Yves Rocher Day



   Unele dintre cele mai frumoase zile sunt cele în care primesc aviz de la Yves Rocher și dau fuga la poștă după colet. Apoi desfac fără suflare pachetul și scot rând pe rând produsele, le desfac, le miros ori le admir culorile, iar apoi citesc etichetele de pe spate. Abia apoi fac cunoștință cu ce conține fiecare flacon și mă bucur ori mă întristez dacă îmi depășește sau nu așteptările.

   Oferta din care am plasat comanda a fost una de 8 martie, personalizată. Mi-am putut alege produsul favorit din catalog și am optat pentru apa de toaletă FlowerParty, un parfum aflat deja în posesia mea, dar într-o varianta mai mică, de 30 ml. Aroma sa tinerească, deloc sofisticată, mă poartă cu gândul la vremea însorită, la fructele roșii și dulci de vară. Categoric va deveni favoritul meu pentru întreg sezon cald!
   Drept urmare, am decis să-mi completez gama și am ales două loțiuni de corp parfumate FlowerParty, pentru care am plătit 60 de lei. Consistența acestui lapte hidratant este ușoară, iar aroma sa este puternică.
   Am inclus și deodorantul meu favorit de la Yves Rocher în comandă, cel cu floare de bumbac, care are un ambalaj nou dar și-a păstrat aceeași formulă.


  Iar pe final vă las în compania micuței oje în nuanța Vert canard (ro: Verde pal), ce adăpostește 3 ml de pastă frumos colorată într-o sticluță firavă. Sunt necesare 2 straturi pentru o acoperire perfectă, rezistența lacului de unghii este de 2 zile pe unghiile mele, nuanța este opacă și nu conține sidef. Prețul său este de 10 lei, iar oja vine în 12 nuanțe disponibile.

Comentarii

Dee a spus…
Cat de frumoasa e oja!! Si eu astept aviz <3
Anonim a spus…
Si mie imi place FlowerParty, imi place ca e dulce si ma duce cu gandul la primavara/vara...il am in varianta de 15 ml dar sigur il recumpar:)
Deena a spus…
Iti inteleg perfect frenezia. La mine asa se intampla cu orice colet as primi. Uneori daca stiu ca e un singur obiect mult asteptat il desfac in mijlocul strazii!Nu ma rabda inima pana acasa!:))Sa le folosesti cu placere pe toate! Deodorantul e de ceva vreme si pe lista mea de "vreau sa incerc".
Dorina a spus…
Cat imi place cum descrii produsele, parca ma faci sa mi le doresc si eu instant :)
Nu am incercat FlowerParty pana acum, dar suna foarte bine :D
Imi place si oja, e mica si dragalasa :)
Alice wonders a spus…
Ceee frumoasa e oja! Hmmm...
Irina a spus…
Sunt superbe ambalajele cu floricele.
Toma Aurora a spus…
:D Atunci îți urez de pe acum să folosesti cu placere toate bunatatile pe care le vei primi!
Toma Aurora a spus…
Macy eu prima oara l-am mirosit la sora mea si m-am indragostit de aroma dulce, insa am zis sa nu il cumpar si eu ca sa nu incurcam sticlutele. Intre timp ea l-a terminat si am profitat de ocazie, mai ales ca l-am cumparat prima oara (la 30 ml) cu 50% reducere de pe site, iar acum l-am ales cadou din acea oferta. Prea mult mi-a placut ca sa pot sta deoparte si cred ca ma intelegi :).
Toma Aurora a spus…
Deena, mă bucur sa aud ca nu sunt singura care e asa nerabdatoare sa vada ce e inauntru desi stie prea bine ce-a luat :D.
Sper sa iti placa deodorantul in cazul in care te vei decide sa il cumperi. Are un miros delicat, plăcut si mi se pare eficient.
Toma Aurora a spus…
Dorina, draga de tine!:)
Oja e mititica foc si are si o pensula pe masura, dar se aplica usor si are un aspect final frumos, lucios. Ma asteptam sa fiu un fel de Guliver în Tara Piticilor cand am luat pensula in mana, dar n-a fost nicio problema pana la urma :D
Toma Aurora a spus…
Si la cat de mica este, se consuma inainte sa te plictisesti de ea :D
Toma Aurora a spus…
Irina si mie mi se pare ca aceasta gama e cea mai aspectuoasa din tot catalogul Yves Rocher. Mai ales sticluta parfumului, cu capacul acela dichisit in forma de floare :)
Dana M a spus…
Ai scris asa frumos despre Flower party incat am picat in butoiul cu melancolie gandindu-ma la cat mai este pana vine vara! (in conditiile in care in Timisoara ieri ningea).
Si eu am parfumelul insa nu stiu de ce dar presimt ca gelul de dus sau crema miros diferit decat parfumul, mai acceptabil pentru mine:)Imi place pentru ca miroase a fructe de padure si litchi in combinatie cu niste bobocei abia rasariti de trandafiri+ un strop de citrice dar nu e neaparat genul meu.O sa imi pun comanda si eu de deo cu floare de lotus, imi e dor de el! Te pup:*
MayDay a spus…
Culoarea ojei se incadreaza perfect in tendintele anului 2013. :)
coco a spus…
chiar este minunat acest verde...off..tocmai ce am facut comanda...
mania blog a spus…
Sa le folosesti cu placere!
Alina a spus…
oja e wow!!!
ai facut o afacere buna ;).
ilda76 a spus…
Ai darul tau de a ma ispiti...:))
Dar am o perioada de cumintenie, trebuie sa profit de ea!:D

Sa le folosesti cu placere pe toate, Aurora!
Toate-mi plac...:)

Ilda
Lavender Thoughts
Eu vreau sa imi cumpar FlowerParty. :*
http://gilrsstuff.wordpress.com/
Anonim a spus…
Salut. nu ne poti arata care este oferta din noul catalog? :)
Toma Aurora a spus…
Buna, comanda nu a fost facuta dintr-un catalog nou, ci din oferta de 8 martie expediata prin posta. Intrucat am expediat deja talonul atunci cand am plasat comanda (in plic timbrat) nu o mai pot scana.
Mihaela a spus…
Sa le folosesti cu placere,arata tare bine...am profitat si eu de aceasta oferta,mi-am luat Vanille Noire :x mi-l doream de mult timp
ane-marie a spus…
Si mie imi place acet parfum. este unul dintre preferatele mele de la YR.
Anonim a spus…
Imi place mult de tot Flower Party, pacat ca mirosul nu este foarte persistent!
Anonim a spus…
hmmm..ai putea sa-mi spui si mie despre ce oferta vorbesti? :D
Toma Aurora a spus…
Buna, dacă ai fi citit articolul ai fi aflat că este vorba despre oferta de 8 martie, personalizată pentru fiecare client Yves Rocher. Mihaela a beneficiat de aceași ofertă, doar că a ales parfumul Vanille Noire drept cadou.