Yves Rocher day


   Am profitat și eu de oferta Yves Rocher lansată la începutul lunii martie pentru a cumpăra câteva produse aflate de multă vreme pe lista mea de dorințe. Voi începe cu apa de parfum Flower Party, un parfum floral-fructat foarte tineresc, delicios. Am mirosit-o la alte persoane în trecut și tare mult mi-a plăcut. Cum se oferea 50% reducere pentru maxim 3 produse la alegere, am achiziționat parfumul la jumătate de preț: 50.25 lei, în loc de 105 lei, pentru varianta de 30 ml. Pe viitor voi cumpăra și varianta maxi, alături de laptele de corp din aceasta gamă, mai ales că vine vara, iar aroma acestui parfum este perfectă pentru sezonul cald.

   Citind pe blogul Cleopatrei Coman despre laptele de corp pentru bronzare progresivă, am zis să le mai dau o șansă produselor autobronzante YR, deși spray-ul din gama lor m-a dezamăgit teribil, fiind vinovat de multe pete portocalii pe picioare, brațe și corp. Laptele de corp este altă mâncare de pește, fiind un produs foarte bun, care conferă pielii un bronz delicat, natural, nu pătează și se întinde imediat, lăsând pielea moale și nelipicioasă. Pretul său a fost de 28 lei si nu am putut profita de reducerea de jumătate de preț, el fiind deja un produs aflat la reducere. Îl folosesc numai o dată pe săptămână deoarece sunt deja „bronzată” cu loțiunea de la Alverde de ceva vreme. Dacă doriți un bronz intens este necesar să aplicați laptele YR câteva zile la rând (3-5), procesul de nuanțare al pielii fiind unul progresiv.

   Restul produselor au fost cadouri oferite pentru debutul lunii martie și pentru sărbătoarea din această perioadă (8 martie), iar despre promoție am aflat la timp de pe blogul lui Miu-Miu, cea care a postat un articol  cu toate detaliile ofertei. Pe ele nu le-am desfăcut încă, dar pe toate le-am mai avut și mi-au plăcut. Apa demachiantă micelară și bifazicul pentru ochi se numără printre cele mai îndrăgite produse Yves Rocher pe care le-am folosit de-a lungul anilor. Gloss-ul Sexy Pulp l-am avut în varianta mini și știu că apoi l-am inclus și într-o listă de dorințe, căci mi-a plăcut textura sa ușoară. Mascara pentru alungire (care de fapt trebuia sa fie cea Sexy Pulp conform informațiile de pe site) are o periuță bună, cu peri din plastic.
   Cadou pentru newsletter a fost crema de mâini Mauves Cristallisees, cu aromă de bombonele de zahăr.
    O oferă nouă va apărea la începutul lunii aprilie și tot atunci va fi lansată (probabil) gama Muguet, cu aromă de lăcrămioare.

Comentarii

Raluca a spus…
astept cu nerabdare lansarea noii game..ador lacracmioarele..ador mirosul lor...

eu luna aceasta nu am profitat de oferta celor d ela Y,R..am reusit sa stau departe de tentatiile lor..mi-am promis ca voi cumpara doar ce a nevoie de acum inainte..sa vedem daca o sa si imi iasa...

crema nuantatoare o am si eu...la inceput nu mi-a placut asa ca am abandonat-o intr-un colt al dulapului...acum i-am dat o noua sansa si incepe sa imi placa...chiar f mult...Demachiantul pt ochi mie nu imi place..nu ne impacam mai deloc...este singurul produs de la Y.R care nu imi place...

Rimelul m-ar tenta si pe mine...poate in viitoarul ..mai indepartat..acum am destule :)

te-am pupat Aurora si as avea o rugaminte daca se poate: tare mult mi-as dori sa te inscrii la concursul meu, din pacate am putine inscrieri desi premiul este tentant zic eu :)...puppp

http://abeautifuldaywithmagnetzica.blogspot.ro/2013/03/castiga-o-trusa-manichiura-pedichiura.html
Irina a spus…
Ce de bunatati :) Sa le folosesti sanatoasa :*
Irina a spus…
Mmmmm parfumul asta il tot vanez :)
Sa le folosesti cu placere.
Anemona a spus…
Arata delicios parfumul :D
Deena a spus…
Trec pe lista lotiunea pentru bronzare treptata. Vreau un produs bun si discret si nu am reusit sa mai gasesc asa ceva dupa ce au scos de pe piata lotiunea de la Dove si cea Nivea. Ma gandeam si la Alverde dar inteleg ca ala e autobronzant in toata legea, nu din asta "treptat". Aaaa si mereu am dilema cu bronzatul fetei cu produse de gen. Mi-e cam teama sa le aplic pe fata. Apa micelara si bifazicul am zis ca trebuie sa le testez si eu. De abia astept gama cu lacramioare pentru ca adooor mirosul lor delicat dar nu am gasit nimic care sa il redea cu adevarat pana acum. Chiar daca Comme une Evidence contine lacramioare pe mine nu simt nimic de genul asta! Sa le folosesti cu placere pe toate!
Miu Miu a spus…
Ce draguta esti ca m-ai precizat :X Multumesc Aurora :X
Enchanted Ana a spus…
Stai sa mirosi Flower Party by night!
E genial si deja mi-am pus banuti deoparte pentru 3 sticlute ca sa ma tina tot anul plus pentru rezerva :))
ilda76 a spus…
Eu il am pe Sexy Pulp cel cu carcasa neagra...
Imi place sticluta apei de toaleta!
Stii ca imi plac si mie lotiunea micelara si demachiantul expres!:)

Sa le folosesti cu placere pe toate, Aurora!:*

Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Raluca, eu o sa fiu cu ochii si pe site-ul din Franta, pentru a citit parerile consumatorilor de acolo despre gama cu lacramioare. Celelalte trei game lansate in aceasta colectie (trandafir, floare de portocal si liliac) nu au primit multe laude, fiind considerate mai slabe calitativ decat vechile produse.
Gama cu lacramioare este, de asemenea, relansata, ea fiind in voga acum mai multi ani. Parfumul facea ravagii prin Franta, dar nu se stie in ce masura vor pastra vechea formula.

Promit sa ma inscriu la concurs si iti multumesc mult pentru invitatie. Pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Irina!
Toma Aurora a spus…
Iris, eu de cand l-am mirosit prima oara am zis ca trebuie sa fie al meu:) Multumesc pentru urare! Pup!
Toma Aurora a spus…
Ah, Anemona, uite ca uitasem sa zic de ambalaj, căci si mie tot delicios mi se pare :).
Toma Aurora a spus…
Pe cea de la Nivea am avut-o si eu de mai multe ori, varianta pentru piele medie/închisă. Chiar era faina, nu stiam ca au retras-o de pe piata :(
Cea de la Alverde e autobronzant clasic, nu bronzeaza progresiv, iar rezultatul e destul de vizibil de la prima aplicare.
Multumesc pentru urare! :*
Toma Aurora a spus…
Trebuia să menționez că doar de pe blogul tău am aflat. Mi se pare aiurea că atunci când intram direct pe site oferta era diferita, mult mai slabă, iar când intram de pe blogul tau ori de pe google (dadeam search „yves rocher” si imi aparea linkul siteului cu oferta completa, cea atractiva) se activau brusc mai multe cadouri.
Iti multumesc si eu, așadar! :*
Toma Aurora a spus…
Ana, ieri ii ziceam surorii mele: „Ia te uita, pe site-ul din Franța au bagat varianta by Night, la noi sigur nu mai ajunge!”
Si iata ca acum mi-ai dat o veste asa buna. Chiar imi doresc si varianta de seara caci am inteles ca este tot fructata. Te pup!
Milena a spus…
sa le folosesti cu placere, sunt faine toate!
doinitzasv a spus…
Foarte bune produsele! Sa le folosesti cu placere! Eu am Flower party tot de 30 ml luat cu 50% vara trecuta( cand il folosesc ma binedispune ca nici un alt parfum), crema de maini luata la revista Femeia in februarie ( am avut si in varianta Citron vanille) si un glossul in nuanta visiniu. M-am abtinut cu greu sa nu profit de oferta lunii martie de pe site-ul YR, pentru ca am primit oferta aniversara in posta, la o comanda de 49 lei pot alege intre Comme une Evidence, Moment du Bonheure si Vanille Noire, toate de 50 ml, si bineinteles ca vreau sa profit de ea si sa-mi iau Vanille N., pe care nu l-am avut niciodata, nici in varianta mica. Deci numai bani sa fie, gasesc eu pe ce sa-i cheltui!
Deena a spus…
Eu am cautat-o in disperare anul trecut si n-am mai dat de ea. La noi nu mai e dar inteleg ca in afara se gaseste. Si Dove la fel. Dove a fost preferata mea! Mhhm, daca e autobronzant clasic cred ca ma abtin ca nu prea imi iese treaba cu ele!:)))
Jade a spus…
Am primit o oferta prin telefon la gama cu lacramioare: gel de dus, crema de corp si apa de toaleta la 100ml cu 95 de lei. Am refuzat-o , astept sa ma duc in magazin si sa incerc prima data formula.
bambina a spus…
Parfumul acesta imi place si mie mult. Nu l-am avut personal, dar l-am folosit de la o prietena. Miroase foarte dulce, multe persoane am vazut ca nu il suporta, dar pe mine m-a cucerit :X
cara's beauty toys a spus…
Cate bunatati!! Sa le folosesti sanatoasa si sa ne spui si impresiile tale despre ele! Pupici
Rox a spus…
aurora, tu de felul tau esti mai bruneta nu? asa mi s-a parut din poze. pt ca eu sunt. imi recomanzi 100% aceasta crema de corp bronzanta de la yr? pt ca ma tem sa nu ma patez, sunt f sceptica atunci cand vine vb de asemenea produse. la alverde oricum nu am acces ...
Pina a spus…
Si eu tot Flower Party mi-am luat cu ocazia acestei oferte, pe nemirosite, dar nu am dat gres, imi place mult. Inca nu mi-am dat seama cat persista, dar cred ca e ok. Si apa micelara primita cadou e o noutate pt tenul meu, sper sa imi priasca.
Toma Aurora a spus…
Pina, persistenta sa mi s-a parut ok si am observat ca uneori mai simt si seara o usoara aroma venita de pe piele.
Eu de apa micelara am fost incantata si am avut-o de câteva ori (am scris despre ea pe blog). Eu o folosesc mai ales pentru demachierea ochilor, caci curata perfect rimelul. Sper sa te impaci la fel de bine cu ea! :)
Toma Aurora a spus…
Rox, pielea mea are o nuanta medie naturala, dar dupa atatia ani de stat la soare si autobronzare s-a închis. Eu te asigur ca nu te vei pata cu cea de la Yves Rocher (ai grija sa optezi pentru laptele pentru bronzare progresiva, nu pentru cea cel clasic, cu etcheta maro inchis), iar culoarea obtinuta va fi cat se poate de naturala.
Sora mea are pielea deschisa, iar cu autobronzantul clasic se face numai pete. Cu acest lapte nu a avut probleme si nici cu cel de la Alverde. Dacă nu ai acces la Alverde, poți încerca varianta de la YR, mai ales dacă prinzi si vreo oferta buna, cu produse tentante oferite cadou.
Toma Aurora a spus…
Cara, cu siguranță vă voi ține la cuvânt!:*
Toma Aurora a spus…
Ilda, stiu ca apa micelara iti place cu toate ca nu este lotiunea micelara preferata (se pare ca alt brand te-a cucerit pentru totdeauna :D).

Multumesc mult pentru urare si-ti trimit pupici inapoi!
Toma Aurora a spus…
Milena, cu atât mai mult cât au fost reduse ori oferite cadou. A fost o promoție de nota 10+ și sper să se mai repete si pe viitor!
Toma Aurora a spus…
Bună, Doinita!
Iti spun de pe acum că trebuie sa te pregatesti pentru Vanille Noire: este foarte persistent, intunecat, dulceag si...apetisant ca o prajitura de Crăciun. Dacă-l vei primi cadou eu sper din suflet sa ti se potriveasca căci este un parfum deosebit, remarcabil. Deja stiu vreo 3-4 fete bloggerițe care sunt fanele lui si chiar sunt curioasa ce parere vei avea despre el!
Te pup si iti urez sa primesti cu bine toate produsele pe care le-ai inclus in ultima ta comanda!
Toma Aurora a spus…
Jade, la fel voi face si eu. Am ceva retineri in ceea ce priveste parfumurile din aceasta gama, caci de cand s-au „relansat” au o calitate mai slabă decât înainte. Cel puțin varianta cu liliac este mult mai artificiala decât cea veche :( Să vedem lăcrămioarele ce vor face!
Toma Aurora a spus…
Bambina, e dulce și foarte tineresc. Parfumurile dulci mereu sunt pe lista neagra a iubitorilor de arome discrete; depinde de gusturile ficaruia :)
Te pup!
Dana M a spus…
Eu sunt foarte foarte curioasa de demachiantul bifazic pentru ochi...imi doresc un demachiant de la care sa nu ma usture ochii iar pe internet am citit numai de bine despre acesta, posibil cu prima ocazie sa il incerc. Cat despre restul produselor din comanda ta, vad pe acolo numai bunatati, ma bucur mult sa aud pareri de bine despre laptele bronzant, desi imi este teama de astfel de produse cuvintele tale m-au facut sa il vreau mai ales ca pielea mea momentan e aproape translucida :)
doinitzasv a spus…
Mai, sigur imi va placea, mai ales ca sunt eu mica de inaltime, adica la vreo 1, 62 m, dar am un caracter puternic. Deci ii voi face fata, nu se poate! Daca acum cativa ani preferam parfumurile fresh, acum nu ma dau in laturi de la cele dulci, orientale, puternic condimentate, care mi se par ca ma reprezinta mult mai bine. Da, si eu astept varianta Night a lui Flower party, ma pregatesc financiar, s-o cumpar de cum apare, mai ales ca am fost pe faza si cand a aparut So elixir purple, pe care l-am luat la jumatate din pretul deja redus, undeva la vreo 64,5 lei, cand au avut ei eroare pe site. Deja am scris prea mult, mai lasam si pentru alta data! Te pup!
OOOO, Aurora, de cand nu am mai folot laptele autobronzant de corp de la YR, mai am o jumatate de sticluta si nici nu stiu pe unde am pus-o!Am mers multa vreme la solar si de aici imi mai luam pigmentul auriu al pielii insa da, crema este una chiar buna desi are aroma specifica de autobronzant care mie personal nu imi place!Am si eu Flowerparty si sincer nu ma omor dupa el, este un parfum simplu, fructat, fara subtonuri ravasitoare:) Il asociez cu adolescentele cochete!Ma tenteaza si pe mine mascara aia,rimelurile YR sunt printre cele mai bune pe care le-am incercat :)Te pup cu drag! :*