Review: Arezia Make-up Palette


      Arezia Make-up Palette a fost primul produs pe care mi l-am comandat de pe Strawberrynet, dar nu și primul încercat de pe acest site, căci am primit cadou de la sora mea o paletă de lipgloss-uri de la Stilla de care am fost cucerită de la prima utilizare și căreia îi voi face o prezentare cât de curând.
      Pentru că nu sunt cel mai mare fan al fardurilor de pleoape și mai ales al paletelor, trusa Arezia a ajuns în posesia mea după ce am rămas fără niciun alt produs similar în trusă. Am ales-o pentru cele 15-16 nunațe neutre din cele 22 aflate în pachet și am fost foarte încântată să văd că majoritatea sunt ușor sidefate. Fardurile mate mi se par greu de folosit fără ceva îndemânare, în timp ce texturile sidefate/metalice sunt simplu de aplicat.
     Încă de la început țin să precizez că cele trei aplicatoare din trusă sunt de slabă calitate, așa că le-am aruncat imediat după ce le-am supus unui prim test. În rest, paleta se prezintă impecabil, este micuță și compactă, nu arată ieftin, iar fardurile nu au miros. Am adus în discuție și mirosul pentru că multe truse de farduri au un miros greoi, vintage, care pe unii îi deranjează.


   Am încercat pe mână câteva dintre farduri, alese în mod aleatoriu. Le-am aplicat dintr-o singură mișcare, cu un aplicator de fard Yves Rocher. Fardurile sunt puțin prăfoase, dar sunt pigmentate și destul de rezistente. Comparând calitatea lor cu cea a fardurilor din paletele Sleek (eu am avut ocazia să testez una singură, în culori puternice), cele Arezia sunt  mai bune, nuanțele sunt mai vii și se aplică mai ușor. 
   Pudra de față are o nuanță cam închisă, potrivită pentru un ten măsliniu, așadar nu va fi de folos fetelor cu tenul deschis (poate doar pe post de pudră bronzantă). Dintre cele două blush-uri îmi place nuanța de roz, aceasta fiind sidefată și având rol iluminator. Cealaltă nuanță (roz aprins) mai mult ca sigur nu o voi folosi niciodată pentru că este prea intensă.  
   Gloss-urile pentru buze sunt micuțe și au o textură ușoară cremoasă. Din păcate, nu sunt rezistente, dar acest lucru poate fi trecut cu vederea deoarece am cumpărat paleta special pentru fardurile de pleoape nu pentru celelalte dotări ale sale.



   Trusa Arezia costă momentan 85 lei pe Strawberrynet, după ce a fost disponibilă la un preț mai mic la începutul lunii februarie. Prețul său de raft este de 123 lei și consider că își merită banii pentru calitatea fardurilor de pleoape.

Comentarii

Adina Aruştei a spus…
de-a lungul timpurilor au fost reduceri la trusa asta, insa intotdeauna m-am ferit de marca Arezia. pur si simplu nu imi place cum suna :))
Sa o folosessti cu placere!
Anonim a spus…
Arata foarte bine,eu din pacate nu prea folosesc culori,deloc chiar! Inafara de nude si maro,numai la super ocazii pun putin negru,visiniu.In rest nu ma vad cu albastru,verde in niciun caz,nu stiu de ce :)) Rozul peachy sidefat,il am si eu in paleta de la Sephora e aproape la fel cu al meu cred(eu mor dupa el):D
Diana Tudor a spus…
Arata foarte feminin si dragut :x La capitolul prezentare sunt jos palaria!
ilda76 a spus…
Arata foarte dragut paleta asta, cu "pastilele" de fard atat de mici, rotunde si colorate (m-au trimis cu gandul la M&M-uri)...
Pupici, Aurora!

Ilda
Lavender Thoughts
Mihaela Pojogu a spus…
E dragalasa, dar nu, o paleta de la Sleek de exemplu e mai accesibila.