Review: Cremă Melcfort -riduri superficiale (Gerocossen)

 
      Am primit crema antirid-riduri superficiale Melcfort la pachet cu produsele pentru îngrijirea părului din gama Capilar+. Doream  să o testez de când am văzut primele fotografii ale gamei pe Facebook, mai ales că mă încadrez în publicul țintă pentru care a fost formulat acest produs.
      Categoria de vârstă căreia crema i se adresează este cea a persoanelor între 13 și 55 de ani, care prezintă semne ușoare ale îmbătrânirii tenului. Vedem deseori pe stradă adolescente care au deja riduri de expresie, ori din contră, oameni ce par să fie veșnic tineri deși sunt trecuți de prima tinerețe. Ridarea tenului nu ține cont neapărat de anii pe care-i avem în spate, ci și de nutriție, condiții de trai, climă ori de factorul genetic. Pentru cei care abia au început să fie purtători de riduri fine, Gerocossen vine în ajutor cu o cremă potrivită tuturor tipurilor de ten, cu extract de melc.
    Probabil mulți dintre voi vă amintiți de cremele de la teleshopping, în mare vogă acum câțiva ani, în care ni se prezentau în mod repetat beneficiile extractului de melc. Ca să nu intru în amănunte științifice (care sunt la îndemâna oricui, pe Google) meționez doar că acest ingredient-minune se pare că ar fi vinovat de regenerarea  pielii întocmai precum cochilia fisurată a melcului este reparată cu ajutorul aceleiași substanțe, bogate în colagen, elastină, proteine, șamd.
   
 
  Primele mele păreri legate de acestă cremă susțin spusele producătorului: ridurile fine sunt netezite încă de la primele utilizări. Nu vorbesc despre cele ceva mai profunde, care în general sunt greu de „reparat” ci doar la cutele fine de pe frunte, ori la cele din colțurile gurii.
  Eu am folosit-o și pe post de cremă de ochi, pentru că acolo este concentrată problema mea cu ridurile de expresie și în zona de sub ochi o aplic în strat generos pe timpul nopții și o las să acționeze precum o mască. Meg Ryan a împărtășit acest truc într-una dintre emisiunile găzduite de Oprah, spunând că este o recomandare venită din partea specialiștilor pentru persoanele cu globul ocular proeminent, unde pleoapa inferioară tinde să se contureze ca o pungă la baza ochiului.


  Crema nu-i nici foarte densă, dar nici prea aerată. Din punctul meu de vedere are o consistență perfectă pentru o cremă normală, potrivită și pentru femei și pentru bărbați și pentru cei cu tenul uscat și pentru cei cu pielea grasă. Se absoarbe rapid dar lasă o ușoară peliculă la suprafața pielii. Pentru mine, posesoarea unui ten gras, nu este deranjant acest lucru dacă o aplic dimineața și nu folosesc machiaj în ziua respectivă. Dacă doresc să aplic și fond de ten, atunci utilizez crema numai seara, iar pe timpul zilei port o cremă cu textură foarte ușoară (Lift Instant, tot de la Gerocossen, cu care v-am tot terorizat :).
   Aroma cremei este subtilă, se aseamănă cu cea a săpunul clasic și se estompează treptat după aplicare.

   Prețul cremei este de 28 lei (conținut: 35ml) și o puteți comanda fie online din magazinele Dacic Cool ori Gerocossen Shop, ori o puteți achiziționa direct din magazinele fizice (supermarketuri, farmacii). Am văzut că au apărut și casete cadou Melcfort, ce conțin pe lângă cremă și un lapte demachiant ori o loțiune purificatoare, iar prețul acestora este de 38-40 lei.

   Eu o recomand pentru puterea de netezire a liniilor fine, pentru extractul de melc ce se regăsește în fruntea listei de ingrediente (și nu este aruncat doar la întâmplare pe ambalaj ori în descriere) și pentru prețul accesibil. De asemenea, am apreciat gradul ridicat de ingrediente de origine naturală din compoziție (95%), lipsa parabenilor (voi aminti despre ei într-un post viitor, căci tocmai i-am descoperit în „grup organizat” în două produse ceva mai pretențioase) și ambalajul foarte ușor și estetic.


   Notă: Magazinul online Gerocossen l-am descoperit de una singură pe Google, nefiind menționat în cadrul campaniei derulate de Brander. Găsiți în el toate gamele brandului, iar multe produse beneficiază și de reducere. Din termenii de pe site am înțeles că transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 60 de lei, iar produsele sunt expediate prin Fan Courier (pentru orașele din zona de acoperire) ori prin Poșta Română (pentru restul localităților). 

   Voi ați încercat până acum creme ori loțiuni cu extract de melc (indiferent de brand)? Ați constatat vreo diferență între ele și alte produse împotriva îmbătrânirii ca și rezultate finale obținute?



   

Comentarii

Unknown a spus…
suna bine ...pooate o voi incerca si eu
ilda76 a spus…
Draga mea Aurora, felicitari pentru locul in clasament si pentru premiul obtinut in competitia Spring Blog!:) M-am bucurat pentru tine!

Un review complet la aceasta crema! In mod sigur o voi incerca, la un moment dat!
Multumesc si pentru tips-ul lui Meg Ryan, nu-l stiam...Voi incerca desi ma tem sa nu-mi intre-n ochi crema peste noapte daca ma frec, involuntar, la ei...
Am folosit crema cu extract de melc de la Herbagen; ii voi scrie si eu un review acesteia (intentionez de ceva vreme); cert e ca mi-a placut!

Pupicei, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts

Anne a spus…
Salut! Multumim de prezentarea produselor Gerocossen. Magazinul online Gerocossen este accesibil de pe www.gerocossen.ro - de la semnul cu cosul de cumparaturi. Ce-i drept, e cam mica imaginea cosului... Poate ar trebui una mai vizibila! Oricum, produsele Gerocossen se gasesc la preturi foarte bune in multe magazine online si offline. Personal, imi place ca le gasesc in Selgros, care este un magazin extrem de civilizat, spre deosebire de alte lanturi de hypermarketuri!
MayDay a spus…
O folosesc acum pe cea matifianta, din aceeasi gama si este geniala! :*
Camy a spus…
Interesant trucul lui Meg Ryan :)

Un review complet, multumim :)
ilda76 a spus…
Aurora, ai dedus tu ca-s cu capu-n nori si acolo e numai primavara!
Fireste ca e vorba despre SuperBlog, niciun Spring...:))
Toma Aurora a spus…
Irina, sper să fii mulțumită de ea în cazul în care o vei folosi. :)
Toma Aurora a spus…
Ilda, nu-i nicio problemă :)) De fapt ai fost pe-aproape, căci competitia s-a numit Spring SuperBlog, deci n-ai greșit cu nimic.
De data aceasta, deși am fost mai jos în clasament, am luat mai multe premii, căci am revenit pe parcursul concursului cu forte proaspete. După cum ți-am mărturisit, începutul lunii martie a fost tensionat pentru mine, și-am început cu stângul și în competiție (la început am fost undeva pe locul 80), după care mi-am intrat în mână. Ediția aceasta a fost scurtă, de numai o lună, iar eu sunt un fel de cal de cursă lungă și abia după o vreme reușesc să mă concentrez cum trebuie. Îți mulțumesc pentru felicitările tale și pentru faptul că m-ai încurajat atunci când am avut nevoie.

Rețin că ai menționat și pe forumul Elle ceva de crema de la Herbagen, așa că neapărat trebuie să se consemneze și pe blogul Lavender Thoughts!:*
Toma Aurora a spus…
Thank you, Ania! I will add your blog adress in my public list! Kiss you back!
Toma Aurora a spus…
Anne, mulțumesc și eu pentru informația oferită!
Mi-ar fi plăcut să am și eu un hypermarket în apropiere, dar din păcate nu-s decât supermarketuri în vecinătate, cu rafturi nu foarte mari de produse cosmetice. În afara lor, mai există magazinul DM, dar prețurile produselor au crescut așa de mult în ultimul an (unele chiar s-au dublat), din cauza creșterii popularității acestui lanț de magazine.
Toma Aurora a spus…
TheMay Day, mulțumesc pentru recomandare. Cred că mi s-ar potrivi și mie cea matifiantă, pe timp de zi, căci am tenul gras.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Camy, mi-a rămas imediat în cap trucul. La fel și mărturisirea Salmei Hayek, tot la Oprah. Aceasta, fiind întrebată cum îți menține pielea așa tânără a mărturisit că nu se spală dimineața pe față pentru a lăsa uleiurile secretate peste noapte de piele să acționeze peste zi. Spusele ei au fost a doua zi preluate de toate ziarele si subiectul a fost mediatizat multă vreme. Am observat și eu că pielea arată mai plină dacă nu o spăl dimineața decât cu apă, dar încă n-am transformat acest truc într-o rutină zilnică.
Andrrr a spus…
Am auzit si eu de trucul lui Salma Hayek,doar ca stiam ca seara trebuie piele curatata foarte bine,ca dimineata sa nu simti nevoia sa o mai speli.Sau ceva in genul asta.
Abia astept sa vad ce spui de parabeni.Eu sunt cam obsedata, :))
Incerc sa imi iau numai produse fara parabeni si alte minuni.
Alexandra a spus…
Am cumparat si eu crema aceasta, am gasit-o in Auchan cu 25 lei :D De aseara am inceput s-o folosesc, sa vedem cum o fi.
Pupici
Anonim a spus…
Buna, si eu folosesc crema de la Gerocossen, gama Melcfort, pentru tenul cuperozic. Este extraordinara. Am fost initial reticenta pentru ca am un ten foarte sensibil, si imbacsit, insa dupa o luna (de fapt un recipient, pentru ca atat m-a tinut pe mine) mi-a trecut de tot roseata, mi-a estompat chiar si unele riduri fine, si imi simt tenul mult mai curat. Este intr-adevar o crema matifianta, dupa aplicare tenul este foarte mat, desi de obicei este plin de sebum. O recomand cu mare placere.
Anonim a spus…
Buna, eu o folosesc pe cea matifianta din gama melcfort, face ce promite tenul meu s-a simtit cu adevarat rasfatat timp de o luna, atat m-a tinut, mi-ar placea sa fie macar de 50 ml sa ma bucur mai mult, ms
Anonim a spus…
Buna , eu o folosesc pe cea matifianta din gama melcfort, tenul meu s-a simtit rasfatat timp de o luna cat m-a tinut, chiar mi-ar placea sa fie ambalaj de 50ml sa ma bucur din plin, ms
Anonim a spus…
Am comandat crema pentru tiduri profunde, crema pentru ten cuperozic si crema pentru pete si pistrui din gama Melcfort si sunt foarte dezamagita! Niciun rezultat pozitiv, dimpotriva: ridurile s-au accentuat, imi simt tenul foarte uscat, dar, paradoxal, mi-au aparut cosuri. Sunt cele mai proaste creme pe care le-am folosit vreodata!
Anonim a spus…
Folosesc crema matifianta melcfort Gerocossen dar nu sunt multumita de rezultat. Probabil din cauza alcoolului si a untului de shea tenul straluceste la scurt timp de la aplicare si este foarte incarcat si uleios.