Eu și Gerocossen: o relație durabilă (+ surprize pentru voi)

 

    Relația mea cu produsele Gerocossen a început în octombrie 2012, atunci când am achiziționat pentru prima oară un produs fabricat de acest brand, din magazinul online Dacic Cool. Acel întâi produs a fost gelul de curățate cu lăptișor de matcă, căruia i-am rămas fidel până în ziua de azi. De-a lungul ultimelor șase luni, o singură dată am încercat un produs de curățare nou, dar m-am reîntors rapid la acest gel deoarece tenul începuse să devină din nou capricios.
   Am făcut apoi cunoștință cu laptele demachiant și cremele de față și de ochi . În ceea ce privește creme, am constatat că unele sunt ideale pentru tenul meu gras (HydraFerm pentru lifting, Royal Jelly, cea cu lăptișor de matcă pentru ten mixt) în timp ce altele aveau formule mai grase, pe care nu le puteam folosi decât seara, nicidecum ziua, pe post de bază pentru machiaj (cea îmbogățită cu coenzima Q10,spre exemplu).
   Tot fidelitatea poate carateriza și relația mea cu crema de gomaj HydraFerm, cea care a detronat încă de la prima utilizare exfoliantul meu favorit pentru ten din trecut (cel cu sâmbure de piersică de la Yves Rocher). L-am recomandat și prietenelor mele și toate au fost de părere că cel de la Gerocossen, spre deosebire de cel de la YR, nu usucă deloc pielea și o curăță la fel de bine.

   După o bună conviețuire cu produsele pentru îngrijirea tenului, am decis să testez și produsele pentru corp cu aromă de piersică fabricate de Gerocossen. Gelul de duș cremos, cu aromă delicată de fructe de piersic și untul de corp ultra-fondant, hrănitor și cu textură ușoară,m-au cucerit și v-am povestit în trecut despre ele, pe blog.

   Pentru că cei de la Gerocossen au dat startul unei noi campanii de promovare a produselor comercializate sub brandul lor, nu am putut să refuz invitația de a testa produsele oferite: șampon și tratament împotriva căderii părului Capilar+ și crema Melcfort împotriva ridurilor superficiale. Șamponul l-am folosit și în trecut, grație eșantioanelor primite din partea DacicCool în urma comenzilor plasate pe site, iar despre cremă am citit câteva păreri în mediul online și sunt foarte curioasă ce impresie îmi va lăsa.

   Bineînțeles că nu am putut să nu mă gândesc și la voi, cei care mă citiți, și am pregătit un concurs pornind de la numărul mare de comentarii primite la postarea de prezentare a untului de corp cu piersică. Mulți mi-ați spus că v-ați dori să-l încercați, dar că nu l-ați găsit în magazinele fizice. De aceea l-am inclus în premiul oferit, alături de eșantioane ale șamponului Capilar+ și mostre ale cremelor de față cu lăptișor de matcă (pentru ten mixt și antirid). Toate acestea vor veni ambalate într-o  punguță de hârtie personalizată, alături de o sacoșă (tote bag), de asemenea perosonalizată. M-am gândit că ar fi ideală pentru sesiunile de shopping de produse de îngrijire!


   Regulile concursului sunt simple și nu vă cer decât:
-să dați LIKE paginii oficiale de Facebook a Brander (AICI);
-să-mi lăsați un scurt comentariu cu produsul preferat fabricat de acest brand ori cu numele celui pe care a-ți dori să îl testați pe viitor.

   Pe data de 11 aprilie voi extrage câștigătorul prin random.org și-l voi anunța pe blog, o dată cu publicarea numelui celuilalt norocos câștigător al concursului parfumat ce se desfășoară pe blogul meu.

Comentarii

Andrrr a spus…
Eu am luat un unt de corp din Cora care este produs de Gerocossen,si cred ca este identic cu varianta lor.Este foarte hranitor si miroase superb,iar ingredientele sunt ok.App,super concursul.
Unknown a spus…
Foarte drăguț premiul !
Gabriela D. a spus…
Produsul meu Gerocossen preferat, dar din pacate singurul pe care il detin este crema de ochi anticearcan care imi place foarte mult deoarece hidrateaza intens si mi-a luminat privirea.
M and M a spus…
Like: MandM lovebeauty
Mi-ar placea sa incerc crema de fata cu miere(http://www.gerocossen.ro/displaysubprod.php?idp=186&men=ten&lb=ro&cid=1&sid=27&ten=_on) inca nu am gasit ceva care sa ma multumeasca total:(.
Te pup:* . Astept review-uri:*
coco a spus…
fb-oprea cami
si eu folosesc , dar untul de corp ultra fondant...hmmm...nu stiu de el si vreau sa stiu :)
Unknown a spus…
Super concursul,multumim!:)
Chiar azi ma uitam de la Gerocossen la crema anticelulitica,dar inca nu m-am hotarat daca s-o iau sau nu:D Dar as incerca-o.
ana maria tatucu a spus…
Acum imi dau seama ca nu am mai folosit ceva de la Gerocossen de muuulta vreme, de prin facultate, insa acum as incerca gama de produse antirid :D.
ilda76 a spus…
Retin recomandarea in privinta gelului de curatare cu laptisor de matca si a celorlalte produse; sunt curioasa sa le incerc, in timp...:)

Pupicei, Aurora!
O duminica frumoasa iti doresc!

Ilda
Lavender Thoughts

Jessy a spus…
Suuper concursul,multumim ! :D
FB : Andreea Di
M-ar interesa sa incerc crema de gomaj HydraFerm, m-ai facut curioasa .
Te pup !
Unknown a spus…
fb: Laura Silvia Sararu
Mi-as dori sa incerc un lapte demachiant sau o crema hidratanta pentru ten mixt :)
Deea a spus…
FB: Invatand Arta
Gelul de curatare cu laptisor de matca (din gama Gerocossen Natural) este produsul meu prefera. Cred ca l-am recumparat pana acum de zeci de ori. Lasa pielea foarte curata si fina. Il recomand!
Gina Cristiana a spus…
Nu am folosit nimic din cate imi dau eu seama de la Gerocossen, poate in trecut pentru ca aceasta firma imi suna cunoscut.Insa dupa descrierea ta vrea neaparat sa incerc crema de gomaj HydraFerm si cred ca de Sf Gheorghe voi profita si voi plasa o comanda pe site-ul Dacic Cool asta daca mai exista oferta de ziua onomastica.
Pe facebook am dat like cu numele Gina Cristiana.

Pupici
Chic Lifestyle a spus…
Mi-as dori sa testez lotiunea tratament impotriva caderii moderate a parului capilar + si crema matifianta melcfort.
Unknown a spus…
super ideea ta!!
mi-ar placea sa testez de la Gerocossen gama Capillar , confruntandu-ma cu caderea parului...
fb:irina andreea
Unknown a spus…
te invit la concurs
http://irinacosmetice.blogspot.ro/2013/04/concurs-impreuna-cu-triodeluxe.html
Anonim a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim a spus…
Eu nu am încercat încă nimic de la Gerocossen, dar în capul listei ar fi gelul de curățate cu lăptișor de matcă.
Anonim a spus…
Am folosit si eu candva produse Gerocossen si mi-au placut:D
Eu as incerca aceest produs pentru tenul meu: http://www.gerocossen.ro/displaysubprod.php?idp=199&men=ten&lb=ro&cid=1&sid=25&ten=_on

FB: Macarie ALina
Diana Tudor a spus…
Hei! Imi amintesc de review-ul tau despre untul de corp Gerocossen, m-a impresionat ceea ce ai scris si m-am hotarat sa mi-l cumpar si eu. L-am vazut o singura data in magazin si atunci nu l-am luat pentru ca aveam altele incepute... Cand am avut nevoie nu l-am mai gasit, de aceea mi-ar face o mare bucurie sa castig acest concurs!
Adina Aruştei a spus…
gelul de dus cu piersici ar fi pe lista :)
like cu Adina Meg.
toate cele bune!
Anne a spus…
Pana acum nu am folosit niciun produs de la Gerocossen ...nici nu detin prea multe.
Ceea ce mi s-a parut foarte interesant pe site-ul lor este crema matefianta MELCFORT Skin Expert care pare una potrivita pentru tenul meu .
Fb : Ana-Maria Balan
Kisstyana a spus…
Buna,

Nu am folosit produse Gerocossen, dar demult imi face cu ochiul untul de corp cu piersica :)Pare un produs absolut delicios :>
Mara a spus…
multumim pentru concurs :*
nu tin minte sa fi incercat produse de la ei, chiar daca aveam in minte insa cu siguranta voi incerca samponul pentru ca ammari probleme cu caderea parului :*
fb:Maria Hornaru
Mihaela Cristina a spus…
FB: Mihaela Cristina Satuha
Te salut din nou Aurora! De la Gerocossen am folosit in trecut si am fost multumita de laptele demachiant cu laptisor de matca. Momentan folosesc laptele de corp cu bronzare progresiva pentru piele deschisa la culoare iar rezultatele sunt satisfacatoare; dupa 3-4 zile consecutive de aplicare pielea se coloreaza discret intr-o nuanta placuta, fara tenta portocalie. Singurul dezavantaj al acestei lotiuni bronzante este faptul ca la cateva ore de la aplicare pielea are mirosul specific de autobronzant. Te pup!
AncaDanielaStyle a spus…
Eu am folosit doar demachiantul de la ei si mi-a placut.As fi curioasa cum e gelul de curatare cu laptisor de matca si crema de gomaj HydraFerm.
Super ideea de concurs!
Unknown a spus…
Buna,
Imi doresc sa incerc crema matifianta melcfort si crema de gomaj HydraFerm , suna foarte tentant ceea ce ai spus tu despre ea, pana acuma am avut doar laptele demachiant si ceva produse de par , insa sunt sigura ca voi mai incerca si altele.
Fb: Claudia Vanea
Anonim a spus…
Hello! Eu sunt tare curioasa sa incerc noua crema de fata Melcfort de la Gerocossen de care am auzit numai lucruri bune!
Anca a spus…
Nu am folosit nici un produs de la Gerocossen insa arata bine si ma incanta ca sunt romanesti. Cu prima ocazie...nu voi ezita sa incerc ceva.

Te invit sa arunci o privire in dulapiorul meu: Shop My Closet
Alina a spus…
fb alina lui brumarel

sa fiu sincera exact untul cu piersica l-as incerca. inca sunt usor reticenta fata de produsele romanesti, dar anul trecut am descoperit multe care sa-mi placa. cum tenul meu e foarte problematic, ma axez mai mult pe produse pt corp, iar untul acesta pare delicios. apoi as incerca si gelul de dus din aceeasi gama :)).
Toma Aurora a spus…
Andrrr, dacă este produs de Gerocossen, atunci sigur acesta este. Au două variante disponibile: cu persică și cu lămâie. :)
Toma Aurora a spus…
Merci, Larisa!
Toma Aurora a spus…
Gariela, am încercat și eu o cremă de ochi cu lăptișor de matcă de la ei (am scris și un review) și i-am apreciat puterea de hidratare. O foloseam numai seara, căci era destul de densă și o lăsam să acționeze în strat mai gros, ca o mască.
Toma Aurora a spus…
M&M, cât de curând voi veni și cu un review al produselor pentru păr. Despre șampon am deja o părere formată, insa despre ser voi vorbi pe larg abia peste o lună de la utilizare, ca să nu trag concluzii pripite. Te pup si eu.
Toma Aurora a spus…
:D Coco, asta am gândit și eu când am citit primul review despre el (pe blogul Dee-s Boudoir)!
Toma Aurora a spus…
Claudia, am văzut și eu crema în magazinul Dacic Cool și m-a tentat și gelul exfoliant din acea gamă. :)
Toma Aurora a spus…
Ana, eu până în toamna lui 2012 nici măcar nu luasem cunoștință despre produse. Deși țin foarte bine minte că eram odată în Cora, iar în fața mea, la casă, erau două femei mai în vârstă, cu coșulețele pline de produse Gerocossen. Atunci i-am zis prietenei cu care eram la cumpărături: Măi să fie, trebuie să le încercăm și noi! Asta după ce ne-am uitat la tenul respectivelor femeie și pielea lor arăta foarte tânără.
Toma Aurora a spus…
Ilda, gelul de curățare trebuie să-l încerci. E blând cu pielea, curăță bine și are și un miros discret, care nu devine copleșitor în timp. Am mai citit câteva păreri ale fetelor pe bloguri (și ele au fost incantate), dar din păcate acest produs nu este foarte popular în mediul online. Păcat, că-i și ieftin, are și o listă ok de ingrediente și,mai ales, este și bun!
Toma Aurora a spus…
Diana, mulțumesc și eu pentru înscriere! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Laly, mulțumesc pentru înscriere! :*
Toma Aurora a spus…
:D Cât mă bucur să aud acest lucru. Nici eu nu mi-aș putea imagina un produs de curățare mai portivit pentru tenul meu. Zilele acestea voi testa un gel de curățare de la Herbalife, destul de scump și promițător, dar nu știu de ce am impresia că tot la Gerocossen voi reveni, așa cum am făcut de fiecare dată.
Toma Aurora a spus…
Gina, să sperăm că va fi din nou promoție de Sf. Ghoerghe :) Mulțumesc pentru înscriere, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Ana, crema matifiantă Melcfort mă atrage și pe mine, pentru că am tenul gras. Cu succes am încercat de la ei o cremă cu grapefruit pe care am uitat să o menționez în articol. Era densă,hrănitoare. dar oferea o matifiere de lungă durată.
Toma Aurora a spus…
Irina, pentru căderea părului eu îți recomand să încerci și ChelStop. Se găsește în aproape orice farmacie și părul cade mai puțin chiar după primele utilizări. Pup.
Toma Aurora a spus…
Alis, mă bucur că te-ai orientat înspre acel produs. Este unul dintre produsele mele favorite! :)
Toma Aurora a spus…
Macy, muțumesc pentru înscriere. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Salutare, Diana!
Îmi amintesc bine că mai multe fete mi-au zis că nu l-au mai văzut prin magazine și că și-ar dori să-l folosească, tocmai de aceea l-am ales drept premiu. Baftă îți urez! :*
Toma Aurora a spus…
Adina, cunosc pasiunea ta pentru gelurile de duș. Cred că am citit zeci de descrieri ale produselor de acest gen pe blogul tău :).Te-am pupat!
Toma Aurora a spus…
Anne, sper să ai ocazia să le încerci pe viitor. Mulțumesc pentru înscriere!
Toma Aurora a spus…
Kisstyana, chiar este. Are o aromă proaspătă, naturală, deloc sintetică. Și o consistență ce te îndeamnă să-ți reaplici strat după strat :D
Toma Aurora a spus…
Mara, șamponul l-am încercat de câteva ori din eșantioane și mi-a plăcut cel mai mult faptul că lasă firul de păr foarte moale. Nu-mi plac șampoanele agresive și din start le arunc la coș dacă-mi usucă părul. Până acum n-am pățit-o decât de două ori, de fiecare dată cu șampoane pentru stoparea căderii părului (Acnistat și KrauterGarten. Cel din urmă a mai fost și scump și era și un produs bio, deci dezamăgirea a fost și mai mare).
Toma Aurora a spus…
Bună, Mihaela! Bine-ai revenit!
Dacă ai știi că fix la acel lapte pentru bronzare progesivă mă uitam aseară. N-am găsit nicio părere despre el pe Google, așa că rândurile tale au picat la fix. Cred că partea cu mirosul e un minus pentru toate produsele de acest gen, dar bine măcar că bronzul obținut pare natural și nu este portocaliu. Eu voi încerca varianta pentru piele medie și sunt foarte curioasă cum mă voi înțelege cu ea.
Te pup si eu!
Toma Aurora a spus…
Anca, am folosit si eu doua demachiante de la ei: cei cu lăptișor de matcă și cel HydraFerm. Primul mi s-a părut mai eficient și mai delicat. Cel din gama HydraFerm are o consistență ceva mai densă (fiind antirid) și trebuie clătit tenul după folosire.
Mulțumesc! :)
Toma Aurora a spus…
Claudia, eu produse pentru păr nu am încercat de la ei, cu excepția șampunului și a serului. Ai folosit cumva vreun balsam din gamele lor? Sunt curioasă în privința lor. Mulțumesc.
Toma Aurora a spus…
Diana, numai lucruri bune am auzit și eu despre cremele Melcfort. Am primit și câteva comentarii la posturile mai vechi în care mi-au fost recomandate de persoane care s-au împăcat excelent cu ele. Sunt foarte curioasă ce păreri finale voi trage despre cea primită pentru testare și vă voi ține la curent cu impresiile mele.
Îți mulțumesc pentru înscriere!
Toma Aurora a spus…
Anca, și pentru mine reprezintă un atu faptul că sunt produse autohtone. În ultima vreme am început să aleg multe produse românești, gândindu-mă că astfel contribui cât de puțin la bunul mers al firmelor producătoare.
Camelia M. a spus…
Hello!

Am in plan sa incerc șampon și tratament împotriva căderii părului Capilar... nu de alta, da' chiar am nevoie ! :)
As mai incerca si crema anticeluluitica.
Toma Aurora a spus…
Alina, știindu-te iubitoare de geluri de duș mă așteptam să alegi și un astfel de produs :))
Ioana Rosu a spus…
FB: Ioana Rosu
Eu cu Gerocossen am avut o relatie mai ciudatica - la mine in casa se folosea intens insa eu ma feream ca de dracul de produsele lor. Nu stiu exact de ce insa la un moment dat am zis ca nu o sa mor daca pun pe fata putina crema. Si de atunci a inceput sa imi placa si era o vreme cand umpleam si eu cosuelete prin magazine.Acum am mai diversificat insa tare mult mi-ar placea sa incerc gelul de curatare pe care toata lumea il lauda atat de mult.
Unknown a spus…
Facebook: Ionela Puiu
Am incercat de la Gerocossen crema matifianta cu laptisor de matca si vopseaua de par si am fost multumita. As fi curioasa sa incerc si alte produse pentru par si cele de protectie soalara.
Oana Jindiceanu a spus…
Bună,
am dat like paginii de facebook cu numele Oana Radu.
Am avut acum mulți ani, o cremă de față de la Gerocosen, însă nu-mi amintesc numele ei, ci faptul că am fost mulțumită de ea. :D. Acum sunt curioasă să încerc gama pentru copii, gelurile de deuș și șamponul pentru păr normal.
Mulțumim pentru concurs.
Sadie a spus…
Dupa descrierea facuta de tine, normal ca untul de corp cu piersici ma tenteaza cel mai tare! Eu nu prea foloseam creme de corp, dar de la inceputul anului mi-am propus sa fac asta mai des. Sunt saptamani in care ma dau o data... sau deloc, dar am si saptamani in care il aplic des, chiar si cateva seri la rand. Iar aroma acestuia sigur m-ar determina sa intind mana dupa el!
Sadie a spus…
Ah, mii de scuze, am uitat sa precizez numele de pe Facebook: Adina Mb.
Mihaela Pojogu a spus…
Din ce tin minte doar un balsam de par am folosit de la ei si in special mostre care mi-au placut de altfel.
MELCFORT Skin Expert" - CREMĂ MATIFIANTĂ

fb mihaela pojogu
Liliana a spus…
Produsul meu preferat de la Gerocossen este crema Melcfort pentru riduri profunde.
doinitzasv a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
doinitzasv a spus…
Mai, mai, de la Gerocossen folosesc si eu crema pentru gomaj Hydra Ferm, foarte faina. O mai alternam uneori cu gomajul de la Yves Rocher, dar in ultima vreme numai pe ea o folosesc pentru exfoliere si imi place ca nu franeaza pielea, o curata si o lasa moale, fina si hidratata. Si am mai consumat in iarna si untul de corp in varianta cu lamaie si ulei de masline, o aroma revigoranta, foarte buna chiar daca eu am pielea mixta si pe corp, atat de mult mi-a placut incat, vorba ta, imi tot aplicam strat pe strat astfel incat in vreo 7-8 ture am si terminat-o. Am in plan sa-mi iau si varianta cu piersica si avocado si sa incerc si gelul de dus-crema din gama. Ma tenteaza si cremele Melcfort, dar ma abtin deocamdata, pana mai termin ce folosesc acum...Multumim pentru concurs si pentru premiile oferite!
FB Doina Palade
doinitzasv a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
cris a spus…
Fb: Cristina Ioana
Nu am testat nimic de la ei, dar mi-ar placea mult o crema de corp :)
AncaDanielaStyle a spus…
Cel cu laptisor de matca l-am avut si eu :)
Am dat like pe FB cu nuemele de Daniela Ancuta Crisan.
Ladybug a spus…
Mi-ar placea extrem de mult sa testez untul de corp cu piersica, am o pasiune pentru produsele de ingrijirea corpului, iar mirosul lui cred ca e demential!! :)
like pe facebook cu Ladybug says so
lili a spus…
am incercat demachiantul. mi-a placut foarte mult. mi-ar placea sa incerc si un produs pentru corp.
fb Diamond Dust
Simona a spus…
Am incercat Laptele demachiant ACTIVA HYDRAFERM cu masline si aloe vera si balsamul cu proteine din grau si vitamina E plus samponul antimatreata , dar sunt curioasa sa incerc pe langa untul de corp cu piersica si gelul de dus cu acelasi arome pe care, din pacate, nu prea l-am vazut in hipermarketuri.
Multumim de concurs! Imi place sacosica maxim :)
Toma Aurora a spus…
Camelia, voi scrie în curând un review al șamponului. Despre tratament nu mă pot pronunța încă dar pe viitor îl voi prezenta și pe el pe blog. :)
Toma Aurora a spus…
Ioana, gelul de curățare merită încercat. Este atât de delicat cu pielea și nu simți niciun fel de disconfort folosindu-l (piele uscată, care ține, imediat după clătire). Și demachiantul din aceeași gamă cu el (laptișor de matcă) este foarte bun, delicat și eficient.
Toma Aurora a spus…
Milena, m-ai trimis cu gândul la vară și soare când ai menționat produsele de protecție solară :)
Toma Aurora a spus…
Oana, mulțumesc și eu pentru înscriere. Dintre produsele pe care dorești să le încerci nu am folosit decât gelurile de duș, care sunt cremoase și miros discret, natural.:)
Toma Aurora a spus…
Sadie, acesta a devenit rapid unul dintre favoritele mele. E adevărat că ambalajul lui nu-i tocmai atrăgător și alte flacoane mă îndemnau să le înhaț pe ele, dar calitatea conținutului mi s-a părut foarte bună.
Toma Aurora a spus…
Miha.ela, mă bucur că ți-a priit balsamul căci și eu îmi doream să încerc unul de la ei și cum părerile pe internet nu sunt foarte multe, aș fi mers la întâmplare. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Liliana, rețin că mi-ai spus de ea într-un comentariu (parcă la postarea despre crema de față Apimond). Iau în considerare recomandarea, căci sunt fan al cremelor antirid. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Doinița, la acea senzație de piele mătuită mă refeream și eu. Cu exfoliantul YR mi se întâmplă de fiecare dată să simt cum degetele îmi frânează pe piele în momentul clătirii, dar cu cel de la Gerocossen nu am avut această problemă.
Mă bucur că și-a plăcut și untul de corp și mai mult ca sigur voi încerca și eu varianta cu lămâie.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Cris, merită încercate cremele de corp. Au o textură aerată și un miros delicios!
Toma Aurora a spus…
Ladybug, mulțumesc pentru participare! :*
Toma Aurora a spus…
Lili, like și de la mine pentru demachiant :D
Toma Aurora a spus…
Simona, am înțeles că se găsește mai greu prin hipermarketuri, așami-au spus și fetele. Eu le-am cumpărat online, din magazinul Dacic Cool și mărturisesc că nici eu nu le-am zărit pe rafturile din marketuri (DM, Kaufland, Carrefour Market).
podariu oana a spus…
Buna ,de gerocossen am auzit acum multi ani cand am incercat o crema hidratanta de zi,mi-ar placea si mie sa incerc un sampon ca sunt in cautare de unul bun :)
vieru mariana a spus…
Foarte drăguț premiul !
pop aurelia a spus…
Foarte drăguț premiul !
Ionica Mihai a spus…
sunt inebunita dupa produsele de la Gerocosen