Review: Lac de unghii Pop Beauty Nail Glam

 

    Lacurile de unghii Pop Beauty le-am descoperit pe Asos, ele făcând parte din categoria cosmeticelor cu reduceri aplicate. O sticluță generoasă (15 ml) costă acum 20-25 lei, în funcție de sortimentul ales: metalic sau cu glitter.

   Nuanțele pe care le dețin sunt: Magenta (ojă metalizată) și Gold Glitz (ojă cu sclipici). Prima dintre ele, Magenta, este un lac de unghii roz aprins, cu irizații reci, albăstrui. Devine opac după 2-3 straturi, dar timpul de uscare este ultra-rapid, așa că aplicarea repetată nu e un inconvenient. În schimb, are o rezistență foarte scăzută de 1-2 zile și sare de pe unghii în mod vizibil (se decojește precum o folie metalică subțire).
   Gold Glitz este plină de glitter multicolor (nu doar auriu), dens și dacă aplicați 2-3 straturi obțineți un rezultat perfect opac. Eu de regulă il port peste oja obișnuită, într-un singur strat. Spre deosebire de Magenta, lacul sclipitor este mai rezistent și îl pot purta 2-3 zile fără probleme. Îndepărtarea lui este greoaie, așa că apelez la folia de aluminiu atunci când doresc a-l șterge.

    Formula lacurilor Pop Beauty este asemănătoare celor de la Avon, adică sunt genul de oje rezistente la închegare, care te țin ani buni (30 de luni după cum anunță producătorul). Cantitatea este generoasă, cum am spus, așa că sunt o investiție bună dacă obișnuiți să vă refaceți manichiura de 2-3 ori pe săptămână. Dacă nu, atunci vă sfătuiesc să le evitați și să vă orientați înspre formule mai rezistente (Essence, de exemplu).


   Eu am mai adăugat pe lista dorințelor un singur lac de unghii Pop Beauty, în nuanța Confetti Glitz, deoarece mi s-a părut deosebit amestecul de particule strălucitoare colorate din interiorul sticluței:

Comentarii

Dorina a spus…
Arata foarte dragut! :)
Alina a spus…
imi place magenta, dar nu stiu daca m-ar caracteriza...
Carla a spus…
Imi place nuanta ojei roz :)
Ramy's Blog a spus…
Eu problemele astea de rezistenta le am cu ojele cusclipici essense...din pacate rezista 1-2 zile:( in schimb am o oja maybelline care rezista minim o saptamana. Vineri seara mi-am facut unghiile cu Essence si azi deja pe jumatate sunt decojite...acum mi-au venit ojele de pe Mua o sa le incerc,sunt curioasa cum stau la capitolul rezistenta.
Unknown a spus…
In ce consta stergerea lacului folosind o folie de aluminiu ?
MayDay a spus…
Iubesc ojele cu glitter, dar se sterg greu de pe unghii. :) Te astept si pe la mine, poate vrei sa ne urmarim reciproc, ce spui? :*

http://the-may-day.blogspot.ro/
Arata foarte bine amandoua!
Unknown a spus…
super combinatia!
Toma Aurora a spus…
Merci, Dorina!:*
Toma Aurora a spus…
Alina, nici mie nu mi se potrivește 100% (din cauza irizatiilor reci), dar mi se pare interesanta culoarea :D
Toma Aurora a spus…
Multumesc. Este vibrantă tare!:D
Toma Aurora a spus…
Ramy, eu oja cu sclipici de la Essence nu am încercat, am avut numai nuanțe lucioase de la ei, opace si mi s-au parut rezistente.
Și eu sunt tare curioasa cu privire la ojele MUA si abia astept pachetul (desi trebuie sa am rabdare, caci comanda nu a fost inca acceptata din cauza problemelor de pe site. Astept raspunsul lor, caci plata a fost deja efectuata.) Cel mai probabil voi citi prima oara pe blogul tau impresiile despre oja MUA, căci până va veni a mea...
Toma Aurora a spus…
Buna, Larisa!

Acesta este un video cu metoda de inlaturare a ojei cu sclipici, apeland la folia de aluminiu:
http://www.youtube.com/watch?v=jOfpXOjCHMQ

Toma Aurora a spus…
Sigur! Te voi adauga in lista blogurilor pe care le urmaresc! Pup :*
Toma Aurora a spus…
Merci, Oana! :*
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Simona! Păcat că oja roz sare asa repede de pe unghii :(
Alice wonders a spus…
In ultima vreme numai glitter vad in fata ochilor, chiar azi am mai pus ochii pe una - Barry M Copper. Pacat ca se decojesc asa repede de pe unghii, poate cu un topcoat le prelungesti durata de 'viata'.
Miu Miu a spus…
Arata super dragut :)
Mihaela Pojogu a spus…
coloristic imi plac foarte mult, pacat ca nu sunt rezistente..