Pastel Mood


    Mare bucurie, mare, pentru că și-n sezonul de primăvară-vară al acestui an, culorile pastelate au rămas pe val! Îmi plac culorile pale purtate în zilele călduroase, mi se par delicate și feminine și reprezintă o alternativă la clasicele haine albe purtate în zilele de vară. Albul mi se pare pretențios, iar cum eu sunt din fire mai împrăștiată nu de puține ori mi s-a întâmplat să vărs suc ori înghețată pe mine ori să mă murdăresc așezându-mă pe vreo bancă ori proptindu-mă de vreun zid.
 



    Fotografiile celor două perechi de pantofi de mai sus (pe bleu și bej) sunt preluate de pe Mart of China, iar prima pereche mi se pare varianta închisă a celor de pe Asos pe care îi adăugasem în ultimul wishlist. Aceia au baretă în spate, fiind decupați, ceea ce-mi surâde pentru că mă duc cu gândul la o pereche de sandale, iar la cei de mai sus îmi place botul metalic auriu. Tot detaliile aurii mi-au atras atenția și la perechea nude.


  În loc de jachetă aș purta acest cardigan tricotat. L-am văzut pe mai multe site-uri asiatice, pe mai multe culori: bej, roz pal și negru. Are și câteva paiete sub formă de bănuți, în tonalitate cu tricotajul și cred c-ar veni tare bine cu o pereche de blugi skinny și o pereche de pantofi colorați, cu un toc decent.


  Ce vedeți mai sus este o rochie...cu tot cu un fel de sacou încorporat. Faină mi s-a părut ideea și m-am uitat cu atenție la toate fotografiile de prezentare de pe site și întradevăr cele două părți (cea albă și cea bleu) sunt cusute una de cealaltă.


   Mi-a plăcut și acest sacou roz cu inserții din catifea neagră. Și prețul său de pe site era decent și recunosc că m-au cucerit umerii ușor bufanți. Îmi place mult acest tip de croială la jachete/bluze pentru că oferă fermitate ținutei.
   Pe final vă las cu o geantă într-o combinație primăvăratică de bej și verde mentă. Mi-ar fi plăcut ca bretelele sale să fie direct prinse de restul genții, căci am mai avut un model asemănător, cu agățătoare și imediat s-au slăbit clemele metalice (mai ales că tot îndesam în geantă și sticla cu apă și umbrela).

   Toate produsele de mai sus le găsiți în magazinul Mart of China. Prețurile lor pornesc de la 10 și se opresc la 19$, dar trebuie să mai plătiți și taxe poștale în funcție de gramaj. Pentru haine taxele sunt ceva mai mici, iar în cazul pantofilor ating nivelul prețului produsului. De exemplu, pantofii de mai sus costă pe site în jur de 15$, iar taxele de transport sunt de 13$.
   Mi-au plăcut și alte articole de pe site, niște corsete deosebite, dar uitându-mă la toate fotografiile lor am observat că produsele din ultimele imagini erau diferite de cele din poza originală și materialele lor erau de o calitate inferioară.

   Voi cum vă înțelegeți cu hainele și accesoriile în nuanțe pastel?

Comentarii

ilda76 a spus…
Atat de tare mi-au placut ca i-am zis lui Alex al meu: Uite, uite!!!:))

El a zis rezervat, ca sa ma tempereze (stiu eu): De gustibus!
Hmm, barbatii...:P

Scurt: m-a innebunit selectia asta!!!

Pupici de la Ilda!
Lavender Thoughts
Ramy's Blog a spus…
Sa stii Aurora ca si eu am pus ochii pe pantofii asos nude... Dar trebuie sa ma abtin.... acum o sa fac schimbarea de sezon in dulapul pantofilor....mi-am propus (cu inima stransa) sa vad ccate perechi am. Nu i-am numarat niciodata. Probabil voi avea un soc...dar stii cum e, niciodata nu sunt suficienti, nu????
Criss a spus…
Foarte draguti pantofii :P
Carmen Tobias a spus…
Pantofii m-au ucis! :) Mai ales cei bleu :))

Eu sunt moarta dupa pasteluri, cam de 2 ani asa. In copilarie le detestam, silly me...
Mihaela Pojogu a spus…
Imi plac mult pantofii!
Toma Aurora a spus…
:)) Ilda, tocmai ce-am văzut postul tău cu ultimele achiziții (nu știu cum l-am ratat in ziua publicarii)și tin să-și spun că mi-au placut mult pantofii antistres. Am vazut pe forum cat ai platit pentru ei, așa că-i întredevăr cazul să te potolești.

P.S: Au băgat 70% off pe Asos :D!
Toma Aurora a spus…
Ramona, sunt sigură că-i impresionantă colecția ta. Punându-i la socoteală numai pe cei de la Forever21, pe care i-am văzut în posturile tale, cred că umpli un hol întreg :))
Toma Aurora a spus…
Criss, mulțumesc! Cei albaștii mi-au rămas mai adânc în suflet :)
Toma Aurora a spus…
Carmen, la fel și eu :)) Îmi plăcea roșul când eram mică, iar acum nici nu vreau să-l mai văd!:*
Toma Aurora a spus…
Miha.ela, sunt tare drăguți și pe site sunt pe mai multe culori (roz, verde deschis). Te pup!
Anamaria a spus…
Nu ti-am mai vizitat blog-ul, dar dintr-o plictiseala groaznica azi la munca, am inceput sa hoinaresc pe net, si am ajuns pe blogul tau. E superba selectia pe care ai facut-o si mi-a inveselit ziua!
Irina a spus…
Pantofii sunt dementiali :)

Te-am nominalizat la un tag :*
http://oglindaoglinjoara.blogspot.ro/2013/04/tag-daca-eram.html
Mi-ar face placere sa il faci ca sa te cunosc mai bine.

Pupici
Unknown a spus…
Ioi, ce cute sunt toate! Dar pantofii sunt superbi rau :)