Tag: Liebster Award


    Multă vreme a trecut de când n-am mai completat un tag! Maia Marcu a fost cea care m-a nominalizat și imediat cum am prins ceva timp liber m-am și apucat de el. Ia să vedem noi ce întrebări ghidușe a pus draga de Maia!

     1. Care este pensula ta preferată?
   Pensula kabuki de la ELF. Nu am încercat până acum pensule pretențioase, așa că nu o pot declara cea mai grozavă pensulă din lume dar îmi place cum își face treaba!

     2.Unde ai vrea sa te muti definitiv?
    Definitiv m-aș muta în Brașov. Mi se pare un oraș perfect: curat, cu locații frumoase și suficiente magazine. În afara țării aș alege un sat din Provence. Mereu mi-am dorit să locuiesc într-o căsuță pierdută printre tufe de lavandă și fân strâns sub formă de roți uriașe :D.

    3.Ce piesa ai asculta la nesfarsit?
    CagedBaby- Hello There.

    4.Primele 3 bloguri care iti plac foarte mult.
     Ei, Maia, Maia! La această cerință nu știu ce să scriu exact. Aproape zilnic citesc primele 20 de bloguri care îmi apar in lista, adica ultimele 20 de postari publicate. Uneori citesc 20 dimineata si 20 seara, după ce sunt postate articole noi. Tocmai din cauza aceasta nu aș avea cum sa numesc trei bloguri favorite. Atâta timp cât le păstrez în listă, toate sunt blogurile mele  favorite.

   5. Filmul tau preferat.
   Am mai multe filme preferate: Sarajevo, mon amour, White Irish DrinkersIntouchables, Tomboy, etc. Nu aș putea să mă decid, dar de cele mai multe ori am văzut Intouchables și am plâns de fiecare dată. Prima oară am plâns doar la final, apoi am început să plâng din primul minut imaginându-mi finalul :D.

   6. Primul cuvant care iti vine in minte cand vorbesti despre tine.
    Timp.

    7. Brandul de cosmetice preferat.
    Nu am unul singur căreia să îi fiu fidelă. Ca majoritatea femeilor aleg ce mi se pare mai interesant, indiferent de brand.

   8. Pantofi cu toc sau fara?
   Îmi plac cum arată cei cu toc, dar cel mai des port pantofi joși sau cu toc mic.

 9. Cea mai mare calitate a ta.
  Ambiția.

 10. Cea mai mare realizare a ta.
   Îmi place să cred că fiecare lucru pe care l-am făcut a fost o mare realizare, de la ultimele briose cu ciocolată până la ultima mângâiere pe care i-am dat-o cuiva pe care l-am dezamăgit.

  11. Muza ta este…

   Sarah Jessica Parker. Nu neapărat pentru stilul său vestimentar ci pentru modul ei unic de a fi. Și nu a început totul cu Sex and the city, ci cu niște comedii romatice pe care le-am umărit înainte de serial. Întodeauna am văzut la ea o frumusețe ce nu poate fi exprimată prin cuvinte. Nu poți spune „Vai, ce piele incredibilă, ce ochi nemaivăzuți, ce buze pline!”, dar emană o căldură sufletească, o bunătate și nințică ironie care o fac incredibil de frumoasă și sexy. Așa cum Hopkins s-a născut pentru a face pe morbidul, Freeman pentru a ne mângâia cu vocea sa duioasă, Tucker pentru a ne amuza prin simpla prezență, Daniel Craig pentru a face pe justițiarul doar țuguindu-și buzele, S.J. Parker este femeia pe care nu ai cum să nu o iubești ca bărbat burlac, arătos și educat. Părerea mea!

Comentarii

Ramy's Blog a spus…
sunt Total de acord cu tine in legatura cu Jessica Parker. 100% true :) ah, si eu am vazut multe filme cu ea inainte de "era" sex and the city :)
M and M a spus…
Si mie imi place Brasovul si intr-adevar e un oras atat de linistit si frumos :)..
Anonim a spus…
Foarte frumoasa postarea, mi-ar fi placut sa fie si mai multe intrebari :) (acum probabil iti spui, ei multe mai vrei) :) . Te pup (Ana)
Anonim a spus…
Merci ca ai onorat tagul draga mea cu piele de zeita!
Si eu am kabukiul de la elf si un an numai pe ea am folosit-o !Si mie imi place foarte mult Brasovul si chiar pe weekendul asta planuim o excursie!
Cat despre SJP ,nu mai trebuie sa spun nimic,e muza tuturor femeilor pasionate de moda :)
Unknown a spus…
Si mie imi place mult Sarah Jessica Parker!
O primavara frumoasa!
Te pup!