Review: Vincent Longo Liquid Canvas Healthy Fluid Foundation


   
    Acesta este primul fond de ten pe care mi l-am cumpărat de pe Strawberrynet, în urmă cu o lună de zile. De atunci a devenit favoritul meu, grație rezistenței foarte bune în lipsa folosirii unei pudre.
   Nunța pe care am ales-o a fost Natural, deși nu pot spune că am avut din ce alege, aceasta fiind singura disponibilă pe site.

 
    Această nuanță (Natural) este destul de închisă, motiv pentru care o amestec cu puțin fond de ten foarte deschis (Ivory Beige) de la Oriflame. Păstrez acest fond de ten deschis tocmai pentru a redresa anumite culori închise. Amestecul îl fac înaintea aplicării deoarece este foarte probabil ca două fonduri de ten diferite să nu se împace între ele și să fie compromise în cazul unui amestec total.
   Ambele texturi fiind dense, cremoase, s-au amestecat perfect și nu am avut nicio neplăcere în urma aplicării (cu degetele).
   Fondul de ten de la Vincent Longo are o putere de acoperire mare, motiv pentru care este recomandat sa fie aplicat cu un instrument umed (burete, pensulă). Cum mi-am dorit o acoperire bună, am urmat indicațiile pentru machiajul „de scenă”, cum a fost numit pe prospect, aplicând fondul de ten cu degetele pentru o acoperire cât mai mare.

                                                       înainte


                                                    după

   Aspectul său pe ten este natural, se fixează foarte bine, ca un soi de tatuaj și este rezistent la apă. Tocmai de aceea este esențial să îl întindeți bine la baza gâtului,altfel vă veți trezi cu o mască de care nu veți putea scăpa decât prin demachiere.
   Pentru că l-am amestecat pe dosul palmei, într-o zi am uitat să mă șterg și am plecat de acasă cu o pată. În mașină am băgat de seamă minunea, am încercat să o estompez cu șervețelul, dar n-a fost chip să scap de ea până nu am ajuns la o baie. Ar fi fost ideal să găsesc nuanța perfectă, dar cum acest lucru e destul de greu de nimerit în cazul fondurilor de ten, trebuie să am grijă cum îl întind și mai ales... să-l șterg de pe mâini.


  După mai multe ore (în jur de 7) fondul de ten stă neclintit la locul lui, fără să fie fixat cu pudră. Recunosc că la un interval de 3-4 ore îmi tamponez aripile nasului cu un șervețel obișnuit, de hârtie, dar nimic special în rest.
  Dacă ar fi să îi găsesc un defect acestui fond de ten, acela ar fi mirosul. Și nu sunt singura care se plânge de acest lucru. Multe persoane au criticat aroma sa foarte puternică, vintage, care nu persistă multă vreme, dar este destul de deranjantă în zilele în care nu ne simțit fizic foarte bine.
  Prețul de raft al produsului este de 170 de lei, un preț pe care și-l merită, îndeosebi pentru rezistența îndelungată. Nuanța Natural, unica disponibilă pe Strawberrynet, este redusă cu 78%, motiv pentru care declar achiziția un adevărat chilipir!
  Încă un lucru de adăugat ar fi că sticluța trebuie agitată înainte de fiecare folosire, altfel riscați să vă stropiți datorită pompiței năzuroase :) Dacă aveți tenul cel puțin mediu ca și culoare, eu vi-l recomand, deoarece îl puteți mixa cu o nuanță mai deschisă ori îl puteți folosi la vară, pe tenul bronzat. Pentru pielea de porțelan nu îl recomand, produsul fiind destul de închis și astfel nu-l puteți folosi drept bază pentru un fond de ten mai deschis și nu vă puteți bucura de adevăratele sale proprietăți datorită procentului mic din amestec.

Comentarii

Criss a spus…
Pare interesant, dar un pic cam scump la pret intreg. Sa-l folosesti cu placere :*
Anonim a spus…
Arata foarte bine fondul de ten si imi plac pozele before&after...pacat si de pret, nu toata lumea si-l va permite si nici eu chiar daca e un produs foarte bun, dar bine ca l-ai luat la reducere ceea ce e super:)
Anonim a spus…
Wow, foarte tare pare! Mi-l comand acum, chiar daca sunt mai deschisa la ten... Dar nu-i nimic, ma autobronzez pentru el :))
Mersi pt review:*
pucca a spus…
ce subton are nuanta asta? l-as lua si eu daca e galben sau neutru..
Toma Aurora a spus…
Pucca, subtonul este galben, cum se vede și în fotografii. Eu sunt foarte mulțumită de el, dar este cam închis și-l amestec cu alt fond de ten foarte deschis (ivory).