Review: Ruj Avon Luxe (Nude Slip)




 

   Nude-ul perfect s-a născut între paginile broșurii Avon și a primit numele Nude Slip!
   Rujul a fost lansat nu demult, o dată cu o serie de produse frumos ambalate în cutii aurii, reunite în cadrul colecției Luxe. Imaginea colecției a fost alesă Loredana, un personaj care estetic se mulează ca o etichetă pentru fardurile nou apărute. Deși nu sunt fan Loredana, recunosc că o alegere mai bună nu cred că putea fi făcută, deoarece ca și apariție cântăreața are ceva luxuriant, feminin și elegant ce trebuie apreciat, dincolo de caracterul său.

   Deși produsele gamei Luxe arată fantastic și se ridică ca și aspect la standarde foarte înalte, prețurile lor nu sunt exclusiviste și cu puțin efort putem achiziționa măcar unul dintre cosmeticele din broșură:
-ruj (23 lei)
-mascara (26 lei)
-pudră (41 lei)
-paletă farduri (46 lei)
-fond de ten (39 lei)
(Prețurile sunt preluate din brosura 2/2013, care va deveni activă începând cu 17 ianuarie)

   Comparativ cu alte produse de tip drugstore, gama Luxe se poziționează undeva la jumătatea grilei de prețuri și pentru că sunt absolut încântată de ruj, mi-am propus să încerc și alte produse din serie (cu excepția mascarei, deoarece nu am fost foarte mulțumită de niciun rimel marca Avon).



   De ce m-a cucerit Avon Luxe Lipstick?

   În primul rând are un ambalaj de exceptie, glamour, cu  o carcasă aurie, lucioasă, ce poate fi folosită pe post de oglindă. Apoi am descoperit un baton cremos, cu o culoare ideală pentru un nude: nici bej, nici rose, ci fix între. Iar textura....divină! Mai fină decât cea a unui balsam emolient și foarte cremoasă. Comparativ cu Watershine,rujul pe care îl consideram cel mai lejer dintre toate cele încercate, Luxe e mai ușor, nu-l simți deloc pe buze, este hrănitor, înmoaie pielea crăpată a buzelor și arată ca o cremă fină,  colorată:


   Ca și ruj nude, Luxe nu este nici prea închis (cum sunt variantele ușor maronii) și nici albicios (așa cum au tendința să fie create multe rujuri din această categorie).



   Singurul minus al rujului este rezistența scăzută. Dacă doriți un ruj persistent, rezistent la transfer, Luxe nu este recomandarea mea, căci necesită o aplicare repetată pe parcursul unei zile. Partea bună este că nu aveți nevoie de oglindă pentru reaplicare, ambalajul fiind instrumentul perfect pentru a ne oglindi buzele:D











Comentarii

Ramy's Blog a spus…
in primul rand iti urez un nou an plin de fericire! in al doilea rand, rujul arata ffff bine pe buze. imi place culoarea. te pup!
Cherry Queen a spus…
arata foarte bine aceasta nuanta.. :D eu am vazut o alta nuanta si nu am fost chiar asa de incantata.. dar acum sunt convinsa ca e un ruj super.. :D
poate il achizitionez si eu in viitorul apropiat.. :D

pupici!
Oana a spus…
De mult asteptam acest review.Arata asa bine pe buze incat nu am incotro decat sa-l comand. Multumesc!
Criss a spus…
Superba culoarea si ambalajul arata foarte bine. Parca l-as incerca si eu :p Te pup :* :*
Vai ce frumos este :X
Anonim a spus…
Absolut superbă culoarea!Mă tentează să îl achiziționez dar cum ai spus și în postare că nu are o rezistență foarte mare.Mi-ai putea spune în medie cam cât rezistă?
Anonim a spus…
Mi-am luat si eu un ruj din gama luxe, dar rosu.Imi place foarte tare cum arata,cred ca numai pentru ambalaj l-am luat(seamana cu YSL).De ruj pot zice ca e foarte bun ,destul de pigmentat doar e rosu;dar e prea sheer,stii ca mie imi plac cat mai mate.
Nude-ul acesta arata traznet!Chiar asa cum zici tu, nici rpea inchis nici prea deschis. Cand a aparut moda cu rujurile nude, tot timpul imi luam din greseala nuante putin mai inchise si aratam ca o Brigitte Bardot exagerata!
Simona Tucu a spus…
O, da, intr-adevar, un nude minunate. Din cate vad eu si din descrierea ta, pare o nuanta care mi-ar veni si mie bine, doar un anumit tip de nude arata bine la tenul meu si imi este cam foarte greu sa-l gasesc pe acela. Pretul mi se pare decent, ambalajul minunat, mda, cred ca este un produs Avon pe care chiar l-as cumpara...cu prima ocazie! :)
Dana M a spus…
Culoare imi place la nebunie! Si intr-adevar pare a fi foarte cremos daca mai avea si rezistenta mare era rujul perfect :)
Alina a spus…
pe mine m-a tentat mascara din aceasta gama, dar am reusit sa zic pas...
Florina Pandrea a spus…
Foarte frumos acest nude!
Gina Cristiana a spus…
Vreau si eu un ruj din gama Luxe insa avand atatea nuante de nude si roz deja in colectie probabil ca voi opta pentru ceva mai iesit din comun. Si mie mi se pare perfecta Loredana ca si imagine pentru aceasta gama.
Nude-ul este atat de frumos si imi place ca se afla la mijloc intre maro si roz.
Miroase a ceva specific?
Toma Aurora a spus…
Ramy, multumesc la fel! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Chiar ma intrebam cum or fi oare nuantele mai intense. Eu doar pe aceasta am avut ocazia sa o testez...de mult mi-am dorit un ruj nude de la Avon si mi-a fost putin frica sa nu fie foarte diferita culoarea fata de cea din catalog (cum se intampla cel mai adesea). :*
Toma Aurora a spus…
Oana, in catalogul actual (1/2013) costa chiar mai putin: 19 lei. La acest pret merita incercat si sper sa fie pe placul tau. Din punctul meu de vedere: un ruj ideal pentru cele care prefera texturile usoare, cremoase.
Toma Aurora a spus…
Criss, poti lua macar o mostra de la un reprezentant, pentrru a-ti face o idee. Pup!
Toma Aurora a spus…
Maxim două ore în condițiile in care mai bei ceva sau vorbesti foarte mult. Dar se aplica usor si nu ai nevoie decat de cateva secunde pentru un strat nou. Mie mi se pare bun pentru vremea de afara, fiind foarte cremos si hidratant.
Toma Aurora a spus…
Maia, am patit si eu cu rujurile de la Sally Hansen. Am luat mai multe nuante ce erau socotite a fi nude, dar toate erau maronii. Unul dintre ele chiar s-a mai închis la culoare după câteva zile de când l-am deschis :(
Toma Aurora a spus…
Simona, same here!
Nici mie nu imi vine bine toate rujurile nude (mai ales cele foarte deschise, roz) si mereu am cautat o culoare cat mai apropiata de cea a buzelor (doar usor mai deschisa). Poti cere unui reprezentant o mostra pentru a testa rujul! :*
Toma Aurora a spus…
Cele rezistente am observat că nu sunt foarte cremoase, dar sunt ideale pentru femeile care prefera ca tot timpul buzele lor sa fie colorate. Acesta e mai putin rezistent, din pacate :(
Toma Aurora a spus…
Oioioi, cum arată mascara! Ca și rujul, are un ambalaj fabulos, care parcă te îndeamnă să îl alegi din catalog fără să ai nevoie de el sau să te intereseze ce calitate are continutul :D
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Florina!
Toma Aurora a spus…
Gina, nu are un miros detectabil. Am uitat să precizez acest lucru: mirosul e chiar neutru, nu l-am bagat de seama, ceea ce mă bucură căci nu îmi plac produsele de machiaj parfumate.

Pupici!
Dorina a spus…
Nu am incercat niciun ruj Avon, dar nuanta aleasa de tine e foarte frumoasa :)
Acum chiar m-ai facut curioasa cu rujurile Luxe :)
ilda76 a spus…
Imi place... De foarte mult timp nu mi-am mai luat un ruj Avon (asta si pentru ca am obsesia celor de la Nyx - apropos, nuanta celui prezentat de tine seamana cu cea a lui Frappucino de la marca mentionata)!
Gasesc ca e draguta tare si practica ideea de a-ti putea oglindi buzele in carcasa rujului!:)
Pupicei, Aurora!
Georgiana a spus…
Eu nu obisnuiesc sa port ruj in nuante nude, dar pe buzele tale arata extraordinar de bine.
Iti doresc un an nou minunat si memorabil, Aurora! :)
Sadie a spus…
Ce bine arata!
Mult imi doresc si eu un astfel de ruj, dar am ajuns la concluzia ca nu imi vin bine nuantele nude. imi merg rozurile, piersicutele, dar nudes.. I can't pull that off, sunt prea palida.
Anda Zelenca a spus…
Seamana cu rujul meu Anew Flesh pe care l-am adorat si l-au scos. S-ar putea sa-l iau pe asta!:X
Unknown a spus…
Doamne de cand caut asta,nu credeam ca am sa gasesc ceva si bun si ieftin si mai ales la indemana, culoarea imi place mult chiar daca in revista apare ca si un maro, dar pe buze <3. Deci culoarea este NudeSlip ?
Toma Aurora a spus…
Da, nuanta este Nude Slip. In catalogul actual costa 19 lei, iar in urmatorul 23 de lei! :D
Ela a spus…
Bine mai arata aceasta nuanta de ruj!Cred ca daca aplicam in prealabil un primer si chiar si un creion de buze,il ajutam sa reziste mai mult pe buze.

Te pup!
Bianca Ionescu a spus…
Îţi spun sincer că am căutat pe net review-uri ale acestui ruj înainte să îl cumpăr (exact această nuanţă) şi am ajuns pe blogul tău. Pozele tale m-au convins, alături de descrierea "nici bej, nici rose, ci fix între." Nu-mi pare rău DELOC că l-am cumpărat, e absolut perfect pentru mine!

Să îl foloseşti cu plăcere! :*
Unknown a spus…
Si eu il am si sunt foarte multumita de el :D aceasi parare ca si tine..:D