Manichiură caviar

 
     Ultima oară când am fost în București am trecut pe lângă un magazin din zona Unirii-Universitate (pe lângă GerMag) ce avea în vitrină afișat un ditamai standul cu lacuri de unghii, numit Just Cosmetics. N-am rezistat să nu mă întorc din drum și am intrat în el. Înăuntru: numai cosmetice și accesorii (pentru manichiură, pensule, aplicatoare, bigudiuri, extensii, câteva bijuterii).
   N-am avut mult timp la dispoziție să mă uit la tot ce era în magazin, mai ales că era plin de fete și vânzătoare (care, din fericire, nu erau deloc stresante și doar te întrebau dacă dorești un coșuleț pentru produsele alese) și pe fugă am ales un lac de unghii transparent, unul de culoarea ciocolatei și unul alb mat. În plus, am înhățat o cutie cu perluțe pentru manichiură caviar, într-o nuanță de verde pal.
 

   Cum am ajuns acasă, m-am și pus pe treabă. Am aplicat oja ciocolatie pe unghii și până să se usuce am presărat deasupra inelarului perluțele verzi. Apoi am aplicat un strat generos de lac incolor și am așteptat să se usuce. Trei zile au stat intacte biluțele pe unghie, apoi au început să se decoloreze și să se desprindă. N-am mai aplicat un nou strat de lac deoarece deveniseră aproape argintii și-și pierduseră strălucirea. 
   Oja maro oferă acoperire perfectă din două straturi, are o textură bună, și un luciu moderat. Cea albă este mată, n-are deloc stălucire (nu m-am dus cu gândul că aspectul său ar fi mat pe unghie, ci doar opac. Împăștiata de mine!), dar este rezistentă (3 zile în stare perfectă). Sticluțele sunt generoase (13 ml) și costă 6 lei indiferent de gamă (3D, Matte). 

   
   Din același magazin sora mea și-a cumpărat o ojă Just, la același preț ca cele de mai sus, într-o culoare verde-neon. Despre ea nu pot să spun nimic de bine, se aplică greu, lasă dâre și se ciobește în aceași zi în care o aplici.
   Data viitoare când voi mai trece prin zonă mă voi uita pe îndelete la produse și la prețuri și voi reveni cu o postare mai detaliată. Rețin doar că am văzut niște extensii ca cele pe care mi le-am cumpărat (într-o nuanță complet aiurea, cenușie) de pe Okazii cu 120 lei, la un preț de câteva ori mai mic. Nu erau din păr natural, dar aveau o gamă largă de culori și dacă vreodată mi se mai pune pata pe așa ceva, știu unde să caut fără să fiu nevoită să plătesc mulți bani pe ele.


***Completare: Perluțele au costat 3 lei/ cutiuța și aveau pe toate culorile. La raionul de accesorii pentru unghii am văzut și lac de unghii-abțibilduri la un preț de 4 lei folia. 

Comentarii

Unknown a spus…
Foarte frumoasa manichiura! E frumoasa si oja neon, in general lacurile de acest tip se aplica mai uratel, eu zic ca peste o baza alba s-ar prezenta mai bine :D
Unknown a spus…
Vai ce frumoase sunt manutele tale<3 !
Superba culoarea perlutelor,eu inca nu am gasit sa-mi iau desi am umblat tot Iasul:(
Te pup
Lorena's blog a spus…
Ce dragut arata cu bilutele alea:x
http://miss-lorrie.blogspot.ro/
ilda76 a spus…
Foarte frumos rezultatul, imi place combinatia cromatica!

Pretul ojelor si al perlutelor...mai mult decat rezonabil!

Te pup, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
ilda76 a spus…
Am uitat sa-ti spun: ai o nominalizare la mine pe blog pentru completarea unui tag !:):*

Ilda
Lavender Thoughts
Adina Aruştei a spus…
a iesit tare bine, Aurora!
Unknown a spus…
Nu mi-am facut niciodata manichiura asa, dar a ta arata foarte ingrjita!
Te pup:*
Ela a spus…
Ai ales o combinatie frumoasa!O sa incerc sa gasesc si eu acel magazin ca sunt curioasa ce mai au pe acolo.

Te pup!
Anonim a spus…
Arata dragut, imi place si oja maro !
Anonim a spus…
Nu cred ca am sa incerc manichiura caviar...de abia ma chinui cu oja cu sclipici care e tare greu de dat jos...By the way, ce parere ai de manichiura gen catifea, precum cea care se gaseste si la MUA...mie mi se pare horror!
Dorina a spus…
Vai, cat de draguta e "unghia caviar"! :)
Si oja neon e super, pacat ca nu rezista!
Anonim a spus…
Genul de magazin in care eu stau cu orele...
Toma Aurora a spus…
Josephine, multumesc pentru sfat. Voi incerca sa o aplic peste oja alba mata :)
Toma Aurora a spus…
Mara, promit să-ți trimit eu unele, ca tot ma gandeam să-ți fac o supriză de Paște! Te voi contacta pe privat! :*
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Lorena! Voi adăuga blogul tău în lista! :*
Toma Aurora a spus…
Ilda, își dai seama că încă mai visez la Ciate, dar pana atunci apelez la o varianta accesibila. :*
Toma Aurora a spus…
L-am mai completat o dată în 2011, dar cred că e timpul pentru un update! Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Adina!:*
Toma Aurora a spus…
Corina, e simplu de realizat și rezultatul e de efect. Eu tot timpul mă uitam la unghia cu biluțe. Și-am uitat să precizez că sunt și ușoare și nu se simt grele pe unghie.:*
Deena a spus…
Mi-am luat si eu de la ei un gloss cand am fost in iarna in Bucuresti. L-am folosit de cateva ori si il vei vedea in postarea cu chestii aruncate la sfarsit de luna. Afost vreo5-7 lei. Dar efectiv nu am putut sa il folosesc pentru ca mirosea foarte ciudat. Si nu, nu era stricat! :( Au chestiii interesante la prima vedere dar nu stiu zau daca o sa le mai dau vreo sansa!:(
Cat despre manichiura caviar, am si eu niste bilute din astea de la Mua. De vreo 4 luni le am si tot nu ma incumet sa l;e folosesc. Ma gandesc ca la ritmul in care imi sare oja de pe unghii bilutele alea ar naviga in 5 minute peste tot!
Toma Aurora a spus…
Ela, vrute și nevrute găsești în magazin. E un adevărat magnet pentru fete și bine s-a gândit cine l-a deschis acolo, căci e un trafic intens de dame în zonă :D
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc frumos!:*
Toma Aurora a spus…
Diana, biluțele se desprind mai rapid decât sclipiciul. Și eu am oroare de îndepărtarea ojelor cu glitter, dar apelez la trucul cu folia de aluminiu și scap repede de el.
Nici eu nu sunt tentată de manichiura catifea și nici nu cred c-o voi încerca vreodată. La fel, nici oja crackle nu m-a ispitit și nici n-am folosit până în prezent lac de unghii crăpăcios :D
Toma Aurora a spus…
Dorina, e cam praf oja neon și sora mea e așa debusolată că o cumpărase special pentru o bluză. O să încerc să o folosesc și peste o bază albă, cum m-a sfătuit Josephine, poate o să reziste mai bine și-o să arate uniform pe unghie.
Toma Aurora a spus…
Am stat o jumătate de oră și mi s-a părut că n-am văzut mai nimic din magazin, așa că ai perfectă dreptate :)) Chiar m-am simțit ca pe fugă în tot acel timp.
Toma Aurora a spus…
Deena, la cosmetice nu m-am uitat cu mare interes, caci nu-mi sunau cunoscute brandurile si am zis sa nu risc degeaba. Mi-a plăcut varietatea de accesorii pentru manichiură și faptul că poți găsi pensete, foarfece, oglinzi de poșetă, piepteni, bigudiuri, la prețuri convenabile.
Multumesc ca ai precizat acele detalii despre gloss, ca să ne ferim de el. Și fardurile mi s-au părut foarte prăfoase (variantele tester), d-aia n-am zis nimic de ele.
Sper să te țină măcar o zi manichiura caviar și dacă tot ai varianta de la MUA îți va fi și mai ușor să le presari pe unghie, grație flaconului.:)