Green Romwe order!


   Marți am avut o mare bucurie după ce sora mea s-a întors de la poșta vamală cu pachetele ei și având în plus coletul meu de la Romwe pentru care nu primisem aviz încă. Așteptam această comandă cu nerăbdare pentru că întârziase puțin și îmi era teamă ca bluza verde sequin să nu se fi rătăcit prin altă țară. Trei săptămâni a durat până am intrat în posesia ei și de obicei în două săptămâni primeam coletele de la ei.
  Am comandat-o atunci când era la reducere, prețul său întreg fiind de 58$ (190 lei) iar cel redus de 29$ (95 lei). Probabil v-am înnebunit până acum cu toate hainele sequin pe care le-am comandat și recunosc că am o mare pasiune pentru ele (să nu mai vorbim și de faptul că am devenit molipsitoare :D).

  Bluzița este de fapt un fel de pulovăraș cu mâneci trei sferturi, cu detalii din catifea la margini (ușor elastice) și decorat cu sute de paiete de culoare verde. Pe interior are căptușeală din voal satinat pentru ca materialul de care sunt prinse paietele să nu zgârie pielea. Măsura sa este universală, dar se portivește unui S/M, fiind ceva mai scurtă și destul de strâmtă.

 
   În comandă am mai avut o pereche de cercei cu șurub, tot de culoare verde. Ei sunt încă disponibili pe site și costă 12$ (40 lei). Sunt foarte drăguți și ușori, se prind cu dopuri de plastic și au un aspect vintage dat de elementele metalice golden rose.


    Sunt foarte mulțumită de ambele produse primite și mă bucur că se potrivesc culorii pielii mele. Le-am ales special după acest criteriu și chiar mi-am vopsit părul într-o nunață mai închisă de castaniu- roșcat pentru ele :D. Femeile...


P.S: Am observat că cei de la Romwe au mai umblat putin la preturi. Cămașa cu Bart Simpson a căpătat și ea un preț decent, de cca. 35$, după ce inițial fusese postată la 61$. În plus reducerile de Sf. Valentin s-au prelungit până pe 28 februarie.

Comentarii

Anonim a spus…
Foarte frumoasa bluzita , imi place mult culoarea ei, se potriveste perfect cu cerceii . Iti sta super . Sa le porti sanatoasa .

ps: sa stii ca mi-am comandat si eu ghetutele cu animal print, trebuie sa le primesc perioada aceasta .Am avut noroc cu numarul , era ultima pereche numarul meu . :) (Ana)


Beauty and others a spus…
Foarte frumos pulovarasul, culoarea e superba! Sa-l porti cu drag!
Ramy's Blog a spus…
Este superba culoarea bluzei. Imi place si culoarea parului tau. Sa porti totul cu placere :) Te-am pupat!
Gabriela a spus…
Ce dintisori de iepuras ai:-)
Toma Aurora a spus…
Ana, mă bucur că ti-au placut ghetutele si ca ti le-ai comandat. Sunt foarte frumoase!
Mulțumesc pentru urare! Te pup:*
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult! :)
Toma Aurora a spus…
Ramona, de multă vreme nu mă mai vopsisem. Tot cautam un motiv si l-am gasit mai usor decat m-as fi asteptat :D
Merci pentru urare :*
Toma Aurora a spus…
:D Întradevăr! Și de iepuraș și de castoraș. Pe unul dintre ei am reușit să îl ciobesc puțin când eram mai mică și mereu am o mică teamă că mi se va rupe și o să rămân un iepuraș știrb :))
Enchanted Ana a spus…
Ce frumos e puloverasul!Nu prea o am eu cu paietele, dar acesta e deosebit.Pupici!
adnia a spus…
multumesc frumos pt. spatiul acordat! te-am adaugat si eu in blogrollul meu!
P.S. sa le stapanesti sanatoasa, ca sunt tare frumoase!
deebsblog a spus…
E super draguta. Si modelul si culoarea imi plac tare mult. Cerceii sunt superbi.
Diana Tudor a spus…
Intotdeauna iti alegi lucrusoare deosebite, citesc haul-urile tale cu cel mai mare drag! :x
All that beauty a spus…
Vai, ce bluzita frumoasa! Imi place culoarea. Parca striga:"Primavara!". In plus este si foarte versatila, poti obtine multe tinute cu ea. Super alegere! xo
Dana M a spus…
Imi place la nebunie cum verdele acesta se potriveste cu skintone-ul tau!
ilda76 a spus…
Ooo, cat de frumoase!!! Si te prind de minune! Mor de dragul acestei culori...:)
Remarc si faptul ca tenul radiaza, arata grozav! Vreau si eu asa...

Pupici!
Ilda
Lavender Thoughts
Foarte dragute lucrusoarele!
fashion doctor a spus…
superba bluzita! pupp
Toma Aurora a spus…
Cu plăcere! :*
Îți mulțumesc și eu pentru urarea frumoasă!
Toma Aurora a spus…
Deeb, mulțumesc! Cel mai mult am apreciat la cercei greutatea. Sunt foarte ușori, nici măcar nu-i simt la urechi.
Toma Aurora a spus…
Ești o drăguță, Diana! Mulțumesc :*
Toma Aurora a spus…
Simona, asa este! E foarte ușor de asortat la fuste sau pantaloni și este și suficient de stridentă încât să scoată din anonimat o ținută casual, simplă dar și să adauge strălucire uneia de seară.:*
Toma Aurora a spus…
:D De acum înainte voi fi cu ochii pe obiectele vestimentare verde închis.
Toma Aurora a spus…
Ilda, știi care este secretul? În primul rând cred că sunt produsele de la Apimond pentru regenerarea pielii, iar apoi fondul de ten Time Plus (pe care m-ai ajutat să îl achiziționez). Mai am foarte puțin în el, dar acum, mai spre final a început să mi se pară grozav. Acum aștept două fonduri de ten de pe Strawberry (luate la super promoție) și sper să fie la fel de bune ca și acesta (dacă s-ar putea le-aș prefera și puțin mai rezistente).:D
Toma Aurora a spus…
Kiss back, lady Stella! :*
Simona Tucu a spus…
Ce frumoase, ce frumoase, ce frumoase!!! Ador nuanta asta de verde si intr-adevar se armonizeaza perfect cu aramiul pielii tale. Cerceii sigur nu m-ar fi impresionat pe site, insa arata foarte frumos la urechile tale.
Sa le porti cu placere, draga mea!! :)
Anonim a spus…
Puloverul ca puloverul,culoare magnifica,regala,dar tu..ce ten si ce culoare de piele superba!!!
Georgiana a spus…
Sa le porti cu placere, arata foarte bine si te prinde culoarea :)
Gabriela a spus…
Nu te-ai gandit sa porti aparat pt indreptarea lor? Nu ca nu ai fi simpatica si asa:-)
Toma Aurora a spus…
Am avut de doua ori aparat dentar. Prima oară am avut si pentru cei de sus si pentru cei de jos, cand aveam 10 ani. Cei de jos imediat s-au rezolvat: erau tare strâmbi și s-au îndreptat perfect în 6 luni. Sus e mai dificilă problema, fiind un defect din timpul suptului și fiind tot maxilarul împins în față. Apoi am mai purtat în clasa a 11-a, doar sus, dar mă dureau foarte tare dinții și mi-au rămas si niște semne mici pe ei. Asa ca am renuntat la idee si am zis ca daca voi avea vreodata multi bani o sa imi fac o interventie chirurgicala, deși nu ma deranjeaza acest aspect. M-au mai tachinat colegii uneori, dar n-a fost nicio supărare :D
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Simona! Sa stii ca si tie ti s-ar potrivi aceasta culoare, chiar ma gandeam la tine cand m-am uitat la bluza. S-ar potrivi excelent cu nuanța părului tău.
Toma Aurora a spus…
Fondul de ten, Maia! Fondul de ten e regele! :))
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Georgia! :*
Deena a spus…
:X Intr-o lume ideala totul ar fi cu glitter si paiete!:)Si cu imprimeu floral. Cred ca garderoba ta se apropie foarte mult de lumea mea ideala!:)))
Descude a spus…
Ca tot ai atat de multe paiete in garderoba,zi-mi...le integrezi usor intr-o tinuta de zi?Am si eu cateva,dar tare mi-e greu sa le port,am impresia ca atrag atentia intr-un mod nedorit:D
Anonim a spus…
De unde ai bannerul din dreapta, cu mierea bio? Este facut de mine, dar vad ca a fost modificat textul meu. Multumesc!
Lavi a spus…
Iti sta foarte bine cu nuanta asta, si eu sunt vospita un saten inchis cu nuante de roscat, as putea sa incerc si eu doar ca eu sunt foarte alba la ten...
Ce fond de ten ai folosit aici?
Te pup
Toma Aurora a spus…
Bună. Bannerul este luat de pe Google, nu mai rețin sursa. Dacă dorești îl pot înlocui, căci nu am niciun beneficiu material pentru păstrarea sa pe blog. Îl pot înlocui cu o altă imagine reprezentativă pentru brandul Apimond.:)
Toma Aurora a spus…
Buna, Lavi!
Fondul de ten folosit este Seventeen Time Plus. Are un aspect foarte frumos pe față,o acoperire bună dar nu e prea rezistent :(
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Deena, încă mai visez la niște hainuțe cu paiete. Mai am niște culori de bifat :D
Toma Aurora a spus…
Să știi că nu sunt greu de purtat ziua, dar trebuie să te limitezi la o ținută foarte cuminte în rest, cu elemente în culori neutre. Bluza verde ar merge, de pildă,cu niște blugi negri, niște ghete joase bej și o haina într-o culoare mai închisă. Mai greu e cu rochiile sequin, dar cu o geacă de piele și niște cizme joase negre, uiți din ce film fac parte :))
Unknown a spus…
superba bluza! big like :)
Monique a spus…
Culoarea puloverului e superba, dar sincer mi se pare cam scumput :( Dar te prinde de minune!
ilda76 a spus…
:) Retin recomandarea in privinta produselor Apimond!
Cat ma bucura ca iti prieste Time Plus, mi-ar fi parut rau sa nu iti foloseasca...Da, in ceea ce priveste rezistenta are nevoie de imbunatatiri!:))

Pupici!
Ilda
Lavender Thoughts
Anonim a spus…
Chiar ca e frumoasa culoarea, verde-smarald, care am auzit ca e culoarea anului 2013! Cu tot cu cerceii, aduci foarte mult cu actritele acelea frumoase din perioada interbelica!
Brindusa.
Unknown a spus…
E superba bluzita,am admirat-o si pe fb:X Sa o porti sanatoasa:*:*:*:
Unknown a spus…
Esti foarte frumoasa iar verdele te prinde de minune<3 pupici:*
Anonim a spus…
Am inteles, multumesc! Am o intrebare, te rog. Cosmetice bio te-ai gandit sa folosesti? Daca nu, sunt chiar curioase care ar fi motivele. Ajuta-ma te rog sa raspunzi la o singura intrebare aici --> http://questionpro.com/t/AEqbgZPIGC Multumesc!