Cutia magică de la Sabon



  N-am fost niciodată foarte atrasă de conceptul de cutie cosmetică (celebrele box-uri), deoarece de multe ori printre produsele incluse în frumoasele ambalaje se aflau de fiecare dată și unele aparținând unor branduri pe care nu îndrăgesc. În plus, la noi în țară, aceste cutii nu-s foarte rentabile: conțin puține produse full-size și câteva eșantioane ce-n mod normal se distribuie gratuit.
  Dintre tot ce-am văzut în România, nu m-a atras decât Trăistuța Fermecată de la Dacic Cool, Pink Box-ul de la Eva și nou lansatul Magic Box de la Sabon. L-am comandat fără să stau prea mult pe gânduri, de pe Sabon.ro, atrasă fiind de faptul că toate produsele conținute aparțin acestei firme și de transportul gratuit. După cum știți (și probabil v-am plictisit într-o perioadă pe blog), am folosit până-n momentul de față zeci de produse de la Sabon. Favoritele mele au fost scruburile cu ulei și gelurile sorbet pentru corp. Aș mai avea cuvinte de laudă și la adresa uleiurilor de duș apărute în ediție limitată și nu demult am primit unul cu sclipici, cadou din partea surorii mele.
 


   Pentru Magic Box-ul lunii mai am plătit 65 lei (+un mic bacșiș curierului pentru că mi l-a adus sâmbătă, nu luni, așa cum mă așteptam și pentru faptul că m-a sunat de zeci de ori și tot n-am răspuns căci eram plecată teleleu, cu vopseaua-n cap, să văd dacă s-au copt ceva fructe prin grădină. În fiecare zi le pândesc, doar doar s-o înroși o căpșuni, o coacăză, o cireașă :D).
  Știam ce conține cutia, căci citisem postul Adinei, așa că surpiza n-a fost prea mare! Pe rând, din cutie am scos: săpun lichid Lavender Apple, unt shea pentru corp Mango Kiwi, suport ceramic pentru lumânare și lumânare cu aromă de lavandă. În plus am găsit două eșantioane de ulei pentru duș (ce-i, practic, un fel de gel de duș, mai puțin spumant).
   Reacția mea? A fost una bună. Întradevăr, se putea și mai bine, dar eu una am fost încântată de ce am primit (poate mai puțin de săpunul lichid, dar măcar e un produs util, pe care sigur îl voi folosi). Îmi place lumânarea și-am mai avut tot de la Sabon lumânări similare, dar cu aromă de cocos. Îmi place și suportul, deși am văzut variante mai drăguțe pe Breslo, la prețuri mai mici, tot vopsite și glazurate manual.
   Treaba e că banii îi avea de mult timp puși deoparte pentru o eventuală comandă Strawberry/Yves Rocher, căci n-am mai fost așa risipitoare în ultima perioadă și m-am limitat la câteva cosmetice cumpărate într-o lună. Dacă era să-i scot direct din portofel, nu știu cât de entuziasmată aș fi fost, dar mă bucur că cel puțin pentru moment nu am rămas cu un gust amar după experiența avută cu o cutie de cosmetice.


Comentarii

Adina Aruştei a spus…
am vazut o diferenta intre cutiile noastre!!
a mea a avut alta fundita :))
te pup, Aurora, o duminica placuta!
ilda76 a spus…
Stii ca am avut bucuria de a folosi unele dintre produsele Sabon, primindu-le in dar de la cineva! Uleiul de dus si mai ales scrub-ul m-au cucerit definitiv - cat de curand, le scriu review-uri pe blog! Am avut si sapunul lichid dar nu m-a convins, mi se uscau mainile (si m-as fi asteptat sa nu se intample asta). Nu stiu cum sunt gelurile sorbet pentru corp, ohh, cum suna de ispititor!

Aurora, sa te bucuri de tot ceea ce contine acest Magic Box!
Pupici!

Ilda
Lavender Thoughts
Arata super bine cutia,dar nu sunt foarte tentanta sa o comanda :)
ana maria tatucu a spus…
Arata frumos cutia, ma tenta si pe mine, totusi costul mi se pare cam mare...pentru ce are in interior. Produsele insa sunt foarte placute, am si eu produse de la Sabon si le folosesc cu placere.
Unknown a spus…
Vazusem si eu cutia la Adina, dar ma bucur sa citesc ca tie ti-a placut putin mai mult decat ei. Sa folosesti toate produsele cu placere!