Strawberrynet Order: primele impresii



      Strawberrynet a devenit foarte rapid unul dintre site-urile mele favorite pentru cumpărăturile online. Promoțiile generoase pe care le practică, la care se adaugă transportul gratuit (în cazul în care se comandă măcar un produs cosmetic, cu excepția parfumurilor) și cadourile atractive m-au transformat într-o clientă fidelă în ultima perioadă.
     În această ultimă comandă am cumpărat un fond de ten Teint Miroir Satine Givenchy, redus cu 50%. Nuanța aleasă a fost 63 Cinnamon, culoarea sa reală fiind totat diferită de cea de pe site. Mă temeam că o să îmi fie prea deschisă, dar este exact ceea ce căutam: o nuanță medie spre închisă, cu subton cald. Din acest punct de vedere mă declar mai mulțumită decât în cazul fondului de ten de la Vincent Longo, care îmi este închis și pe care îl voi folosi după ce mă voi (auto)bronza, dar care are o acoperire foarte bună, este rezistent și arată perfect pe față.
    Teint Mirroir Satine are o acoperire mică spre medie, un aspect foarte natural, iluminator. Nu vă lăsați influențati de culoarea sticluței, căci interiorul nu are nimic de-a face cu nuanța ambalajului. Culoarea fondului de ten nu se schimbă peste zi, produsul nu se strânge în liniile de eexpresie și este foarte rezistent. Nu încarcă tenul și este rezistent la transfer. O altă bilă albă pentru factorul de protectie SPF15. Prețul său inițial este de 128 lei în magazinele Sephora din străinătate, în timp ce la noi costă cca.150 lei.
    Îi mulțumesc persoanei care mi l-a recomandat printr-un comentariu pe blog, chiar sunt mulțumită de el după primele utilizări!

    Celălalt produs comandat a fost exfoliantul Curious Britney Spears.  Când vine vorba despre exfoliant niciodată nu mă zgârcesc, acesta fiind unul dintre produsele mele de îngrijire favorite. De-a lungul timpului am încercat foarte multe sortimente, pornind de la Cellulight Elmiplant până la cele cu sare de la Sabon. Uneori folosesc și preparate homemade, numai că acestea deși sunt eficiente lasă multă mizerie în urma lor (în special datorită uleiurilor sau bazelor grase din compoziție). Curious este cel mai scump exfoiant pe care l-am încercat, prețul său întreg fiind de 128 lei. Nu cred că merită acești bani, mi se pare totuși prea piperat, dar cu siguranță merită cei 46 lei pe care i-am plătit pentru el.
   Este pe bază de sare și de aceea este bine ca pielea să nu fie prea umedă, altfel sarea se dizolvă imediat. După clătire, particulele se topesc complet. Pielea rămâne incredibil de fină, dar fiți cu băgare de seamă dacă aveți răni sau zgârieturi ori dacă v-ați epilat recent, căci sarea este foarte agresivă cu pielea iritată!
   Nu am putut să nu remarc mirosul său floral-vintage foarte intens, care lasă pielea tare parfumată.

    În colet am mai primit un luciu de buze Calvin Klein și o mascara produsă de același brand. Ambele sunt produse pe care le-am mai folosit: luciul este foarte dens, are o rezistență foarte bună și este puțin lipicios. Rimelul este ușor lichid la început, de aceea trebuie să așteptați câteva săptămâni până se mai întărește. Se aseamănă cu mascara de la Oriflame, oferind genelor un aspect siliconat. Nu oferă foarte mult volum, dar alungește genele și nu se scutură deloc.
    Cele două produse Calvin Klein pot fi comandate și ele individual de pe site, prețul fiecăruia fiind de aproximativ 44 lei.



Comentarii

miki a spus…
Ahaaa, in sfarsit ai devenit si tu dependenta de magazinul asta! Eu nu ma mai indur nicicum sa-mi iau cosmetice din magazinele romanesti, doar cu exceptia celor de la Essence, ca-s ieftine. In rest, absolut toate sunt de la reducerile de pe Strawberrynet. Sa folosesti sanatoasa ce ti-ai comandat!
Unknown a spus…
na, ca m-ai facut sa comand si eu fondul de ten :)) si mi-am comandat si un tratament pt unghii si cuticule. sa vedem cum o fi...
Irina a spus…
Sa le folosesti cu placere :*
Toma Aurora a spus…
Miki, a durat ceva, ca prea eram sceptica. Sora mea inca mai rade de mine caci in trecut faceam nazuri cand ma intreba daca vreau sa comand ceva. Nu stiu de ce, dar preturile mi se pareau imense. Mai mult ca sigur nu ma uitam prea clar,căci altfel nu-mi explic.
Despre tine stiu ca esti clienta fidela. Acum te inteleg perfect!
Toma Aurora a spus…
Simona, sa ne povestesti despre el dupa ce il vei primi si folosi. Eu sunt foarte curioasa de multe dintre produsele de pe site-ul lor si rau imi pare ca despre multe dintre ele nu gasesc multe informatii (macar in limba engleza).Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Iris!
Mihaela Pojogu a spus…
Sa le folosesti cu placere, eu am in plan un parfum de la ei :D
Monique a spus…
Sa le folosesti cu drag :*. Din Germania nu merge sa comand pe strawberry, ca altfel dadeam raita la ie lunar :(
Anonim a spus…
Am avut si eu cateva comenzi pe acest site,doar parfumuri. Am fost multumita si de parfum,si de livrare.Dar...la ultima comanda (si ultima va ramane), am avut parte de cateva surprize neplacute. Printre produsele comandate se numara si o baza pt ochi de la Elizabeth Arden. Pt ca pe ambalaj nu era specificata data eexpirarii,am verificat pe un site perioada de valabilitate,folosind codul imprimat pe tub. Rezultatul-expirase acum 3 ani. Nu mi-a venit sa cred,asa ca am continuat sa caut pe net semnificatia literelor si cifrelor din codurile de pe produsele Elizabeth Arden.Am gasit explicatia undeva,si da,produsul expirase acum 3 ani (calculand 36 de luni de la data fabricatiei). Ok, a ajuns imediat la gunoi. Alt produs, un rimel Calvin Klein (primit cadou), era complet uscat. In comanda mai era un gloss de la The Balm,pe care sincer nu am curaj sa-l folosesc,pt. ca are o consistenta cam dubioasa, si nu am putut verifica perioada de valabilitate. Initial am fost foarte entuziasmata de acest site, dar dupa aceasta experienta sincer nu as mai comanda. Repet,de parfumuri am fost multumita.
Toma Aurora a spus…
Eu te cred pe cuvant si cred ca si la noi in multe magazine se intampla caam la fel. Daca data inscriptionarii nu e trecuta direct pe produs e greu si pentru noi, cumpărătorii, dar si pentru magazinele intermediare sa constate daca au expirat sau nu.
Am bagat de seama ca daca data epirarii e trecuta pe ambalaj si aceasta este una apropiata cei de la Strawberry anunta pe site (produsul expira la...) si de obicei il reduc cu mai bine de 70%.
Eu cu rimelul Calvin Klein nu am avut acest nenoroc si sper sa fie la fel si in cazul celui de-al doilea pe care l-am primit. Bine macar ca ai fost multumita de parfumurile achizitionate!
Toma Aurora a spus…
Monique, ce păcat!
Nu stiam acest lucru si chiar ma surprinde faptul ca Germania nu e pe lista statelor in care se fac livrari. O fi ceva la mijloc, vreo politica de import...
Multumesc pentru urare!:*
Toma Aurora a spus…
Mihaela, spor la cumparaturi iti urez de pe acum, atunci. Te pup!:*
ma tenteaza si pe mine fondul ala de ten...:(( si am inca 5 acasa incepute/testate:( tu ai profitat de o alta ofeta cu produsele CK ca acum pe strawberry se ofera un gloss korres.Oricum eu nu ma prea pricep la promotile de pe site-ul acesta si nu stiu daca mai sunt ceva coduri care trebuie sa le introduci, newslettere cu oferte...:))multumesc anticipat, draga mea Aurora! :*
Anonim a spus…
M-am gandit mult pana am facut prima comanda, dar am fost incurajata de parerile bune pe care le-am citit despre ei pe forumul site-ului fragrantica. Si a fost ok, primul parfum comandat a fost unul pe care il mai aveam, am comparat miros,ambalaj,totul in regula,al doilea si al treilea la fel,nu am avut nici un dubiu, erau originale. Dar dupa ultima comanda am ramas cu un gust amar (fac ffff des cumparaturi pe internet), dar asa ceva nu am patit. Parfum,poate as mai comanda ( nu acum,inca nu mi-a trecut supararea pe ei), dar produse cosmetice niciodata.
Toma Aurora a spus…
Cleopatra, momentan exista oferta cu fardul de ochi crema CK pentru o comanda de minim 25$ + gloss-ul Korres pentru o comanda de 50$.
Uneori exista promotii mai bune, alteori ceva mai slabe. Eu am anuntat penultima promotie, cea cu 10$ reducere+ gloss Ck + rimel (cadou de martisor). Voi anunta de fiecare data pe blog cand se vor lansa altele la fel de bune :D
Pupici :*
Daniela a spus…
cu multa placere, draga mea. iti mai recomand lotiunea satinata aurie de la dolce and gabbana - the one. este GENIALA !