Review: Perle iluminatoare Giordani Gold Dreamy Moments


   Fotografia lor din broșură m-a cucerit instant! Atunci când gama Dreamy Moments a fost lansată s-a bucurat de o pagină extrem de frumoasă în cadrul catalogului respectiv și numai ideea de perle de pudră idilic colorate m-a făcut să nu stau mult pe gânduri și să le comand. Recunosc, așadar, c-am căzut drept pradă ambalajului și formei de prezentare!
   Cât timp așteptam să-mi ajungă comanda, mai trăgeam cu ochiul la alte prezentări ale pudrei pe alte bloguri ori pagini de internet. Părerile erau pro și contra: unele fete spuneau că nu observă nicio diferență în urma folosirii lor, în timp ce altele se declarau încântate de efectul iluminator. După ce le-am întrebuințat și eu o bună perioadă, am tras concluzia că adevărul e undeva la mijloc (în ceea ce mă privește).


   Perlele în culori pastelate din cutia dichisită sunt sfere solide de pudră translucidă, ce se potrivește tuturor nuanțelor de piele. Pudra translucidă nu are efect de camuflare, nu acoperă imprefecțiunile, ci doar fixează fondul de ten și matifiază tenul. Așadar, efectul după aplicare nu este notabil ca și putere de acoperire.
   Ca și iluminator, pudra nu excelează, având particule foarte mici de sclipici, ce nu vor încânta persoanele ce-și doresc să-și evidențieze pomeții. Este pur și simplu un produs pentru întreaga față, cu sclipici discret, ce face casă bună cu fondul de ten, fixându-l.
    Ca și pudră de fixare, perlele sunt ideale. Cum am zis, nu este vizibilă pe ten ca și plus de culoare, nu încarcă pielea, nu lasă dâre, nu se strânge în pete și poate fi folosită și pentru corp.

                                 pudra aplicată peste cremă de față
   
    Din punctul meu de vedere este un produs foarte bun pentru femeile ce sunt în căutarea unei pudre ușoare, care să le ilumineze discret tenul. Pe de altă parte, nu le recomand celor ce caută un bun iluminator, căci nu are o putere suficient de mare de strălucire. Eu sunt încântată de ele, le consider o achiziție reușită, au un preț bun (43lei) și un gramaj generos (25grame). Din exeriența mea avută cu alte tipuri de perle de la Oriflame pot trage de pe acum concluzia că nu se vor consuma în 2013, fiind greu de terminat :).

Comentarii

Unknown a spus…
Si eu am ramas indragostita de aceste perle si chiar ma uitam dupa un review:)
ilda76 a spus…
:) Nu le stiam! Le-am avut, candva, pe cele de la Avon...

Draga mea, te asteapta o nominalizare aici:
http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/2013/04/super-sweet-blogging-award.html

Pupicei!
Ilda
Lavender Thoughts
Gina Cristiana a spus…
Si mie mi-a placut ambalajul insa tocmai pentru ca se termina greu evit perlele iluminatoare/bronzante. Sunt exact pe gustul meu pentru o iluminare discreta.
Unknown a spus…
Bună ! Te-am nominalizat aici http://larisa-duta.blogspot.ro/2013/04/super-sweet-bloggin-award.html
MayDay a spus…
Eu le-am avut pe cele de a Avon, chiar e imposibil sa le termini si arata foarte fain pe ten! :)
Adina Aruştei a spus…
ce draguta e cutia :)
Cristina a spus…
Buna! Am o intrebare legata de comenzile de pe topshop.
Cum sosesc produsele? Prin posta sau curier?
Multumesc!
Toma Aurora a spus…
Cristina, nu am făcut niciodată comandă de pe Topshop, însă îți pot răspunde alte bloggerițe în cazul în care au avut experiențe cu acest magazin. :)
Cristina a spus…
Merci!:)
Toma Aurora a spus…
Nota 10 pentru modul de prezentare. Chiar par de pe alte tărâmuri!
Toma Aurora a spus…
Le-am avut și eu în liceu și le-am aruncat până să le termin, căci expiraseră. Țin minte că tot băgam pensula cu putere în ele, doar doar s-or consuma mai repede :D
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Larisa! :*
Toma Aurora a spus…
Gina, greu de tot se consumă, dar măcar nu pierdem bani cumpărându-le o dată la 2-3 luni :*
Toma Aurora a spus…
Ilda, multumesc si pentru aceasta nominalizare. Esti mereu o drăguță și mă și anunți și promit că săptămâna viitoare, după ce mă voi elibera din treburi, voi survola intens deasupra articolelor tale :*
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Yarina! :*
Toma Aurora a spus…
Claudia, mai multe păreri poți citi pe site-ul oriflame.ro, in dreptul produsului. Nu sunt foarte multe, dar poate îți vor fi de ajutor. Din câte știu eu, unele persoane au primit perlele pentru testare din partea Oriflame și m-a surpris să văd că nu au apărut încă descrieri pe bloguri. Tot am așteptat un review, dar până la urmă le-am cumpărat așa, orbește.
Anonim a spus…
Minunate perlele si tentante;)
Unknown a spus…
Buna draga mea!
Te asteapta un premiu "dulce" la mine pe blog!
Te pup, sa ai o zi frumoasa!
Jessy a spus…
Buna ! Te-am nominalizat pentru un premiu pe care il vei gasi pe blogul meu : http://didiibeauty.blogspot.ro/2013/04/super-sweet-blogging-award.html
Miu Miu a spus…
Ma tenteaza. Le-as incerca si eu, dar deocamdata mai am unele de terminat de la Avon si nu prea se lasa duse, din cate vad ;))

Kisses

shoeper-women.blogspot.com