Favoritele lunii ianuarie






     Luna ianuarie a fost cea mai amețită lună din an și cu greu am reușit să ies din spiritul sărbătorilor și să retrasez cursul obișnuit al timpului. La fel de haotică  a fost treaba și în cazul produselor de înfrumusețare pe care le-am folosit, cu excepția celor pe care le voi prezenta în această postare, ele fiind utilizate în mod constant.

  Voi începe de la stânga la dreapta și voi spune câteva cuvinte despre fiecare:

-crema cu venin de albine Apimond: am utilizat-o în fiecare seară, în ultimele 3 săptămâni. Este o cremă bogată, hrănitoare, cu efecte vizibile asupra liniilor de expresie. După aplicare am simțit mici furnicături pe piele, însă senzația a fost foarte plăcută, asemenea unui efect termic care relaxa mușchii feței. Nu o pot folosi pe post de cremă de zi pentru că textura sa nu face casă bună cu tenul meu gras, dar rezultatele mici dar constante obținute peste noapte o transformă treptat într-o necesitate pentru tenul meu. Îi voi face o prezentare detaliată pe viitor.

-gel de duș Organic Rose:este un produs certificat ca fiind bio, cu parfum discret, fresh, de trandafir. Textura sa este cremoasă, face spumă multă, iar ambalajul cu pompă îl face să fie ușor de dozat. Nu este un produs pe care l-aș recumpăra și dat fiind prețul său mărișor ar prefera să încerc și alte variante din gamă, cum ar fi gelul de dus cu mentă (mi-l imaginez ca fiind ideal pentru vară) sau cel cu grapefruit.

-parfum Halloween Kiss Sexy Jesus del Pozo: am decis să folosesc parfumurile prin rotație pentru a consuma din fiecare lichidul frumos parfumat. Halloween Kiss Sexy are o aromă florală ușoară, amestecată cu mirosul dulceag al piersicilor. Rezistența sa pe piele nu este foarte mare și nu cred că se va număra  printre produsele ce urmează să fie cumparate din nou, fiind cam fresh pentru gusturile mele.

-pudra pulbere Organic Wear Physician's Formula: cumpărată de pe Iherb, această pudră mi-a plăcut de la bun început, având o acoperire bună și fiind foarte fină. Ambalajul său frumos nu este deloc practic, iar capacul deja s-a crăpat la un capăt, motiv pentru care trebuie sa transfer pudra într-un alt recipient. Un alt incovenient este faptul că matifierea oferită durează cca. 5-6 ore, după care pudra trebuie reaplicată.

-creionul Sparkle Oriflame Purple Shimmer: l-am folosit pe post de fard de pleoape. Este foarte cremos, intens și rezistent. Nuanța sa este de un mov închis,metalic, cu irizații albăstrui.



 

Comentarii

Jade a spus…
Buna, de unde ai achizitionat parfumul Jesus del Pozo?
Toma Aurora a spus…
De pe http://perfumus.ro/. Au avut o oferta pe Zumzi sau Groupon în luna martie a anului trecut. La inceput mi se paruse foarte rezistent parfumul, nu stiu de ce între timp rezistenta sa a scăzut.
Abyukina a spus…
si eu folosesc creionul oriflame, si imi place textura sa cremoasa. SIncer de restil produselor nu am auzit, dar am sa le "investighez" acum :D
ilda76 a spus…
Mmm, crema Apimond...imi ramane gandul la ea! Cred ca noi doua avem tip de ten oarecum asemanator si ma gandesc ca mi-ar prii!:)
Pupici, Aurora!

In alta ordine de idei, tu esti fan literatura, fan lectura! Te invit sa te inscrii la giveaway-ul Bookcrossing pe care-l organizez pe blog! :)
http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/2013/01/giveaway-bookcrossing-o-surpriza-pentru.html
Alina a spus…
ma uitam si eu la gelurile astea de dus (logiiic) :))
Anonim a spus…
Verbul a recumpara nu exista daca il cauti in dex.
Toma Aurora a spus…
Am modificat textul. Merci pentru atentionare!
Anemona a spus…
Imi place creionul :D
sticluta parfumului e deosebita! in schimb imi atrage atentie gelul de dus cu trandafiri. si chiar si pudra ma tenteaza.insa acum imi gestionez banii pentru o comanda yves rocher si un cadou frumos pentru prietenul meu!Te pup cu drag!
Katyna a spus…
De la Jesus del Pozo am avut un parfum barbatesc, Adventure se numea, care mi-a placut enorm. L-am folosit eu ce l-am folosit, apoi i l-am cedat iubitului de pe atunci. Nici nu mai tin minte daca l-a folosit sau nu.
Am reintalnit mirosul parfumului recent, cand mi-am cumparat serul CHI. Seamana destul de bine cu Adventure. :P
Ce rau imi pare ca nu mai am acces asa usor la produsele Oriflame, voiam un creion de ochi crem pe care sa-l folosesc pe linia apei in locul celor albe.
Crema Apimond e foarte tentanta, uofff...de n-as avea atatea creme incepute...
Toma Aurora a spus…
Aby, eu l-am primit cadou împreuna cu luciul de buze mov din set si mi-a placut de la prima utilizare. M-am bucurat când am văzut că nu este un mov violent, ci unul lejer de purtat chiar și ziua. :)
Toma Aurora a spus…
Ilda, multumesc pentru invitatie!
Crema de mult o ochisem si eu si eram curioasa daca intradevar are efecte vizibile. Intre timp mi-am completat colectia si cu masca de fata si serul cu venin: m-am aprovizionat pana la vara, cel putin.
Pentru ca am avut ocazia, am incercat mai multe produse Apimond si toate mi s-au parut de o calitate foarte buna, ambalate cu bun gust si am descoperit ca acest brand romanesc isi are sediul chiar in judetul in care locuiesc. Mi-a sărit inima din piept de mândrie! Deși știam că la noi în zonă se face cea mai bună miere, a fost o surpriză să aflu că se fabrică aici și cosmetice de o calitate foarte buna!

Pupici, Ilduța!
Toma Aurora a spus…
:))Normal, Alina, doar mai ai numai 5!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Anemona! Am uitat să preciez că se și ascute foarte ușor, în ciuda texturii sale cremoase. :)
Toma Aurora a spus…
Cata, cu greu am găsit și eu un reprezentant Oriflame. Ma gandesc ca ar fi util să aibă și ei niște puncte de desfacere (chiar daca ar pune niste preturi ceva mai mari, pentru a nu concura cu reprezentantii), așa cum au cei de la Avon. Măcar un chioșc mic sau o tarabă prin marile orașe ale țării.
Cât despre cremă, te înțeleg perfect, căci într-un timp aveam desfăcute vreo 6 flacoane și pe unele le-am aruncat din cauză că trecuse timpul de valabilitate și nu apucasem să le consum.
Unknown a spus…
Hei ! Ce recomanzi pentru varfurile despicate ? Incep sa am din nou aceasta problema si nu stiu ce sa mai folosesc.Multumesc.Te pup
Toma Aurora a spus…
Buna, Raluca!
Încearcă uleiurile naturale. Le poți folosi simple sau le poti amesteca cu miere, sub forma unei măști capilare. Dacă dorești un ulei mai puțin gras eu le recomand pe cel de cocos și pe cel de levănțică. Ambele au un miros foarte plăcut si lasa varfurile moi si hidratate. De asemenea poti folosi clasicul ulei de masline, doar ca acesta are o cosistența mai grasa dar e un bun hidratant pentru par.
Daca preferi un produs cosmetic gata preparat, eu am fost multumita de balsamul Hofigal cu Q10. Lasă părul foarte moale, lucios, numai că trebuie folosit frecvent, altfel rezultatele nu se păstrează vreme îndelungată.Are și un preț mic, de maxim 10 lei și îl poți găsi în magazinele de tip plafar.