Review: Lac de unghii Bourjois Beige Glamour




    Ojele Bourjois m-au impresionat mereu datorită luciului intens ce se păstrează zile la rând. Rezistența nu e tocmai punctul lor forte, în ciuda promisiunii de pe sticluță care ne amăgește că manichiura noastră va fi impecabilă timp de până la 7 zile. Eu aș spune maxim trei, cu indulgență, în zilele în care nu stau prea mult cu mâinile în apă.
  Nuanța Beige Glamour este mai degrabă un roz prăfuit, un lac de unghii cu aer vintage, foarte ușor de purtat zi de zi. Acoperirea perfectă necesită cel puțin două straturi, timpul de uscare este rapid, iar efectul este foarte lucios. Acest luciu nu se șterge de pe unghie nici după câteva zile de la aplicare, motiv pentru care sunt atrasă în continuare de ojele acestui brand.



   O sticluță de 10 ml costă în jur de 25 de lei, dar deseori lacul se găsește în diverse seturi Bourjois, la un preț acceptabil. Prețul întreg nu mi se pare justificat din pricina rezistenței medii pe unghii și  consider că reclama falsă de pe ambalaj ar trebui îndepărtată de pe sticluță sau măcar modificată. E adevărat că este formulată „up to 7 days”, dar cred că multe femei se așteaptă măcar la o rezistență de 5 zile. Altminteri și 2 zile e tot „up to 7 days”!

    Pe site-ul francez am găsit o nuanță foarte frumoasă, numită 42 Amande Defile și sper să o descopăr și în magazinele de la noi, căci am înscris-o pe wishlistul de primăvară-vară!


Comentarii

ilda76 a spus…
Foarte frumoasa nuanta de nude!
Iar aceea pastel e...de wishlist!:

Pupicei!
Ilda
Lavender Thoughts
Unknown a spus…
Ce bine arata ! :)
Unknown a spus…
Frumoasa, chiar nu mi-am mai luat de mult o oja Bourjois! Sper sa apara si aici Amande Defile pentru ca arata superb!
nuanta Amande Defile este foarte frumoasa, un verde metolat exact pe gustul meu.Si daca este atat de stralucitoare, are un mare plus si din partea mea!Am si eu una asemanatoare de la Benecos, insa pe care nu am apucat sa o port deoarece mi se parea ca nu merge e anotimpul rece, e o nuanta foarte primavaratica si fresh!
Anemona a spus…
Arata bine pe unghii :D
Gabriela a spus…
Ce mult seamănă cu English rose de la essence! E foarte plăcută nuanța, totuși cei 25 ron nu mi se par justificați. O zi bună!
Oana a spus…
Ce bine arata ambele nuante!Mi se pare cam mult 25 lei daca nu rezista decat 2-3 zile pe unghii. :*
Monique a spus…
Imi place foarte mult, pacat ca nu am Bourjois aici :(
Gya a spus…
foarte frumoase