Review: Șampon cu oțet de cidru Apimond


   Șamponul cu oțet de cidru de la Apimond a fost produsul pentru spălarea părului pe care l-am terminat în această dimineața.  Timp de 7 săptămâni l-am folosit, o dată la două-trei zile, ba uneori chiar în zile consecutive, în funcție de cât de des simțeam nevoia de păr curat, căci am avut unele perioade în care scalpul devenea gras în câteva ore de la spălare.
   Textura șamponului este mai lichidă în comparație cu cea a unuia obișnuit, dar face multă spumă dacă aplicăm o cantitate mai mare, ori efectuam două șamponări la fiecare spălare.
   Părul este curățat în profunzime, iar scalpul revitalizat, răcorit. Miroase natural, a oțet de mere, spuma sa este aerată și se clătește rapid. Datorită oțetului de cidru din compoziție neutralizază calcarul din apă și astfel părul devine mai luminos.
   Probleme cu mătreața nu am întâmpinat cât timp l-am folosit, dar în general nu mă confrunt cu afecțiuni ale scalpului (cu exceptia excesului de sebum).

 
   Am atașat și lista de ingrediente, pentru persoanele interesate. Șamponul nu conține SLS și nici parabeni și puteți observa conținutul ridicat de extracte naturale din plante din compoziția sa.
   Prețul său este decent, de 19 lei, iar un flacon este suficient pentru cca. 2 luni. Este primul șampon Apimond pe care l-am încercat până în prezent, însă de mâine voi începe un sortiment nou, creat special pentru bebeluși și copii. Îl puteți achiziționa fie de pe Apimond.ro, fie din magazinul online DacicCool. Fizic se găsește în magazine și farmacii cu produse naturiste.

   Tot pentru această categorie de vârstă (copii) mi-am comandat un set format din pieptene și perie de păr de la Oriflame și sper să fie pe stoc, căci tare drăguț mai este:

Comentarii

Lucica Lazar a spus…
Foarte bun samponul mai ales ca contine otet
multumim :-*
Gina Cristiana a spus…
Si pe mine m-a atras foarte mult setul de la Oriflame. Sper sa ii faci o prezentare daca sunt pe stoc :)
Anonim a spus…
Deci setul acela este foarte dragut:)imi place mult
Dana M a spus…
Eu sunt foarte curioasa de samponul impotriva caderii parului si sunt tentata sa il incerc dupa ce mi se va termina cel pe care il folosesc acum.