Review: Gel de duș exfoliant Supless


    Gama Supless de la Gerocossen a fost creată cu scopul de a ne ajuta pe noi, femeile, să înlăturăm ori să ținem celulita la distanță. Programul e structurat în doi pași ușor de urmat: exfolierea cu ajutorul gelului de duș cu microsfere și masajul cu gelul anticelulitic. Din puținele informații de pe Google am aflat că în trecut a existat și un gel cu efect termic în această gamă, dar în magazinul online Gerocossen nu am găsit decât aceste două produse.

   Gelul de duș exfoliant Supless este dens, transparent și conține granule asemănătoare cristalelor de sare, ce nu se dizolvă în contactul cu apa, ci se se sfărâmă în particule mai mărunte. Gelul este spumant și acest lucru m-a bucurat, căci îmi plac produsele de exfoliere ce fac spumă. Mi se par mai ușor de folosit și mai greu de consumat în comparație cu cele nespumante (gelatinoase, uleioase ori cremoase).


   Nu-i dur cu pielea, motiv pentru care îl folosesc o dată la două zile pe tot corpul și zilnic pe picioare, seara, înainte de aplicarea gelului anticelulitic din aceeași gamă. Pielea rămâne foarte curată, moale, discret parfumată (căci mirosul gelului nu-i foarte intens, dar aroma e puțin masculină). Se clătește rapid și particulele exfoliante nu rămân lipite de piele.
   După părerea mea este un alt produs de gomaj anticelulitic eficient pe care l-am descoperit în rândurile produselor românești, alături de cel de la Elmiplant- Cellulight. Ca și preț, nu există diferențe mari între ele, ambele costând în jur de 13 lei.

   Despre gelul anticelulitic din gama Supless voi vorbi curând, după ce se vor încheia cele 14 zile de utilizare zilnică. Producătorul promite pierderea a 2 cm în acest interval, în condițiile unei diete echilibrate și rămâne să mă măsor la finalul programului să văd cât adevăr se ascunde în spatele reclamei de pe ambalaj.
 

Comentarii

Mihaela Pojogu a spus…
M-ar tenta sa-l folosesc, suna bine :)
Anemona a spus…
L-as incerca si eu :3
serile verii a spus…
Si Gerovital a lansat geluri de dus tot cu acelasi gen de aroma. :( Ma enerveaza maxim producatorii romani care se incapataneaza sa puna parfumuri masculine in aproape toate cosmeticele. Mai bine le-ar lasa fara!
Anne a spus…
Salut! Da, deocamdata exista doar gelul de dus si serul Supless... Insa noi, la Dacic Cool, am alfat ca in curand vor fi relansate si crema anticelulitica si crema termica anticelulitica, care au existat intr-adevar mai demult in aceasta gama de la Gerocossen. Luna viitoare credem ca deja le vom avea si noi in magazinul nostru online Dacic Cool!!! Crema termica este intr-adevar super! De-abia o asteptam si noi! Iar acum va iesi si intro formula imbunatatita!
Gya a spus…
suna bine
Unknown a spus…
Interesant. L-as incerca si eu...
Adina Aruştei a spus…
suna bine! Voi da si eu o raita prin magazine dupa ce imi termin Project panul :)
Te pup,
Adina
FromMegwithLove.blogspot.com
Anonim a spus…
De abia astept si review-ul la gel. Eu am unul de la Gerovital dar am renuntat dupa vreo 4 zile, nu am avut rabdare si dimineata si seara sa il tot aplc desi ar trebui sa il incerc din nou dar mirosul nu ma atrage:(
Cherry Queen a spus…
suna tentant aceasta gama... :D
dar astept sa vad ce rezultate obtii dupa 14 zile.. :)
te-am nominalizat si eu aici http://cherryqueendee.blogspot.ro/2013/04/super-sweet-blogging-award.html
sper sa nu te superi.. :)
pupicei :*
Alina a spus…
pe asta l-as incerca :).
Toma Aurora a spus…
Mihaela, voi pregăti un giveaway curând, cu produse românești și mă gândesc să includ și acest gel de duș. :)
Toma Aurora a spus…
Anemona, sper să îți placă :)
Toma Aurora a spus…
Serile verii, adevărul este că multe femei sunt atrase de acest tip de produse, cu aromă masculină. Am câteva prietene care-și cumpără geluri de duș pentru bărbați, pentru că le place mirosul lor. Personal, nu mă declar fan, dar fiecare cu gusturile lui. Mie îmi plac, de pildă, aromele foarte dulci care unora li se par grețoase :/
Toma Aurora a spus…
Anne, mulțumesc mult pentru informații! :)
Toma Aurora a spus…
Gya, merită laudele :D!
Toma Aurora a spus…
Simona, sper să își placă în cazul în care te vei decide să-l încerci :*
Toma Aurora a spus…
Adina, multă baftă cu project pan-ul. Am avut și eu 2-3 tentative, dar mereu am dat greș :D.
Toma Aurora a spus…
Macy, nu mai durează mult și voi veni cu impresii pe blog. :*
Toma Aurora a spus…
Cherry Queen, mulțumesc pentru nominalizare! :*
Toma Aurora a spus…
Alina, cum nu, doar e un gel de duș și nu-i poți rezista? :))