Review: Sealerul -un produs revoluționar?

   
      Despre sealer am auzit prima oară pe blogul Maiei Marcu și de atunci mi s-a trezit dorința de a-l încerca. Astfel, el a fost primul produs cosmetic cumpărat în anul 2013 și l-am folosit constant de când l-am achiziționat, în special pentru a spori rezistența creionul dermatograf sau a tușului de pleoape.

   Produsul îl găsiți online în magazinul ELF în două variante: simplu (ca cel achiziționat de mine) sau cu primer (în acest caz aveți la un capăt primer, iar la celălalt sealer, numai că cel din urmă are o cantitate de 4 ori mai mică decât a variantei simple, la sticluță).
    Varianta simplă, vine sub forma unui kit ce conține:
-tub 15 ml sealer;
-pensulă pentru blending;
-un mic recipient în care se toarnă lichidul din tub.


  Instrucțiunile de pe site sunt următoarele:
·  Puneti cateva picaturi „Lock & Seal” in micul recipient cu care este prevazut ambalajul.
·  Umeziti bine pensula cu lichidul si amestecati cu cu orice pudra sau crema pentru makeup, aplicati si apoi lasati sa se usuce bine.
·  Indepartati cu demachiant si apa calda.
·  Pentru rezultate mai bune, curatati pensula dupa fiecare utilizare.

   Eu aș mai adăuga că în cazul texturilor cremoase sau lichide (cum ar fi tușul sau creionul de ochi), se umezește puțin pensula curată și se aplică prin apăsare ușoară deasupra machiajului. Pentru fardurile obișnuite  această metodă nu este indicată și o să observați în fotografiile de mai jos de ce.

 
    Avem în fotografie același fard, folosit în trei moduri diferite (de la stânga la dreapta):
-fard simplu, aplicat cu ajutorul unei pensule cu burețel;
-fard simplu peste care am aplicat sealer;
-fard aplicat cu pensula umezită în sealer.


  După ștergerea cu un șervețel uscat de hârtie se observă că :
-fardul simplu s-a împrăștiat de-a binelea;
-fardul cu sealer aplicat deasupra a rămas la fel, numai că aspectul său e la fel de inestetic;
-fardul amestecat cu pensula îmbibată în sealer rezistă eroic, rămânând la fel de intens.

    Dar ia să vedem cum se comportă produsul în cazul fardurilor colorate?
Eu am exersat cu nuanțe dintr-o trusă Sleek, nuanțe nu foarte pigmentate și ușor prăfoase:

  
Sus avem culorile simple, iar jos variantele amestecate cu sealer. 

 
  Trecem din nou cu șervețelul de hârtie peste piele și observăm că nuanțele de deasupra s-au estompat, în timp ce culorile de dedesubt sunt mai puțin afectate.

   Fardurile amestecate cu acest lichid se transformă  într-un fel de gel-linere intense și grație lui puteți da viață și texturilor foarte prăfoase, fără aderență.
   Eu îl voi folosi în continuare în special pentru fixarea creionului cu care îmi conturez ochii, pentru a mă bucura de o fixare de lungă durată (de dimineața până seara). Pentru prețul său, de 22 lei, în consider o achiziție foarte bună, mai ales că se consumă foarte greu : eu îl folosesc de aproape o lună si abia dacă se simte că s-a golit din recipient.

   Multe produse ELF din gama Studio mi s-au părut bune și economice, asemenea produselor mult mai scumpe. Kitul pentru sprâncene m-a ținut 12 luni, bronzerul în patru culori tot atât, iar asta în condițiile în care le-am folosit aproape zilnic.
   Dintre produsele din această gamă mi-aș dori să mai încerc:

                                               blush baked, nuanța Rich Rose (sursă foto: Google)

                                                bronzer backed Los Cabos (sursă foto: Google)

   Produsele de mai sus au un preț de 22 de lei, dar deseori cei de la Elf oferă reduceri de 10-25% pentru produsele de pe site.



Comentarii

Deea a spus…
Foarte interesant! Eu nici nu stiam despre un asa produs. Multumim!
Ce chestie tare!Cred ca o sa mi-l cumpar si eu la urmatoarea comanda :X
Gina Cristiana a spus…
Mi s-a facut pofta sa cumpar cateva produse Elf insa mi-am luat la sfarsitul anului destul de multe de la ei profitand de transportul gratuit care mi se pare foarte avantajos si mai astept sa am nevoie de ceva. Deocamdata ma tenteaza un blush de la ei din noile produse insa am facut o mare pasiune pentru bronzere si cel de mai sus este foarte dragut.

te pup Aurora.
Simona Tucu a spus…
Ooo, super, deci il trec si eu clar pe lista. Sa stii Aurora ca si eu am exact aceeasi parere despre produsele din gama Studio. Am adunat cateva pana acum si sunt foarte multumita de ele. Pudra de fata de exemplu, sunt la a patra cutie, este foarte buna pentru nevoile tenului meu, blush-urile sunt superbe, si asa cum spui si tu, eu le-am cumparat mereu la oferta, deci niciodata nu am platit pretul intreg pe ele.
Abyukina a spus…
hm...chiar nu doream sa il iau, dar review-ul tau m-a convins. Pare o investitie foarte buna ;)
Criss a spus…
Nu am auzit de el pana acum. Se vede clar diferenta. O sa-mi cumpar si eu cu siguranta :P
Te pup :* :*
Unknown a spus…
eu mi-am cumparat acum ceva timp sealer-ul de la Illamasqua. La fel! super bun. Trebuie sa lucrezi un pic mai rpd cu el pt se usuca destul de rpd. Asta de la ELF cum este? se usuca repede, sau mai poti lucra cu el?
B.A.D a spus…
Nu stiam de produs! Foarte interesant, trebuie sa il incerc
Irina a spus…
Draga Aurora - multumesc.
Eu am sealerul de ceva timp,dar nu-l folosesc :)
Iti multumesc pentru review .
De acum incolo il voi folosi si eu.
Pupicei
Andreea Sotea a spus…
Nici eu nu stiam de produs. Chiar isi face treaba destul de bine.
Eu de obicei refuz produsele Elf, pentru ca am avut mari dezamagiri cu ele in trecut, mai ales cu cele pentru machiajul ochilor, insa o sa ma risc intr-o zi sa vad cum se prezinta noile produse. :-)
Vision By Mila a spus…
mai sa fie, inca o gaselnita! nu suna rau oricum :)
Maia a spus…
Sunt foarte bune produsele de la elf studio,nu mai am niciun dubiu!Pe langa acest sealer miraculor,pe care il am in varianta cealalta si cred ca il prefer asa pentru ca mai mult imi fac cat eyes,pudra hd e suuuper buna.cea mai buna pudra pe care am incercat-o,cum zice si Simona!
Toma Aurora a spus…
Larisa, se usuca repede si acesta :( Eu uneori mai pun o picatura in plus peste amestecul deja preparat,dar si asa risti sa se dilueze culoarea. Ce sa facem,trebuie sa fim rapide! :))