Nude mood


   Zilele acestea am descoperit un site nou de îmbrăcăminte, numit Persun Mall, prin interemediul unui mail pe care mi l-au expediat reprezentanții magazinului. Am intrat să descopăr hainele pe care le comercializează, iar concluzia la care am ajuns a fost: un nou site asiatic, dar de data aceasta unul cu mai multe genți și încălțăminte.
   Prețurile sunt undeva între cele de pe Sheinside și cele de pe Romwe, iar multe articole se regăsesc și în alte magazine online de peste ocean. Dar mi-au atras atenția și accesorii și haine pe care nu le-am mai zărit pe site-urile pe care le frecventez, iar un astfel de obiect este geanta de mai sus, realizată din PU ce imită pielea întoarsă și blăniță de culoare crem.
    Pentru că vremea urâtă s-a întors, m-a cuprins un soi de nostalgie pentru hainele și încălțările de iarnă, motiv pentru care m-am lăsat cucerită vizual de cizmele crem cu inimioare, gen UGG. Și ele sunt tot din PU (imitație de piele), dar sunt impermeabile și au talpa din cauciuc, nu din burete. În iarna aceasta mi-am cumpărat o pereche de cizme asemănătoare, de pe depurtat.ro și au făcut cu brio față ploilor, ninsorilor și mai ales, bălților!


   Pentru că intenționez să mai fac postări despre articolele de pe acest site (cu text liber) vă anunț de pe acum că ele nu sunt de tip advertorial, deoarece nu primesc credit lunar din partea site-ului. Postările vor fi libere și nu vor cuprinde decât haine și accesorii ce mi-au atras atenția (un fel de wishlist) și nu vor avea ca scop promovarea ori recomandarea de produse. 
  

Comentarii

Ramy's Blog a spus…
foarte draguta geanta.... eu si ugg-urile inca nu am reusit sa ne imprietenim. :))
MoGio a spus…
aah , ce frumoasa e geanta ! :)
Irina a spus…
Sunt foarte haioase cizmulitele :)
ilda76 a spus…
Si eu am perioade si dispozitii nude...:))
E -asa de cute gentuta; de cizmulite, ce sa mai vorbim!
Aurora, mereu ma instigi!:P :))

Pupicei!
Ilda
Lavender Thoughts
mania blog a spus…
Imi place mult geanta.
Toma Aurora a spus…
Ramona, nici eu nu fac casa buna cu ele, dar le mai port din cand in cand. Recunosc ca am avut unele horror, cu talpa din burete, in care ma udam de fiecare data cand ningea afara si de atunci ma feresc de astfel de modele.
Toma Aurora a spus…
Tare draguta mi s-a parut si mie si de aceea am inclus-o in postare. Pup!
Toma Aurora a spus…
:D Cu inimioarele acelea drăgute chiar că sunt haioase foc.
Toma Aurora a spus…
Ilda, fac si eu pe ispita acum ca se pregatesc deja listele de dorinte pentru Paste :))
Pupici :*
Toma Aurora a spus…
:D Iar la cum stau lucrurile afara, cred ca inca ar fi vremea buna pentru putina blăniță.