Fashion Trend: Sicilian Baroque


   Nici n-a apucat bine Dolce&Gabbana  să popularizeze stilul sicilian baroque că au și venit magazinele de haine online în „ajutorul” faimosului brand, creând replici aproape identice ca și design. Negrul imprimat cu imagini biblice celebre sau crâmpeie rafaelite, catifeaua cu broderii aurii, bijuteriile imense și opulente, cu toate au ajuns pe site-urile care an de an s-au inspirat din ideile faimoșilor designeri italieni. Oricât de injurios ar fi acest lucru pentru creator, eu una mă bucur de fiecare dată când se lansează o variantă accesibilă omului de rând.
Bluza de mai sus, de pildă, costă in jur de 700 $ în varianta originală, iar replica sa de pe Sheinside valorează de zeci de ori mai puțin. Iar replica arată mai mult decât decent:


   Mergem mai departe, la pantalonii scurți din catifea, cu inserții aurii. Deja se anunță a fi un must a verii ce stă să vină și i-am văzut tot pe Sheinside, dar și pe alte site-uri asiatice.

   O altă variantă ar fi o rochiță roșie, tot din catifea. Dacă doriți să o comandați verificați foarte bine dimensiunile sale, căci măsurile sunt ceva mai mici decât cele europene, fiind croite după trupurile asiaticelor. O rochie cu o lungime decentă trebuie să aibă cel puțin 80 de cm, pentru a se potrivi unei persoane cu o înățime de 1.65-1.70. Dacă sunteți mai înalte, adăugați centrimetrii necesarii lungimii de 80 cm.


      Ce părere aveți despre acest stil? Vi se pare versatil, prea încărcat, ori mult prea pretențios?

Comentarii

Anca a spus…
E exact genul meu!
Anonim a spus…
In love with it! Camasa intra in wishlistul meu cu siguranta!
Anonim a spus…
Imi place mult camasa!
ilda76 a spus…
Imi place sa admir acest stil si-atat, ma tem ca nu mi s-ar potrivi!
Bluzita-replica de pe SheInside chiar arata foarte bine!

Pupici, draga mea!
Ilda
Lavender Thoughts
Alina a spus…
sincer, nu ma vad purtand acest gen, dar rochita e frumoasa :).
Mihaela Pojogu a spus…
Destul de pretentios, alaturand chestii simple cred ca as putea purta bluza si rochita, pentru pantaloni nu am picioarele necesare.
Toma Aurora a spus…
Anca, mă bucur că-ți place acest stil!
Toma Aurora a spus…
Știam că vor fi pe gustul tău, Mara! :*
Toma Aurora a spus…
Ilda, sunt de parere ca e un stil ce se potriveste numai anumitor femei, elegante dar și non-conformiste în același timp. Catifeaua, în general, mi se pare utilizată parcă numai pentru un anumit tip de femeie. Nici eu nu mă regăsesc complet în stilul baroc, dar am admirat toate hainele de la D&G de pe runway...ce să mai, adevărate capodopere! :)
Toma Aurora a spus…
Alina, e drăguță catifelata :D
Unknown a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Unknown a spus…
Buna.Am observat ca ti ai comandat diferite lucruri de pe Asos si vroiam sa te intreb cum se procedeaza cu plata coletului si livrarea lui.Iti multumesc!
Ramy's Blog a spus…
Eu as purta...din pacate ma feresc de pantalonii scurti chiar daca imi plac fffff mult. Asta este, fizicul nu mai imi permite :((( si nu ma hotarasc deloc sa ma pun la dieta.
MoGio a spus…
pacat ca nu am stiut si eu de treaba asta cu lungimea .. si mi-am cumparat 2 rochite care imi vin putin sub fund :( pe una am taiat-o si am facut-o fusta , iar pe una o s-o port cu colanti .. E taaare frumusica rochita din catifea :)
Cherry Queen a spus…
e tare draguta camasa.. :D:D imi place mult
te-am nominalizat la Versatile Blogger Award.. aici: http://cherryqueendee.blogspot.ro/2013/04/versatile-blogger-award.html#more
pupicei!
Toma Aurora a spus…
Bună, Raluca!
Plata se efectueaza cu cardul, direct pe site, iar coletul ajunge întotdeauna la poșta normală, ori prin curier dacă valoarea sa este mare și greutatea pe măsură. Cam 5-10 zile lucrătoare durează livrarea pachetului, iar transportul este gratuit indiferent de valoare. Te invit sa citesti cu atentie acest post detaliat despre plasarea unei comenzi pe Asos:
http://www.special-koko.com/2011/10/hey-koko-comenzi-pe-asoscom.html

De asemenea, te sfătuiesc să alegi drept monedă de plată lira, nu euro (conversia se face automat de banca din lei în valută), căci la cursul euro pierzi cam 10-15 lei la fiecare 100 lei plătiți.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc pentru vizită, Fără Dulciuri! :)
Toma Aurora a spus…
Mihaela, nici eu nu-s tocmai pregătită pentru pantaloni scurți, dar poate după o ușoară dietă treaba s-au rezolva. Încă încerc să mă mobilizez :D
Toma Aurora a spus…
Ramona, am și eu această problemă cu pantalonii scurți, fiind lată în șolduri. Trebuie să am grijă ce model aleg, să fie mai drept și mai lărguț, altfel arăt ca o clepsidră :D. Pup!
Toma Aurora a spus…
MoGio, eu am citit pe un blog ori forum (nu mai rețin care) treaba asta legata cu rochiile din Asia. La fel și cămășile, trebuie alese cu o măsură mai mare pentru că au mânecile mai scurte.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult pentru nominalizare :*
Unknown a spus…
ador imprimeurile astea!!!
LesBrocantes a spus…
haine cu printul de la D&G am vazut pe facebook la Moonstone Romania la pretul de peste 450 ron, exagerat dupa parerea mea, dar poate ajuta pe vreuna din fete informatia.
kisses
Unknown a spus…
Iti multumesc pentru ajutor.Esti foarte draguta.Te pup si te admir