Ultimele achiziții de pe Romwe


   În ultima vreme am fost implicată în mai multe campanii Romwe și am primit credit din partea lor pentru activitatea desfășurată. Părerea mea generală despre site rămâne în continuare neschimbată: prețuri cam mari în raport cu calitatea produselor, dar sunt foarte serioși în ceea ce privește livrarea și au o bilă albă pentru transportul gratuit. Un alt atu este faptul că au tot soiul de obiecte deosebite, unele dintre ele foarte amuzante, altele de-a dreptul creepy :D.

   Gulerul cu țepi aurii îi va ține companie fratelui său asemănător, argintiu, pe care l-am ales tot de pe Romwe în urmă cu câteva luni. Acesta este o idee mai mic, dar este mai gros (are strat dublu de fetru) și la fel ca și celălalt este ajustabil grație panglicilor ce se leagă în spate (preț: 18,5$/ 60lei).


   Dresurile cu Daisy Duck sunt subțiri (gen 20 den), imprimeul este viu colorat și vin foarte frumos pe picior. Din cauză că sunt subțiri nu cred că merită cei 10$/32 lei și aș fi preferat o variantă ceva mai groasă. Chiar și așa, sper că nu vor fi probleme prea curând și că  mă vor ține măcar pentru 2-3 purtări. Măsura lor este (chipurile) universală, dar corespunde măsurilor S/M.


   Cealaltă pereche de dresuri pe care mi-am ales-o a fost cea cu imprimeu pisicuță și stele. Prețul lor a fost mai mare (15$/ 48lei), dar aceștia sunt mult mai groși (cam un 80 den, aș zice), sunt opaci și rezistenți. Și ei au tot o măsură universală, dar sunt mai puțin elastici ca cei cu rățușcă (potriviți pentru măsura S).
   Curelușa din imagine nu este de pe Romwe, ci am luat-o dintr-un magazin sh. Este elastică și mi-au plăcut culorile sale vesele. M-a costat câțiva lei și un ditamai cucuiul pe care mi l-am făcut când am răscolit prin magazin și m-am lovit cu capul de un suport gros din fier. De fericire că am găsit-o, am plecat puțin printre nori și nu am mai fost atentă la ce se află în jurul meu!

   Pe Romwe am un wishlist incredibil de lung, pe care visez să îl transform în realitate, dar costul produselor mă ține oarecum la distanță. Când prind un bănuț prefer să îl cheltuiesc pe Asos, pentru că acolo reducerile sunt mari iar calitatea foarte bună. Romwe rămâne totuși unul dintre site-urile de referință atunci când îmi alcătuiesc vreo listă de dorințe și sper să mai fiu invitată și pe viitor la campaniile desfășurate de site-urile lor partenere.


Notă: Nu primesc creditul în funcție de postările de pe blog, așadar acest post nu este un advertorial! Pentru articolele scrise în scop de promovare utilizez de fiecare dată eticheta advertorial.

Comentarii

Gya a spus…
gulerul e tare cute
Anonim a spus…
Gulerul este superb dar si dresurile cu pisicuta , i love them . Sa le porti sanatoasa .( Ana )
Dana M a spus…
Cat de simpatice sunt dressurile! Sunt tare curioasa la ce le vei asorta!
Unknown a spus…
Superrrr ! :D
Unknown a spus…
haiosi rau ciorapii, iar gulerul este superb! sa le porti sanatoasa :)
Dorina a spus…
Imi plac la nebunie strampii cu Daisy! :)
Irina a spus…
Este foarte haios dresul cu Daisy :)
Miu Miu a spus…
Sa le folosesti cu placere, sunt asa dragute...
Criss a spus…
Foarte frumos colierul. Sa il porti cu placere :* :*
Ela's Dreams a spus…
imi place gulerul foarte tare :)