Primele impresii despre produsele MUA





   De curând am primit prima mea comandă de la MUA, după ce am așteptat câteva săptămâni ca pachetul expediat din Marea Britanie să ajungă la oficiul poștal de care aparțin. Pentru că nu am avut niciun ban pe card în acel moment, am apelat la sora mea. Din păcate, nici ea nu avea o sumă mare disponibilă și după tranșarea comenzii între mine, sora mea și o prietenă, am rămas cu fix 7 lire de cheltuială. Din acești bani mi-am ales produse de machiaj de pe site în valoare de 14 lire și o să vă vorbesc despre fiecare în parte, pe scurt.


   Kitul pentu sprâncene îmi era necesar deoarece nu mai aveam niciun podus asemănător. Kitul meu drag, de la Elf, expirase și l-am aruncat. După două folosiri cel de la MUA mi se pare ok, dar mai slab calitativ decât cel de la ELF. De ce? Pentu că fardul se cam întinde pe la sfârșitul zilei, chiar dacă îl fixez cu acel gel transparent. Or, acest lucru nu l-am pățiti niciodată cu vaianta de la ELF. Are un plus pentu pensetă, care e micuță dar foarte bună.


   Gel-liner-ul este produsul meu favorit din comandă. Îmi place și pensulița sa ascunsă în capac, chiar mi se pare foarte ușor de folosit. Culoarea este intensă,  rezistentă și nu se ștege atunci când încerc să estompez culoarea cu un aplicator pentru fard.

  
   Tușul verde este intens, opac, cremos, dar...se despinde asemenea unei folii după o vreme :(. La prețul său nu aveam mari așteptări, nu regret că l-am luat pentru a-l încerca, dar eu una nu îl recomand.


    Creionul negru are un big like. Este foarte intens, colorează instant linia umedă a ochiului (waterline), are o ascuțitoare bună încorporată în capac. A detronat toate creioanele din trusa mea, iar prețul său a fost foarte mic.

    Pentru restul produselor nu am swatch-uri, dar îmi voi exprima părerea despre ele pe scurt:

-pudra de față: nu-i rea, dar nici nu oferă matifiere de durată. Are putere de acoperire, se vede frumos pe ten, dar după 2-3 ore tenul lucește ca și cum nu m-aș fi dat deloc cu pudră. Eu am luat nuanța nr.3 și mi s-a potrivit;
-blushul: despre el nu mi-am făcut o părere exactă, dar îmi place că e discret și ușor de aplicat;
-bronzerul mozaic:îmi place. Are o culoare discretă, nu este prăfos, este mat și nu are subton portocaliu;
-lacul de unghii: momentan îl port pe unghii. Nu a sărit încă, dar o să îi fac un review după ce o să îl aplic cu o altă pensulă. Cea din dotare lasă multe dâre pe unghie, perii săi fiind foarte duri.


   Trăgând o concluzie finală pot spune că unele produse merită a fi cumpărate, dar altele nu m-au încântat. Calitatea unora mi s-a părut asemănătoare cu cea a unor produse ELF, dar altele sunt sub acest nivel. Oferta de 50% reducere a fost tentantă ce-i drept, dar pe viitor nu voi mai comanda chiar dacă promoția va fi la fel de generoasă.
  Voi ați profitat de ofertă? Ce părere v-au lăsat produsele?

Comentarii

Ramy's Blog a spus…
mie imi place blush-ul si primer-ul ochi. oja tine destul de mult. mi-am luat paleta farduri si sunt ok. eu zic raportul caitate pret excelent. te Salut si te pup din Craiova :)
Unknown a spus…
si eu la fel mi-am comandat pentru prima data produse mua la oferta aia..si am luat cam ceva din fiecare dar sincera sa fiu mie chiar nu-mi plac. am tot vazut pe multe bloguri cum undressed era comparat cu naked de la ud dar acum ca le am pe ambele ..noooo way:)) fara primer dupa nici 5 min era tot strans..si cu primer n-o rezistat nici macar 4-5 ore. si brow kit ala se sterge si la cea mai mica atingere...ma imaginam vara putin transpirata si cu sprancenele scurse:)) eu am dat vreo 14 lire pe toate da regret..mai bine luam de la alta firma doar o chestie da macar stiam ca-mi place. asa am multe produse pe care probabil nu le voi folosi
Gya a spus…
tusul lichid imi place f mult si mie, il am pe negru
Miu Miu a spus…
Mie imi place cum arata kitul pentru sprancene, ma tenteaza.
Anonim a spus…
Ce bine arata creionul :D
Anonim a spus…
Am dat si eu comanda si in curand voi intra in posesia ei..sunt si eu curioasa ce impresie o sa-mi faca...
Anonim a spus…
Eu mi-am luat produse de aproape 50 GBP, am incercat de toate. Cele mai bune produse ale lor sunt fardurile trio, rezista fara primer (ce-i drept, aplic fond de ten ca si baza) toata ziua si arata superb (variantele Sorbet Pink si Eden). Creioanele sunt super, la fel si rujul Bare si ojele (acestea se aplica mai greu, datorita pensulei, insa rezista o saptamana fara probleme; am folosit nuanta Mud Pie duminica si azi arata inca impecabil). Paleta Undressed si fardurile mono sunt slabe cantitativ, fara primer incep sa se aduna in pliu dupa vreo ora. Bine ca mi-am luat doar o paleta si 2 mono-uri, voiam mai multe, lacoma de mine..... Mai am multe produse pe care inca nu le-am incercat, astept sa termin ceea ce am deja.
Coconut a spus…
Eu am comandat si cand au avut oferta cu 35% si la cea cu 50%. Imi plac mult rujurile lor, sunt cremoase si nu-mi usuca buzele. Dermatografele iar sunt excelente, cremoase si rezistente. Fardurile din undressed si mono-urile sunt ok, nu le-am incercat fara primer, cu elf nu mi-au prea rezistat si nu s-au transferat pe pleoapa la fel de bine ca la swatch-ul cu degetul, insa cu UDPP sau cu nyx jumbo milk sunt excelente. Cel mai mult insa imi place primer-ul pentru ten gras, cred ca-l voi recumpara foreever, in sfarsit pot sta si eu 8 ore fara sa folosesc servetele absorbante.
Criss a spus…
Vreau si eu gelul eyeliner :P Mi-e ciuda ca nu am gasit in stoc ce am vrut. Abia astept sa-mi mai iau niste farduri mono pearl pentru ca imi plac mult si eyelinerul clar l-am pus pe lista :P Sa le folosesti cu placere :* :*
Geonika a spus…
mie rujul mi se pare bestial... e cremos, nu usuca buzele, si cand se sterge, se sterge cu totul, nu iti ramane conturul extra! :)
Mihaela Pojogu a spus…
bronzerul si oja din ce ti-ai luat si tu imi doream si eu pe langa unele rujuri, dar nu stiu cum m-am fastacit ca nu am mai reusit :))
Unknown a spus…
Buna!
Si eu am vrut sa-mi comand, dar nu m-am mobilizat la timp. Adevarul e ca nu am comandat niciodata din strainatate si am zis sa nu incerc tocmai atunci, cand era nebunia reducerilor de 50%.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Uuuu, Ramona, ești pe plaiuri mioritice! :D
Oja este foarte rezistentă, incă nu mi s-a ciobit deloc. Astept să o aplic cu o altă pensulă, căci cea primită la pachet cu stcluta îmi dă mult de furcă.
Toma Aurora a spus…
Silvia, nici eu nu am fost foarte incantata dar a meritat să le incerc pentru ca de acum inainte nu voi mai sta cu gandul la ele.:D
Toma Aurora a spus…
Mă bucur să aud că îți place, Gya!
Toma Aurora a spus…
Miu Miu arată bine, dar păcat că se întinde fardul colorat. Cel de la Elf este mai bun și rezistă toată ziua.:*
Toma Aurora a spus…
Creionul este moale și foarte intens. Cu siguranță face mai mulți bani decât costă!
Toma Aurora a spus…
Diana, sper ca ce ti-ai comandat să îți fie pe plac. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Multumesc pentru recomandări. De creioane m-am convins si eu ca sunt foarte bune. Oja e rezistentă, dar trebuie să îi schimb pensula neapărat.
Toma Aurora a spus…
Coconut, m-ai făcut curioasă în legătură cu primerul pentru ten gras, iar dacă se va mai ivi o comanda noua la orizont chiar il voi incerca!
Toma Aurora a spus…
Criss, imi place gel linerul! Chiar și pensulita mi se pare foarte buna, practică si o voipăstra si dupa ce se va consuma pentru a o folosi cu alt produs asemănător.
Multumesc!:*
Toma Aurora a spus…
Geonika, mulțumesc pentru recomandare. Nu am încercat încă rujurile lor. :*
Toma Aurora a spus…
Miha.ela, or să mai fie promoții si pe viitor. Poate te decizi pana atunci daca le mai doresti sau nu. Te-am pupat!
Toma Aurora a spus…
Corina, eu am asteptat foarte mult dupa pachet :(. Din cauza asta am fost putin supărată, mai ales că produsele sunt trimise din uk și în maxim 2 saptamani ar fi trebuit sa ajunga.
Te pup si eu.
Unknown a spus…
of of..am trecut la spranceana pe langa oferta de 50% off..:( in fine...si eu aveam in plan sa imi iau multe creioane de la ei pt ca am inteles ca sunt pigmentate, cremoase..:X
Anda Zelenca a spus…
Am si eu Brow Kit-ul si imi place super mult!:X Abia astept sa-l incerc si pe cel de la Elf. :X
Fuchsia a spus…
Eu nu am reusit sa plasez comanda atunci cand era reducerea de 50%. Pur si simplu se incarcau greu paginile siteului...
Iulia a spus…
Eu sunt incantata de produsele lor, am avut ocazia sa fac 2 comenzi pana acum : prima oara cand au atins pragul de 45.000 de fani - mi-am luat 2 mono-uri si am fost super incantata : nr 30-un auriu superb care rezista fara primer, nuanta 9-mov duochromatic,arata bine cu primer, 3 eyeglitter-auriu,mov si verde: superbe,la fel de bune ca cele de la farmasi, un ruj nr 16,nectar : o piersicuta intensa, oja galaxy-leo : minunata,rezistenta, iar cadourile mi-au placut ft mult : oja mermaid, un gloss si o pereche de gene. Fiind asa de incantata am asteptat cu nerbdare urmatoarea oferta si am pus manuta pe eyeprimer, concealer, mascara albastru,2 palete-poptastic si glitterball, 2 rujuri : nuantele 1 (un rosu mai inchis) si 13(un rosu clasic,facut cadou,prietena mea il adora, l-a laudat tuturor), lipboom-nuantele cheeky si imi doream omg,dar am primit vibe (nude mai inchis), iar a doua oara ok.com :)) tot un nude,dar un pic mai deschis-din fericire ambele imi vin bine. Recomand si ojele nr 1 si pistachio icecream,sunt frumoase si rezista,iar eu cel putin n-am avut probleme deloc cu pensulele lor, tusul negru simplu e usor de aplicat,deloc uscat, iar eyeliner-ul gel in nuanta tribe ft frumoasa.
Pe mine m-au castigat ca si clienta, desi am fost in situatia cu confirmare doar de la paypal, dar s-a rezolvat, a ajuns comanda la mine in 8 zile lucratoare, iar cand le-am semnalat greseala cu lipboom s-au miscat repede,iar de joi pana luni aveam un plic mic in cutia postala.Sunt curioasa cum sunt si alte firme, nu am avut ocazia sa incerc essence sau elf, ce sa mai zic de urban decay sau too faced. Inainte apelam la seventeen sau flormar,farmasi, dar produsele mua mi se par mult mai bune si affordable :)
Laura M a spus…
Mie imi place f tare Brow Kit-ul :D