Review: gel de duș cu aromă de zahăr Kings&Queens



   În ultimul pachet de la Strawberrynet am avut surpriza să descopăr numai produse excelente, dar mărturisesc că am avut ceva emoții pentru că toate produsele au fost blind buys. Nu știam despre ele decât ceea ce am citit pe alte bloguri sau pe makeupalley, așa că pachetul primit mi s-a părut nespus de prețios (nu din cauza valorii sale, căci am cheltuit undeva sub 100 de lei, ci datorită curiozității de a descoperi fiecare produs în parte).
   Nici n-am deschis bine pachetul căci am simțit o aromă caldă de vată pe băț. Așa de entuziasmată am fost încât am pus instant mâna pe gelul de duș cu zahăr, pe care îl băuiam a fi vinovat pentru respectivul iz. A venit fără cutie, dar ambalat în hârtie cu bule. Din păcate s-a prelins puțin pe lângă capac și acest lucru a dus la parfumarea întregii cutii. L-am desfăcut, l-am șters, m-am uitat să văd dacă s-a crăpat recipientul pe undeva, dar totul a fost în regulă.
   Când l-am folosit am știut că este gelul de duș mult visat de orice iubitoare de arome zaharisite. Mi s-a părut fix precum parfumul Candy(Prada) concentrat într-un gel de duș cu nume regal: Queen Elizabeth Shower Gel. Textura sa este densă, asemenea unui sirop bine legat. Spuma este bogată, iar aroma pur și simplu m-a scos din minți. Și abia acum urmează partea sa cea mai bună: parfumul său se păstrează mult pe piele, asemenea unei creme de corp parfumate sau unui spray de corp. Mai mult, parfumează și hainele cu care intră în contact, iar prosopul meu poate fi preabine folosit drept batistă  parfumată. :D

    Un flacon are 300 ml și costă 27 de lei. Mi se pare un preț foarte bun pentru starea de euforie pe care mi-o oferă și mă gândesc serios să cumpăr și untul de corp din aceeași gamă. Produsele Kings&Queens sunt lansate de Korres, nu conțin uleiuri minerale și nici parabeni, au ambalaje simple și plăcute și ascund povești frumoase în spatele fiecărei game. De pildă, cea cu zahăr, a fost inspirată de Banchetul Zahărului, eveniment ce a precedat încoronarea reginei Elisabeta I.

   Mulți blogări au catalogat aroma acestui gel de duș ca fiind cea mai reușită combinație dulce, iar nota sa de pe makeupalley este de 4.8 dintr-un maxim de 5,  singurul lucru criticat fiind capacul care se desface greoi și se poate rupe din cauza presiunii exercitate în momentul deschiderii.

    Categoric acest produs va fi recumpărat, chiar dacă abia l-am folosit de câteva ori.A fost dragoste la primul miros și nu cred să existe gel de duș mai încântător pentru un vânător de parfumuri dulci!


   Voi vorbi despre restul produselor pe viitor. Primul la rând va fi fondul de ten de la Vincent Longo, cel mai așteptat produs din această comandă. Codurile de 10$ reducere pentru o primă comandă au expirat pentru luna în curs și sper că vor fi înlocuite la începutul lui martie.Nu de alta, dar acestă reducere este considerabilă și grație ei putem să ne răsfățăm cu un produs pentru care, în mod normal, nu am plăti o anumită sumă.

Comentarii

Miu Miu a spus…
Imi imaginez deja cum miroase :X

Pup

shoeper-women.blogspot.ro
Kisstyana a spus…
Draga Aurora, ce-mi faci tu mie!!!!!!! De cand ma chinui sa nu comand nimic de pe strawberrynet....si acum , ce fac? Untul ala de corp din aceeasi gama imi face rau cu ochiul!....Cred ca ma combin! :))))
Sa-l folosesti sanatoasa!
Deena a spus…
Iar imi faci asta??Dupa ce am citit descrierea mirosului stiu sigur ca as adora gelul asta de dus!Orice e dulce si gurmand e la fix pentru mine! Iar imi provoci pofte!!Esti de-a dreptul periculoasa!:))
Unknown a spus…
pretul e super :) imi place ambalajul mult :D
Beauty and others a spus…
Cat se vesel este ambalajul :x
Asteptam review la fondul de ten :D
Unknown a spus…
Cred ca o sa ma bantuie descrierea ta pana reusesc sa pun mana pe el :)) Pare genial si exact pe gustul meu!
Diana Tudor a spus…
Chiar arata spendid, iar tu m-ai convins ca intotdeauna cu review-ul. Cat ai platit transportul pentru colet?
Stefania a spus…
Bine ca eu nu pot comanda de pe strawberry ca ar fi un dezastru pentru buzunarul meu..ha ha
VAAAAAIII..te invidiez pentru el!o sa vin la tine si o sa ti-l fuuur! cred ca il iubesc deja numai din descrierea ta!Sa il foloeseti iubita si rasfatata! poate mi-l iau si eu, cine stie, in curand vine ziua mea :*
Unknown a spus…
Frumoasa descriere si mi l-am pus pe lista de cumparaturi:p
Deea a spus…
Vai ce pofta mi s-a facut de un astfel de gel de dus!!! Imi si imaginez cum ar reusi el sa-mi alunge toata tensiunea in zilele stresante. Trebuie sa-l cumpar si eu!
Daca vrei sa participi la Bookcrossing-ul cu "Fata de hartie", te astept pe blogul meu.

Sa ai o zi frumoasa!
Anonim a spus…
Vai ce bine suna, m-ai ucis! Mai ales ca nu l-am gasit pe site nu stiu de ce...
Stii ca sunt Prada Candy addicted!
Mihaela Pojogu a spus…
E prima oara cand aud de aroma asta :)
Alina a spus…
suna foarte bine! si pretul e prietenos :).
Toma Aurora a spus…
Diana, transportul a fost gratuit. Numai daca ai o comanda bazata in exclusivitate pe parfumuri platesti taxe postale. Daca ai macar un produs cosmetic, taxele devin 0. Pup.
Unknown a spus…
Îmi place foarte mult blogul tău, fiindcă prezinți diverse produse într-o manieră plăcută. Inclusiv aspectul blogului încântă și de fiecare dată când văd că postezi ceva, arunc cel puțin o privire, în funcție de timpul pe care îl am la dispoziție, ca mai apoi să revin să citesc în întregime review-ul care m-a interesat.

Referitor la această postare, good job ! I like it !
Anonim a spus…
nici pana acum nu m-am incumetat sa dau o comanda la strawberry...sper cat de curand sa dau si sa fie oki
Daniela a spus…
la uramtoarea comanda e la mine in cos, astept sa vad ce oferte de cadouri au pt martie si gata comanda
Unknown a spus…
Arata foarte bine! cred ca mirose divin!
xoxo
Unknown a spus…
m-ai facut curioasa cu gelul acesta de dus :) suna tare bine din descrierea ta. fondul de ten l-am avut si eu, tot de pe strawberrynet. mi-a placut, sunt curioasa daca o sa iti placa si tie :)