul lor din Fashion House. Cu detalii și fotografii vin zilele viitoare.

Comentarii

ilda76 a spus…
A fost ca o plimbare frumoasa postarea asta!

Absolut de-li-cioa-se modele de pe unghii si nuantele de oja folosite! M-au inveselit...:)

Imprimeul fustei e grozav...Stii ce urmeaza sa spun, nu?! Vrem outfit!:)

Nici eu nu vreau soare, dar imi doresc apa; prin urmare, vom ajunge doar cateva zile la munte in aceasta vara :)) - mai mult sau altceva nu e posibil, vom savura din plin si asta!

Weekend frumos, draga mea Aurora!:*
Ilda
Lavender Thoughts
Cherry Queen a spus…
imi place mult nuanta de verde obtinuta.. :D e perfecta...
si fusta e superba.. sa o porti cu placere
si mie imi place slipul cu talie inalta.. desi cred ca pe mine nu m-ar avantaja
pupici!
Unknown a spus…
Modelul cu capsune este genial, il ador! :)
Ramy's Blog a spus…
Unghiutele sunt superbe. Eu nu sunt deloc talentata/rabdatoare sa fac modele. Cat despre Croatia, oricum nu mai e nevoie de vreo doi ani de pasaport pt cetatenii ro. Poti folosi linistita cartea de identitate pt vreo 60/90 zile de sedere...nu mai stiu nr exact. Toate cele trei (Grecia, Italia, Croatia) sunt frumoase si merita vazute. Si eu imi doresc sa vizitez Rusia, Ucraina... am vazut Letonia Lituania Polonia. Mi-ar placea mult si Armenia sau Azerbaijan. Maybe one day.... Cat despre destinatiile exotice...eu am ceva preferinte, si crede-ma se merita! Nu credeam nici eu pana sa vad cu ochii mei. Sunt anumite locuri in care daca ajungi o data, "te cheama" si a doua oara si a treia etc.... Oricum, e bine sa vezi cat mai multe locuri si culturi. Daca schimbi parerea si ajungi prin Italia, anunta-ma, iti pot da cateva ponturi. :)
Alina a spus…
toate manichiurile sunt frumoase, insa capsunica e adorabila :).

daca ajungi in Rusia nu ma supar daca ma iei cu tine :)).
Unknown a spus…
Foarte drăguță postarea, Aurora !
Unknown a spus…
Cat de deosebite sunt modelele de manichiura, cea cu capsunica e adorabila.
De curand am dezvoltat si eu o obsesie pentru fuste, mai ales cele diafane, dantelate.
Ma bucur ca nu sunt singura care adora slipul su talie inalta, ma simt atat de confortabil in el, iar unele modele sunt deosebite si usor romantice as putea spune:)
Carla a spus…
Foarte dragute cele 3 manichiuri, cel mai mult imi place a doua :) te pup!

sunafterstormblog.blogspot.ro
Unknown a spus…
Ce frumusele sunt modelele pe care le-ai incercat:D
Si eu ma inspir de pe Pinterest all the time:))
Te pup
Mara a spus…
manichiura cu nr 3 este SUPERBA...sper sa ajungi in Croatia anul acesta si sa ne spui impresii, te pup :*
Toma Aurora a spus…
Ilda, eu zic că e bine și la munte numai!
Nu-i cred că-i musai să alegi cine știe ce destinație, atâta timp cât de afli în compania oamenilor potriviți. Eu m-aș distra foarte bine și dacă m-aș duce să mă scald într-un râu, numai că nu prea mai e la modă și n-am pe cine convinge să mi se alăture.Iar scăldat de unul singur n-are niciun farmec :D!
Pup!
Toma Aurora a spus…
Cherry Queen, nici pe mine nu cred că vine ca pe manechin,dar mă simt bine în ei. Am impresia că îmi țin de cald în zona rinichilor :)
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Polly Lena, este și cel mai simplu de realizat dintre toate. Mulțumesc pentru apreciere!:*
Toma Aurora a spus…
Ramona, ei au fost cu mașinile personale și la graniță le-au cerut pașapoartele. Sora mea a fost cu ei atunci, și l-a făcut la urgențe altfel nu putea să treacă.
Marea problemă a lor a fost frica de avion. Și unii-s bărbați în toată firea, dar se fac galbeni numai când aud de avion. :))
Te invidiez pentru vizitele tale! Cât despre destinațiile exotice, e o mare probabilitate să ai dreptate, numai că momentan n-am suficiente finanțe pentru a mă convinge.
Dacă e să aleg Italia te țin la curent.:*
Toma Aurora a spus…
Alina, păi poate pe viitor poate ajaungem împreună pe-acolo! Am auzit că rușii au multe tipuri de geluri de duș în magazine :))
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Larisa!:*
Toma Aurora a spus…
Gabriela, frumoase-s cele din dantelă. Își urez să le porți cu mare drag pe cele din colecția ta proprie! :)
Sunt total de acord cu tine în privința slipilor cu talie înaltă!
Toma Aurora a spus…
Bună, Carla! Voi adăuga imediat blogul tău în lista mea! Pup!
Toma Aurora a spus…
Mara, știu! Doar își citesc mereu blogul și mai văd fotografii de pe Pinterest pe care ni le împărtășești :)! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Mara,mulțumesc!
Sper și eu să ajung și chiar voi încera să învăț 2-3 cuvinte înainte, ca să nu mă duc acolo și să mă lovesc iar de oameni ce nu cunosc ori nu vor să vorbească limba engleză.
Ramy's Blog a spus…
Acum o luna am trecut prin Croatia. De la inceputul anului am trecut de 3 ori. Dar croatii sunt extrem de nesimtiti la granita....incearca sa se ia de tine tot timpul...uita-te pe site-ul mae.ro si e scris acolo ca eu sunt obligati sa te lase cu cartea de identjtate. Eu deja am vazut cum merge cu vamesii croati...s-au luat de noi ca aveam masini de curse si stiu ei ca noi facem "racing" in autostrada :))) si sa tragem pe dreapta sa ne controleze extra...am tras noi pe dreapta, linistiti si zambitori...dupa 1 min ne fac sa semn sa plecam...sunt foarte ciudati!!!! :)))
Oana* a spus…
Sunt taaare dragalase unghiutele tale!! Capsunica pare de-a dreptu' delicioasa. :*
Teodora Toderas a spus…
Abia astept sa vad ce ti-ai luat de la magazinul nostru din Fashion House :)
Slipul cu talie inalta este si una dintre slabiciunile mele deoarece mi se pare ca sunt mai speciali decat cei clasici si, cum spunea cineva mai sus, modelele sunt parca mai romantice...
In alte ordine de idei, Croatia sounds great! Iar Rusia e si pe wishlist-ul meu si te inteleg perfect :)
Toma Aurora a spus…
Oana, mulțumesc! :*
Toma Aurora a spus…
Teodora, deja am scris postarea respectivă. Cu siguranță voi mai trece pe acolo, am pus ochii pe un body bej superb! :D
Alina a spus…
:)))))))))))))))))))))))))))))))))